0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Порівняльний огляд смартфонів Samsung Galaxy S20, S20 і S20 Ultra

Порівняльний огляд смартфонів Samsung Galaxy S20, S20 і S20 Ultra
11 лютого в Сан-Франциско компанія Samsung провела довгожданий захід Galaxy UNPACKED, у рамках якого були представлені відразу три новинки
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин телефонів у Львові і бажаєте купити дешево телефон зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

11 лютого в Сан-Франциско компанія Samsung провела довгожданий захід Galaxy UNPACKED, у рамках якого були представлені відразу три новинки :

  • Galaxy S20.
  • Galaxy S20 .
  • Galaxy S20 Ultra.

Усі присутні відразу звернули увагу на присвоєний моделям номер. Замість логічно очікуваного Galaxy S11, розробники анонсували S20. За словами представників компанії, тим самим вони починають нову традицію в нумерації своїх смартфонів і підкреслюють кардинальні зміни у флагманах.

Дизайн

У нових девайсах розробники повністю відмовилися від рамок, залишивши маленький отвір для фронтальної камери. Здавалося б, куди ще менше, але в Galaxy S20, S20 і S20 Ultra дійсно корисна площа дисплея трохи більше, чим в попередніх версіях.

Відмінною рисою лінійки Samsung Galaxy S20 став новий формат фронтальної камери. Вона розташована вверху екрану і не сполучена з рамкою, а виступає окремим острівцем, оточеним дисплеєм. Ця риса дозволяє швидко ідентифікувати приналежність смартфону до нової серії Гэлэкси.

Головна дизайнерська особливість нових флагманів знаходиться на задній панелі пристрою. Модулі основної камери із спалахом і датчиками виділені в окремий чорний моноблок, що виступає над рівнем корпусу. Це нове рішення для смартфонів Samsung, яке виглядає дуже оригінально.

Дисплей

В якості дисплея смартфонів Galaxy S20, S20 і S20 Ultra використовується фірмова матриця Dynamic AMOLED з дозволом 3200x1440 пікселів. Екран відмінно передає усі кольори, відрізняється дуже яскравим, насиченим зображенням під будь-яким кутом огляду і різними рівнями зовнішньої освітленості.

Нові Amoled дисплеї флагманів Samsung працюють з частотою оновлення 120 Гц, що робить скролінг сторінок сайтів і стрічок в соціальних мережах дуже плавним. Мобільним геймерам цей факт також припаде до душі, оскільки грати з частотою оновлення 120 кадрів в секунду набагато цікавіше, а високочутливий сенсор забезпечує течію ігрового процесу без щонайменших затримок.

Дисплей підтримує функцію Eye Care, яка скорочує шкідливе для очей блакитне світіння матриці, але при цьому залишає усі кольори яскравими і насиченими. Вбудований під екран ультразвуковий датчик відбитку пальців діє дуже швидко і безпомилково, надійно захищаючи доступ до персональних даних власника.

Також нові флагмани не бояться води, оскільки відповідають стандарту пыле- і вологозахисту IP 68. Із смартфоном можна знаходиться на глибині 1,5 метра до 30 хвилин без шкоди для пристрою.

Порівняння технічних параметрів

Серед численних апгрейдов апаратної частини смартфонів Galaxy S20, S20 і S20 Ultra слід виділити 7-нанометровый процесор Exynos 990. Як заявляють розробники, новий чіп став на 15роизводительнее в графіці і швидкодії в порівнянні з минулою версією.

В принципі, потужності минулих версій з головою вистачало для будь-яких вимогливих ігор і додатків. Але, як і покладається, новий флагман не міг вийти без поліпшеного процесора.

Виділимо головні технічні параметри новинок Samsung :

  Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S20 Ultra
Доступні колірні рішення Сірий.
Блакитний.
Червоний.
Сірий.
Чорний.
Червоний.
Чорний.
Сірий.
Діагональ дисплея і дозвіл 6,2 дюйма, 3200х1400 пікселів 6,7 дюйма, 3200х1400 пікселів 6,92 дюйма, 3200х1400 пікселів
Тип матриці Dynamic AMOLED з частотою оновлення 120 Гц. Dynamic AMOLED з частотою оновлення 120 Гц. Dynamic AMOLED з частотою оновлення 120 Гц.
Процесор Exynos 990 або Qualcomm Snapdragon 865 (залежно від регіону продажів) Exynos 990 або Qualcomm Snapdragon 865 (залежно від регіону продажів) Exynos 990 або Qualcomm Snapdragon 865 (залежно від регіону продажів)
Вбудована пам'ять 128 ГБ UFS 3 128/256/512 ГБ UFS 3 128/256/512 ГБ UFS 3
Оперативна пам'ять 12 Гб 12 Гб 12/16 Гб
Фронтальна камера 10 Мп 10 Мп 40 Мп
Основна камера ширококутний об'єктив 12 Мп.
телефото об'єктив 64 Мп.
надширококутна камера 12 Мп.
ширококутний об'єктив 12 Мп.
телефото об'єктив 64 Мп.
надширококутна камера 12 Мп.
ширококутний об'єктив 108 Мп.
телефото об'єктив 48 Мп.
надширококутна камера 12 Мп.
Номінальна місткість батареї 3880 мАч з підтримкою швидкої зарядки 20 Вт 4370 мАч з підтримкою швидкої зарядки 20 Вт 4855 мАч з підтримкою швидкої зарядки 20 Вт

