Часті питання про Форми для випічки і запікання
🏆 Які Форми для випічки і запікання найпопулярніші сьогодні?
Найпопулярніші моделі Форми для випічки і запікання:
PYREX BAKE & ENJOY, 26 см (828B000 / B040)
(2562 грн)
POLARIS Harmony коло 22 см (Harmony-22R)
(487 грн)
PYREX COOK & STORE, 40х27х7 см (240P002)
(5362 грн)
POLARIS Kontur набір прям. 33 х 23 см + коло 23 см (Kontur-3323SET)
(980 грн)
POLARIS Harmony набір прям. 32 х 22 см + коло 22 см (Harmony-3222SET)
(928 грн)
💲 Ціни на Форми для випічки і запікання. Скільки коштують Форми для випічки і запікання?
Вартість Форми для випічки і запікання в роздріб становить від 287 до 16247 грн
💻 Де купити Форми для випічки і запікання у Львові?
Купити Форми для випічки і запікання у Львові можна в інтернет-магазині mobileplanet.ua, а також в наших офлайн магазинах Львів, Україна
🔥 Форми для випічки і запікання які моделі найдоступніші?
Найдоступніші моделі Форми для випічки і запікання:
BAGER MIX, 40 шт. (BG-353)
(287 грн)
BAGER MIX, 40 шт. (BG-385)
(287 грн)
BAGER MIX, 90 шт. (BG-352)
(300 грн)
BAGER MIX, 80 шт. (BG-225)
(355 грн)
Ціни на Форми для випічки і запікання у Львові
Назва | Ціна |
PYREX BAKE & ENJOY, 26 см (828B000 / B040)
Залишити відгук
|
2562 ₴ |
POLARIS Harmony коло 22 см (Harmony-22R)
Залишити відгук
|
487 ₴ |
PYREX COOK & STORE, 40х27х7 см (240P002)
Залишити відгук
|
5362 ₴ |
980 ₴ | |
928 ₴ | |
BergHOFF Perfect Slice для кексу 36x30x4 см (1100055)
Залишити відгук
|
815 ₴ |
PYREX Magic 24 х 24 см квадратна (MG24SR6)
Залишити відгук
|
667 ₴ |
PYREX Magic 20 см зі знімним дном (MG20BS6)
Залишити відгук
|
864 ₴ |
PYREX Magic 35 х 26 см прямокутна (MG35RR6)
Залишити відгук
|
2954 ₴ |
POLARIS Kontur коло 23 см (Kontur-23R)
Залишити відгук
|
557 ₴ |
Форми для випічки і запікання — інтернет-магазин у Львові, Україна
Форми для випічки і запікання — посуд для приготування блюд і хлібобулочних виробів в духовці або в мікрохвильовій печі.
Типи форм для випічки
У каталозі представлені:
- Універсальні форми для запікання. Підходять для будь-яких блюд.
- Форми для кексів. Мають невеликий розмір. Зазвичай складаються з паперу або алюмінію. Часто є одноразовими.
- Гусятницы. Спеціальна форма для приготування м'яса і птаха. Класична модель має витягнуту прямокутну або овальну форму. Має плоске дно і потовщені стінки. Потовщені стінки допомагають добитися більше насиченого смаку і інтенсивного аромату. Найчастіше гусятница виконана з металу. Рідше — з кераміки і жароміцного скла. Іноді виріб іменується качатником, проте качатник зазвичай має менший розмір і вагу.
За бажання можна придбати набір, який включає відразу декілька форм. При купівлі варто звернути увагу на форму посуду. Вона може бути круглою, овальною, квадратною або прямокутною. Наприклад, для запікання цілісної курки краще вибрати круглий або овальний виріб.
Матеріали
Найбільш поширені матеріали:
- Жароміцне скло. Добре переносить холод і високі температури. Виріб можна ставити в холодильник. Проте різких температурних перепадів такий посуд боїться і може репнути. Зазвичай в скляних формах роблять рагу, всілякі овочеві блюда, запіканки і багатошарові піроги. Додатковий плюс — прозорість. Завдяки цьому завжди видно процес приготування : блюдо можна вчасно дістати і при необхідності перемішати компоненти.
- Сталь. Має хорошу теплопровідність, а тому швидко нагрівається і дозволяє отримати рум'яну кірочку. Матеріал підходить для будь-яких блюд: від піци і картоплі фрі до рагу і солодких пирогів. Сталева форма оптимальна для блюд, які вимагають дуже високих температур.
- Вуглецева сталь. Бюджетний матеріал. Зазвичай у таких форм є зовнішня обробка з чорної оксидної плівки. Таке темне покриття сприяє ефективнішому поглинанню тепла в духовці, так що форма хороша для готування при низьких температурах. Головний недолік — схильність корозії.
- Кераміка. Повільно прогрівається і довго остигає. У таких формах прийнято готувати основні блюда. Наприклад, м'ясо, рибу і гарніри. Оптимальні для запікання при невисоких температурах, коли м'ясу треба потомитися у власному соку.
- Фарфор. Різновид кераміки.
- Чавун. Такі вироби мають товсті дно і стінки. Багато важать. Вважаються найміцнішими і довговічнішими. Прості у відході. Форма повільно остигає, а також довго утримує аромат і тепло. Блюдо прогрівається рівномірно. Ризик, що щось підгорить або не пропечеться, мінімальний. У чавунних формах виходять смачні блюда з м'яса, риби і птаха. Бонус: з часом матеріал придбаває поліпшені антипригарні властивості.
- Алюміній. Іноді такі вироби називають формами з фольги. Як правило, це одноразовий посуд. Тому її не треба мити. Алюміній добре проводить тепло і сприяє рівномірному пропіканню. Підходить для запіканок і кексів. Готове блюдо зручно діставати (форму можна просто розрізати). З недоліків — непереносимість кислот і відсутність ручок. Також в таких формах часто не можна отримати апетитну кірочку — із-за блискучої поверхні.
- Папір. Це одноразові форми для кексів, рулетів, тортів, штруделів і піц. Використовується жироотталкивающая і вологостійкий папір, що має високу щільність. Багато форм підходять для СВЧ-печей. Головні плюси — екологічність, жиростойкость і відсутність необхідності змащувати форму олією.
Варто мати на увазі, що деякі форми не мають антипригарного покриття. Цей параметр можна подивитися в навігації каталогу.