0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (097) 692 02 02 mobileplanet.ua logo Без выходных с 09:00 до 19:00
Компанії 11 років
333 відгуків
0
0
0

Друзi! У зв'язку з військовим становищем, працюємо в обмеженому режимі. Набирайте на контактні номери

Столові ножі

Bсього товару: 3
Новинка
Залишити відгук
Код товару: 199669
233 грн ($6.1047)
Є на складі
Тип: Набір столових ножів; Кількість предметів: 6 шт; Набір розрахований на кількість персон: 6; Ніж столовий: 6 шт; Ніж: 220 мм; Ніж: 50 г; Упаковка: блістер; Матеріал:...
Новинка
Залишити відгук
Код товару: 199668
332 грн ($8.6963)
Є на складі
Тип: Набір столових ножів; Кількість предметів: 6 шт; Набір розрахований на кількість персон: 6; Ніж столовий: 6 шт; Ніж: 226 мм; Ніж: 52 г; Упаковка: блістер; Матеріал:...
Новинка
Залишити відгук
Код товару: 199667
437 грн ($11.445)
Є на складі
Тип: Набір столових ножів; Кількість предметів: 6 шт; Набір розрахований на кількість персон: 6; Ніж столовий: 6 шт; Ніж: 225 мм; Ніж: 70 г; Упаковка: блістер; Матеріал:...

Часті питання про Столові ножі

Які Столові ножі найпопулярніші сьогодні?

Ціни на Столові ножі. Скільки коштують Столові ножі?

Вартість Столові ножі в роздріб становить від 233 до 437 грн

Де купити Столові ножі в Одесі?

Купити Столові ножі в Одесі можно можна в інтернет-магазині mobileplanet.ua, а також в наших офлайн магазинах Одеса, Україна

Столові ножі які моделі найдоступніші?

Ціни на Столові ножі в Одесі

Назва Ціна
233 ₴
332 ₴
437 ₴

Столові ножі — інтернет-магазин в Одесі, Києві, Харкові Україна

Столовий ніж — інструмент для нарізки продуктів і готових блюд. Ножі можуть розрізнятися формою, матеріалами, розмірами і особливостями леза.

Типи ножів

В першу чергу ножі розділяють за призначенням. Вони відрізняються розмірами і формами. У каталозі представлені наступні різновиди:

Їдальні Столовий прилад для нарізування продуктів і для сервіровки столу. Зазвичай столові ножі мають середню помірну гостроту, а тому призначені переважно для різання вже приготованих продуктів. Також деякими столовими ножами ріжуть олія, хліб, фрукти і овочі. Більшість столових ножів мають кінець, що округляє. Деякі мають зубчасте лезо.
Десертні Як правило, використовуються для тістечок, тортів, пирогів. Також можуть використовуватися для нарізки плодів. Має невелику довжину і тонке негостре лезо.
Для стейка Ніж для нарізки стейка має гостре лезо і плавну зігнуту форму. Руків'я масивне і найчастіше виготовлена з дерева — це запобігає вислизанню ножа з рук. Це вузькоспеціалізований прилад, який призначений для різання тільки готових стейків. Для роботи з сирим м'ясом такий ніж не підходить.


Варто мати на увазі, що призначення ножів досить умовно. Тому за бажання той або інший ніж можна використати для будь-яких продуктів.

Як вибрати матеріал

Основні матеріали, з яких виготовляють ножі :

  • Нержавіюча сталь. Нержавіюча сталь відноситься до одних з найбільш поширених матеріалів, які використовуються на сучасних кухнях. Це міцний матеріал, який без проблем піддається чищенню і дезинфекції. Ножі стійкі до корозії і добре переносять дію різних кислот, які містяться в молоці, м'ясних продуктах, овочах і фруктах. Крім того, сама сталь екологічна, безпечна і не містить токсичних хімічних речовин, які могли б потрапити в напої і харчові продукти.
  • Сталь AISI 420. Це жароміцні ножі, стійкі до корозії. Як правило, матеріал має невисоку ціну і використовується для виробництва недорогих побутових ножів. Сталь м'яка, тому лезо необхідно час від часу підточувати. Це легко зробити в домашніх умовах. Для компенсації м'якості такі ножі часто роблять товще, тому вони можуть бути важчі свої колег. Ключова перевага такої сталі — відсутність іржі.
  • Сталь 430 (18/0). Сталь з маркіровкою 18/0 має в складі невелику кількість нікелю (0,75 Тому такі ножі більше схильні до корозії (в порівнянні із сталлю 18/8 або 18/10). Проте це все одно сталь високої якості. Оскільки доля нікелю украй мала, подібні ножі також відносяться до нержавіючих. Також харчова 430 є магнітною.
  • Пластик. Пластикові ножі виготовляють з нетоксичних полімерних матеріалів. Як правило, їх застосовують для нарізки вже приготованих продуктів і блюд. Такий ножу зручно узяти з собою, наприклад, на пікнік, в похід або в потяг.

В цілому, металеві ножі із сталі з різною маркіровкою практично не відрізняються за своїми властивостями і характеристиками. Тому в першу чергу варто звертати увагу на лезо, розмір і дизайн.

Ножі від Tramontina

Tramontina — бразильський виробник, який випускає побутову техніку, посуд і столові прилади. Ножі є одним з головних напрямів в діяльності компанії, тому в каталозі представлений широкий вибір самих різних наборів і окремих інструментів.

Більшість ножів Tramontina виготовляються з якісної нержавіючої сталі. Тому вироби мають підвищену міцність, гострі леза, стійкість до кислот і іржі.

Також компанія приділяє багато уваги дизайну і зручності виробів. Минималистичный дизайн і плавні форми дозволяють вписати ножі у будь-який інтер'єр кухні і до будь-яких наборів посуду.