 

Штучний інтелект смартфонів Galaxy S20 вивчає потреби власника і особливості використання девайса. На підставі цих даних раціонально використовується ресурс акумулятора, завдяки чому місткості до 5000 мАч вистачає на тривалий час експлуатації без заряджання.

Камери

Смартфони компанії Samsung завжди виділялися на тлі конкурентів передовими камерами. Але в новій лінійці Galaxy S20 виробники перевершили усі навіть найсміливіші очікування.

10-кратний гібридний оптичний зум дозволить зафіксувати найдрібніші деталі. Збільшений розмір сенсора дозволяє робити нічні знімки такими ж чіткими і насиченими, неначе їх робили при денному світлі.

Професійна камера нових флагманів робить відразу декілька знімків і об'єднує їх в один бездоганний. Фронтальна камера з дозволом матриці до 40 Мп дозволить робити ідеальний портрет в режимі селфи навіть при поганому освітленні.

Смартфони Galaxy S20, S20 і S20 Ultra можуть знімати відео з дозволом 8К. Окрім перегляду знятого контенту в ультрависокій якості ви можете зупинити кадр і зберегти фото з дозволом 33 Мп. Великий набір опцій для редагування допоможе навіть недосвідченому користувачеві швидко виконати обробку відео.

Додаткові можливості

Оскільки кожна з представлених в огляді новинок Samsung здатна знімати відео у форматі 8К, то перед розробниками стояло завдання допомогти користувачам в майбутньому використати такий контент (варто визнати, що відео з цим дозволом не досягло піку популярності через високі вимоги до «залозу» пристроїв і великого об'єму).

Але в Galaxy S20, S20 і S20 Ultra є можливість швидкої синхронізації з телевізорами Samsung для трансляції на них знятого відео. Що також зберігається на пристрої 8К контент можна швидко викласти в Youtube, оскільки цей ресурс підтримує вказаний формат.

Крім того, виробники спростили процес передачі файлів між пристроями за допомогою утиліти Quick Share, яка задіює мережу Wi, - Fi. Штучний інтелект виконує смарт-организацию галереї в кожному облаштуванні серії Galaxy S20.

Це має на увазі, що смартфон програмно вибирає тільки кращі фото, роблячи перегляд зображень дуже зручним. У режимі мультизнімка задіюються одночасно усі камери, кожна з яких робить декілька кадрів або записує коротке відео, після чого користувач може вибрати самий кращий скрин із запропонованих.

Ця опція дозволяє не сушити голову з приводу того, який об'єктив і режим зйомки треба задіяти в конкретній ситуації.

Висновок

Підводячи підсумки варто відмітити, що в нових флагманах Galaxy S20, S20 і S20 Ultra розробники не просто очікувано поліпшили основні характеристики смартфонів в порівнянні з минулими версіями, а зробили їх значно зручніше для обивателя завдяки букету неймовірних можливостей.

Тобто звичайному користувачеві не треба годинником вивчати функціонал пристрою, а досить зробити один тап по дисплею - і смартфон виконає усе необхідне сам або ж підкаже, що для цього треба.

Серед значимих поліпшень в смартфонах Samsung Galaxy S20, S20 і S20 Ultra варто виділити наступні:

  • Зручність використання.
  • Адаптивний штучний інтелект.
  • Унікальна камера з 10-кратним зумом і дозволом до 108 Мп.
  • Підтримка карти пам'яті в 1 Тб.
  • Новий 7-нанометровый процесор Exynos 990.
  • Зйомка відео в дозволі 8К.
  • Можливість отримати якісне фото з відео.

Ця лінійка смартфонів не складається з найпростішої і двох поліпшених версій. Samsung Galaxy S20, S20 і S20 Ultra є абсолютно самостійними, незалежними один від одного моделями, здатними задовольнити потреби кожного користувача. Замовити будь-який флагман серії ви можете прямо зараз в нашому інтернет-магазині.

Ми гарантуємо високу якість продукції, офіційну гарантію від виробника і оперативну доставку по Одесі, а також в Київ, Львів, Дніпро, Харків і будь-яке місто України. Замовляйте Samsung Galaxy S20, S20 і S20 Ultra прямо зараз!

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

Залишити відгук