Часті питання про Каструлі і ковші
Які Каструлі і ковші найпопулярніші сьогодні?
Найпопулярніші моделі Каструлі і ковші:
Kela Cailin 5.0 л (10957)
(2485 грн)
Fiskars Form 1,5 л (1026576)
(3029 грн)
POLARIS Kontur 4,2 л (Kontur-24C)
(1958 грн)
Ringel Berlin з кришкою 2.3 л (RG-20013-18)
(728 грн)
Kela Cailin 5.8 л (10991)
(3012 грн)
Ціни на Каструлі і ковші. Скільки коштують Каструлі і ковші?
Вартість Каструлі і ковші в роздріб становить від 435 до 6552 грн
Де купити Каструлі і ковші в Одесі?
Купити Каструлі і ковші в Одесі можно можна в інтернет-магазині mobileplanet.ua, а також в наших офлайн магазинах Одеса, Україна
Каструлі і ковші які моделі найдоступніші?
Найдоступніші моделі Каструлі і ковші:
INFINITY ЛАВАНДА (1.4 л) 14 см (6471158)
(435 грн)
INFINITY ЛАВАНДА (1.8 л) 16 см (6367454)
(448 грн)
TEFAL Minute 1.7 л (04172418)
(458 грн)
RINGEL Kinder (0.6 л) 12 см (RG-2006-12)
(468 грн)
Ціни на Каструлі і ковші в Одесі
Назва | Ціна |
Kela Cailin 5.0 л (10957)
Залишити відгук
|
2485 ₴ |
Fiskars Form 1,5 л (1026576)
Залишити відгук
|
3029 ₴ |
POLARIS Kontur 4,2 л (Kontur-24C)
Залишити відгук
|
1958 ₴ |
Ringel Berlin з кришкою 2.3 л (RG-20013-18)
Залишити відгук
|
728 ₴ |
Kela Cailin 5.8 л (10991)
Залишити відгук
|
3012 ₴ |
Fiskars Form 3 л (1026577)
Залишити відгук
|
3015 ₴ |
POLARIS Monolit 1,3 л (Monolit-16SP)
Залишити відгук
|
1205 ₴ |
Ringel Bremen з кришкою 1.15 л (RG-2000-14)
Залишити відгук
|
645 ₴ |
Ringel Klein з кришкою 1.0 л (RG-4007-14)
Залишити відгук
|
584 ₴ |
Ringel Ingrid з кришкою 2,3 л (RG-2001-18)
Залишити відгук
|
945 ₴ |
Каструлі і ковші — інтернет-магазин в Одесі, Києві, Харкові Україна
Каструлі і ковши є важливими елементами на кухні, від яких залежить якість і швидкість приготування блюд. Ось, як зробити вірний вибір.
Як вибрати матеріал
Більшість виробів цієї категорії виконана з наступних матеріалів:
- Нержавіюча сталь. Один з найміцніших і універсальних матеріалів. Добре переносить дію лугів і кислот. Не схильний до корозії. Стійкість до підвищених температур і раптових температурних перепадів (посуд можна поміщати на плиту безпосередньо відразу з холодильника). Матеріал простий у відході і добре переносить агресивні миючі засоби. Безпечний і не сприяє розмноженню шкідливих бактерій. Каструлі з нержавіючої сталі добре проводять тепло і довго не остигають. Проте їжа може підгорати або прилипати до дна і стінок. Тому варто віддавати перевагу посуду з потовщеним дном. Крім того, після приготування їжі на внутрішній поверхні каструлі можуть з'явитися плями і розлучення, які погано виводяться.
- Емальована сталь. Легкий і безпечний матеріал. Не токсичний. Не має і не вбирає запахів. У таких місткостях швидко закипає вода, а тепло розподіляється більше рівномірно. Можна ставити в холодильник. Емальована каструля оптимальна для варіння компотів, супів і гарнірів. Для сиропів і варень не підходить. Емаль є відносно крихким покриттям і може відколотися при падінні або ударі. У місці скола з'явиться іржа. Також такі місткості не можна мити абразивними засобами і кислотосодержащими складами.
- Алюміній. Легкий і недорогий матеріал. Місткість швидко нагрівається. Такі каструлі оптимальні для кип'ячення молока, варіння яєць, а також для приготування пельменів і макаронів. Проте алюміній легко деформується і може потемніти з часом. Також алюміній може впливати на смак їжі, оскільки реагує на кислоти і луги.
- Чавун. Міцний і довговічний матеріал. Не боїться подряпин. Безпечний для здоров'я. Має природний «антипригарним покриттям». Місткості з чавуну довго остигають. А за рахунок пористості матеріалу приготовані блюда якнайкраще розкривають свої смак і аромат. Особливо чавунний посуд рекомендується для приготування м'ясних блюд і плову. Проте такі вироби не варто мити в посудомийній машині. Також в них не рекомендують занадто довго зберігати їжу, оскільки матеріал схилений до іржі.
- Кераміка. Екологічний і безпечний матеріал. Не впливає на смак їжі. Можна ставити в холодильник. Їжа в керамічній каструлі практично не пригорає. Також місткість довго утримує тепло. Такий посуд оптимальний для гасіння овочів і приготування мису. Деякі місткості підходять для запікання в духовці. Проте кераміка є крихким матеріалом: дряпається, не переносить абразивів і може репнути при падінні.
- Жароміцне скло. Безпечно. Їжа не пригорає. Легко доглядати. Підходить для посудомийної машини. Модно ставити в холодильник. Довго зберігає тепло. Проте такі місткості не варто ставити на газову плиту без розсікача вогню.
Таким чином, найбільш універсальним є посуд з нержавіючої сталі. Проте у кожного матеріалу безліч достоїнств.
Інші параметри вибору
Також варто звернути увагу на наступні характеристики:
- Об'єм. В середньому, варіюється від 1 до 7 літрів. Проте є менші і більші варіанти. Найбільш популярні моделі розраховані на 2-4 літри.
- Діаметр дна. Зазвичай варіюється від 10 см до 26 см Є більші варіанти.
- Наявність кришки. Готування з кришкою займає менше часу. Також кришка потрібна при гасінні продуктів.
Окремо варто сказати про виробника. Найбільш популярні серед покупців каструлі і ковши від Tefal, Infinity Ward, BergHOFF і Ringel. Проте усі представлені в каталозі бренди є перевіреними компаніями з відповідними сертифікатами і високою якістю продукції.