Часті питання про Сковороди
🏆 Які Сковороди найпопулярніші сьогодні?
Найпопулярніші моделі Сковороди:
ARDESTO Gemini Gourmet (Mini AR1916MG)
(275 грн)
Tefal Unlimited (25 см для млинців) (G2553872)
(1216 грн)
ARDESTO Gemini Gourmet Anzio (AR1928DF)
(903 грн)
ARDESTO Gemini Gourmet Anzio (AR1924DF)
(685 грн)
Fiskars Hard Face WOK 28 см (1052233)
(4070 грн)
💲 Ціни на Сковороди. Скільки коштують Сковороди?
Вартість Сковороди в роздріб становить від 191 до 4973 грн
💻 Де купити Сковороди в Одесі?
Купити Сковороди в Одесі можно можна в інтернет-магазині mobileplanet.ua, а також в наших офлайн магазинах Одеса, Україна
🔥 Сковороди які моделі найдоступніші?
Найдоступніші моделі Сковороди:
ARDESTO Gemini Gourmet (Mini) (AR1914MF)
(191 грн)
ARDESTO Gemini Gourmet (Mini AR1916MG)
(275 грн)
Tefal Simply Clean 12 см (B5670053)
(416 грн)
ARDESTO Gemini Gourmet (AR1922GB)
(473 грн)
Ціни на Сковороди в Одесі
Назва | Ціна |
ARDESTO Gemini Gourmet (Mini AR1916MG)
Залишити відгук
|
275 ₴ |
Tefal Unlimited (25 см для млинців) (G2553872)
Залишити відгук
|
1216 ₴ |
ARDESTO Gemini Gourmet Anzio (AR1928DF)
Залишити відгук
|
903 ₴ |
ARDESTO Gemini Gourmet Anzio (AR1924DF)
Залишити відгук
|
685 ₴ |
Fiskars Hard Face WOK 28 см (1052233)
Залишити відгук
|
4070 ₴ |
Ringel Chili Wok 28 см (RG-1101-28 / 1)
Залишити відгук
|
1205 ₴ |
Ringel Koriander 24 см (RG-1107-24)
Залишити відгук
|
1657 ₴ |
Kela Stoneline 16 см (16370)
Залишити відгук
|
2448 ₴ |
Tefal Simply Clean 12 см (B5670053)
Залишити відгук
|
416 ₴ |
POLARIS Monolit 24 см (Monolit-24F)
Залишити відгук
|
986 ₴ |
Сковороди — інтернет-магазин в Одесі, Києві, Харкові Україна
Сковороди, представлені в каталозі Mobile Planet — продукція від відомих і перевірених часом марок. Серед них — такі бренди, як Coolinar, Polaris, Ringel і Tefal.
Основні різновиди
Зазвичай сковороди розділяють залежно від її призначення.
Всього декілька ключових типів:
- Класична. Універсальна сковорода, яка підходить для усіх блюд.
- Глибока. Має більш високі борти (як правило, від 5 см). Найбільш популярний варіант — 7-8 см Зазвичай використовується для гасіння. При нагріванні високі борти створюють усередині місткості більш високу температуру. В результаті продукти готуються швидше і нагріваються равномернее. Також така сковорода підходить для приготування великих шматків м'яса або риби, стейків і прожарення котлет.
- Гриль. Підходить тільки для жаріння. Має ребристе дно. Це запобігає прилипанню продуктів і захищає їх від просочення олією. Тому блюда стають менш жирними і кориснішими. Форма грилі може бути круглою або квадратною. Швидко нагрівається і швидко остигає. Деякі сковороды-гриль мають два руків'я.
- Вок. Сковорода з маленьким плоским дном і стінками, що сильно розширюються догори. Стінки високі і тонкі, за рахунок чого швидко нагріваються. Вок підходить для супершвидкого жаріння і гасіння. Оптимальний вибір для любителів азіатської кухні.
- Сотейник. Своєрідна комбінація сковороди і каструлі. Має товсті стінки і дно. Тому в сотейнику можна готувати супи, соуси, м'ясо, плов і інші блюда.
- Млинцева. Плоска сковорода з максимально низькими бортами. Це необхідно для більше рівномірного розподілу тесту, а також для зручності перевертання млинців. Іноді млинцеву сковороду можна використати для приготування яєчні.
У більшості випадків досить класичної сковороди. Головне — вірно підібрати матеріал.
Як вибрати матеріал
Типи і особливості матеріалів :
- Алюміній. Має невелику вагу і добре проводить тепло. Нагрівається рівномірно. На зміни температури реагує швидко. З цієї причини їжа не прилипає до дна і не пригорає, так що можна готувати з меншою кількістю олії. Проте алюмінієві сковороди не можна мити в посудомийній машині. Також не все з них використати з індукційними панелями (зазвичай виробник вказує на це). Щоб зберегти антипригарне покриття, варто використати лопатки з дерева або пластика.
- Нержавіюча сталь. Міцніше за алюміній, але тепло проводить гірше (повільніше нагрівається і остигає). Матеріал довговічний і ударопрочен. Не схильний до подряпин, сколам і вм'ятинам. Не схильний до корозії.
- Чавун. Оптимальний для жаріння і гасіння при високих температурах. Нагрівається рівномірно. Довго не остигає. Вважається одним з найдовговічніших матеріалів. Вироби з необробленого чавуну без додаткових покриттів необхідно мити виключно вручну і без миючого засобу.
При виборі варто звернути увагу на виробника. Наприклад, найбільш відомими виробниками сковород з нержавіючої сталі вважаються компанії BergHOFF і Resto.
Як вибрати форму і розмір
Кругла форма є універсальною і найпоширенішою. Квадратній гущавині володіють грилі і сотейники. Квадратний сотейник з кришкою оптимальний для м'ясних і рибних блюд, а також для соусів. Овальні моделі також універсальні, але зазвичай використовуються для риби.
Вибір діаметру дна залежить від об'єму їжі, яка зазвичай готується, а також від типу блюда. Наприклад, для приготування млинців найбільш зручні сковороди з діаметром від 20 до 22 см Гасити або смажити м'ясо рекомендується у виробах з дном від 29 см Проте дані правила не є строгими, тому кожен вибирає розмір сковороди на власний розсуд.
Найбільш популярний варіант — від 25 до 29 см Також при купівлі варто звернути увагу на наявність в комплекті кришки. Не усі сковороди поставляються разом з нею.