0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Чим відрізняється 14 Про від 14 Про Макс

Чим відрізняється 14 Про від 14 Про Макс
Лінійка Айфонів компанії Apple досить різноманітна та регулярно поповнюється актуальними новинками. Щороку виробник не втрачає можливості приємно здивувати своїх споживачів, випускаючи нові серії.
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин iPhone у Львові і бажаєте купити дешево iPhone зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

  1. Особливості дизайну
  2. Основні характеристики
  3. Камера: основна та фронтальна
  4. Який Айфон 14 купити

У 2022 році у продаж надійшли iPhone 14 у різних модифікаціях. Тому одним із найголовніших порівнянь є порівняння iPhone 14 Pro та 14 Pro Max. Для цього достатньо провести ретельний огляд, розглядаючи кілька важливих особливостей нових смартфонів. дизайн, технічні характеристики та камери.

Огляд нових iPhone 14 Pro і Pro Max
Огляд нових iPhone 14 Pro та Pro Max

1) Особливості дизайну

Вся лінійка iPhone отримала однаково закруглені кути та чіткі грані. У цьому плані обидві моделі Pro мають цілком ідентичний зовнішній вигляд, тому з першого погляду складно оцінити суттєві відмінності Pro від Pro Max. Корпусна частина була виконана із сталі з необхідними нержавіючими особливостями. Саме з такого матеріалу виготовляють різноманітні медичні інструменти.

Суттєва різниця між Про та Про Макс полягає в діагоналі екрану:

Фізичні розміри двох моделей також різняться, але лише на частки міліметрів.

Основні відмінності між iPhone 14 Pro та Pro Max
Основні відмінності між iPhone 14 Pro та Pro Max

Варіанти кольорів однакові, а тому користувачам на вибір доступні такі кольори:

  • темний пурпур;
  • золотий;
  • сріблястий;
  • чорний космос.

Важливою особливістю серії Про є відсутність звичної «чубки» та застосування нового Face ID з «Динамічним островом». В результаті виробнику вдалося успішно поєднувати між собою апаратне та програмне забезпечення.

2) Основні характеристики

Виконуючи порівняння нових iPhone, особливу увагу слід приділити базовим характеристикам:

  • Обидва iPhone мають тип екрану OLED, який відрізняється розмірами (6,1 проти 6,7 дюйма) та роздільною здатністю (1179х2556 проти 1290х2796 пікселів відповідно).
  • Частота оновлення однакова і становить 120 Гц.
  • Співвідношення екрану до корпусу трохи відрізняється – Pro Max має 88,3%, а Pro має 87%.
  • У двох моделях виробник встановив ідентичні чіпсети – A16 Bionic.
  • Обсяг ОЗП у телефонах – 6 Гб, а об'єм накопичувача запропонований наступними варіантами – 128, 256, 512 Гб або 1 Тб (від цього залежить остаточна вартість моделей).
  • ОС у двох смартфонах – iOS 16.
  • Відмінність полягає в об'ємі акумулятора: для Pro – 3200 мАг з потужністю зарядки 23 Вт, а для Pro Max -; 4323 мАг із потужністю зарядки 27 Вт. При цьому швидка зарядка Pro за 30 хвилин дозволяє відновити 60%, а для Pro Max –; 48%.

У більшості випадків всі відмінності стосуються різних розмірів екрану, а також корпусу смартфонів, що впливає на параметри встановлених акумуляторних батарей та тривалість заряджання.

3) Камера: основна та фронтальна

Можливості роботи з камерами є головними відмінними рисами версій Про в порівнянні з iPhone 14. Навіть зовні модуль, що складається і з трьох камер з LiDAR, виглядає ефектніше, ніж модуль Айфона 14 з двома камерами.

Камери на iPhone 14 Pro і Pro Max
Камери на iPhone 14 Pro та Pro Max

Набір основних камер і камер для селфі-зйомки в iPhone 14 Pro і Pro Max абсолютно однаковий, тому справжнім цінителям продукції американського бренду Apple буде досить складно вибрати найкращий з Айфонів.

4) Який Айфон 14 купити

Вибираючи, що краще Про або Про Мах, потрібно ознайомитися не лише з технічними характеристиками, набором функцій та технологій, які представлені на офіційному сайті компанії. Важливою також є думка користувачів: після виходу в продаж 14 серії Айфонів пройшло достатньо часу, щоб на різних форумах накопичилися відгуки про використання новинки 2022 року від інших користувачів.

Адже відмінність двох моделей полягає лише у розмірах дисплея, у вазі телефону та часу автономної роботи. Обидва Айфон були укомплектовані однаковою технологією відображення і характеризуються чудовими показниками продуктивності.

Якщо вам потрібен смартфон для дзвінків і виконання нескладних операцій, не варто переплачувати і краще вибрати iPhone 14. Якщо основна мета покупки – це отримання якісних фотографій та відео в 4К форматі, тоді доцільно вибирати iPhone 14 Pro або Pro Max.

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

очень ценная информация, спасибо большое. Теперь я с лёгкостью могу определиться.
Ирина - Лист 26, 2023 12:01:29
Спасибо Вам за комментарий!
Mobile planet - Лист 26, 2023 16:16:22
Залишити відгук