0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Як знайти людину за номером телефону

Як знайти людину за номером телефону
Пошук людей - актуальна послуга. Комусь вимагається знайти власний загублений або вкрадений девайс, комусь - отримати інформацію про невідомих абонентів, які надзвонюють, не даючи спокою.
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин телефонів у Львові і бажаєте купити дешево телефон зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

  1. Пошук за номером телефону
  2. Як знайти людину за номером телефону в соцмережах
    1. Як знайти людину у Фейсбуці за номером телефону
    2. Як знайти людину в Інстаграмі за номером телефону
    3. Як знайти людину за номером телефону у ВК
  3. Як знайти людину за номером телефону в Google та Яндекс
  4. Як знайти місцезнаходження людини за номером телефону
  5. Підсумки
  6. FAQ
    1. Як дізнатися, де знаходиться людина за Ватсапом?
    2. Як дізнатися, де знаходиться людина в Телеграмі?

Пошук людей – Актуальна послуга. Комусь потрібно знайти власний загублений або вкрадений девайс, комусь – отримати інформацію про невідомих абонентів, які телефонують, не даючи спокою. Чому б це не вимагалося, питання «Як знайти людину за номером телефону в Україні?» чекає на відповідь. І сьогодні ми вирішили розібратися в цьому детальніше.

Пошук людини за номером телефону
Швидкий пошук людини за номером телефону

Насамперед зазначимо, що пошук за номером здійснюється з однією з двох цілей:

  • Збір інформації про абонента.
  • Визначення розташування девайсу (а відповідно, і людини, у якої він знаходиться).

Розглянемо спочатку методи пошуку людей для збору інформації про них. Для вирішення поставленого завдання корисними виявляються загальнодоступні бази даних. соцмережі та пошукові системи. Альтернативою їм виступають спеціальні додатки-пошуковики та хакерські агенти, які допоможуть швидко пробити людину. Однак такі програми зазвичай доводиться встановлювати на пристрої і навіть проходити авторизацію.

У більшості випадків подібні програми є шахрайськими. Вони використовуються для розкрадання контактів користувачів (з телефонних книг) для додавання їх до рекламних спам-баз. Часто вони дійсно мають інтерфейс для пошуку абонентів. Але в 9 із 10 випадків знайти їх не вдається. І хоча результату немає, авторизацію вже пройдено і контакти непомітно скопійовані в базу розробника програми.

1) Пошук за номером телефону

Пошук людей за номером телефону – вкрай затребувана послуга, якою активно користуються різні користувачі, переслідуючи у своїй певні мети. Шахраї таким чином збирають всю необхідну інформацію про абонента, звичайні користувачі хочуть знайти втрачений пристрій, знайти конкретну людину та інше.

Пошук людини в Інтернет за номером телефону
Пошук людини в Інтернеті за номером телефону

Спеціальна база даних різних операторів допоможе знайти будь-якого абонента, але для цього потрібно скористатися запропонованими послугами. Наприклад, Київстар надає послугу «Маячок», а послуга «ЗнайДе» від Vodafone доступна всім користувачам цього оператора. Для пошуку втраченого Айфона, необхідно скористатися програмою «Локатор» від Apple, яке не вимагає попереднього підключення до Інтернету або здійснити оперативний пошук по IMEI.

2) Як знайти людину за номером телефону в соцмережах

В Україні користуються популярністю такі соціальні мережі:

  • Facebook.
  • Instagram.
  • Vkontakte.

Під час реєстрації у кожному з них доводиться вказувати номер телефону. Він є важливим інструментом безпеки облікового запису і часто використовується як один з головних способів авторизації. Природно, особисті дані, які зазначаються користувачами, не є суспільним надбанням, адже діє політика конфіденційності, а тому складно вирахувати конкретну людину.

Тому недостатньо просто ввести в рядку пошуку нових друзів конкретний номер телефону – рішення не дасть результатів. Проте обмеження соцмереж можна обійти. При цьому пошук все одно здійснюватиметься через офіційні програми, а не сторонні програми. Принципи «розшуку» ідентичні для Facebook, Інстаграма, Вконтакте. Але конкретний порядок дій є унікальним. Тому спочатку перерахуємо загальні операції, актуальні для перелічених соціальних мереж:

Збережіть невідомий номер у списку контактів на пристрої (смартфоні, планшеті).

Завантажте мобільний додаток Facebook, Instagram, Vkontakte та зареєструйте обліковий запис (або пройдіть авторизацію, якщо програма вже встановлена на девайсі).

Коли ці дії будуть виконані, можна приступати безпосередньо до пошуку користувачів. Розглянемо конкретний порядок операцій для кожної соцмережі, щоб відстежити користувача.

2.1) Як знайти людину у Фейсбуці за номером телефону

Черговий гучний скандал щодо Facebook призвів до того, що соціальна мережа заборонила пошук людей за їхніми телефонними номерами. Це зумовлено вимогами захисту персональних даних користувачів. До заборони знайти людину у ФБ телефоном було дуже простою справою: достатньо було ввести номер у рядку пошуку соціальної мережі – і результат готовий за лічені секунди.

Пошук людей по номеру телефону у Фейсбуці
Пошук людей за номером телефону у Фейсбуці

При цьому, звичайно, телефон повинен був мати прив'язку до облікового запису та не захищений користувачем від показу іншим учасникам соцмережі. На даний момент здійснити пошук у такий спосіб неможливо. Але час змінюється. І можливо, у недалекому майбутньому заборону Фейсбуку буде знято, а отже буде доступна будь-яка інформація про людину. Поки цього не сталося, пошук можна здійснити за допомогою інших соціальних мереж.

2.2) Як знайти людину в Інстаграмі за номером телефону

«Інста» - дуже популярна соцмережа. І телефон у ній – важливий інструмент авторизації. Тому знайти обліковий запис за номером можна досить просто. Коли номер збережено в телефонній книзі (на перших, загальних етапах), його можна перенести в соціальну мережу. Для цього:

  • На головній сторінці виконайте свайп вліво (проведіть пальцем по екрану праворуч наліво).
  • Виберіть розділ «Пошук людей».
  • Перемістіть вкладку «Контакти».
  • Натисніть кнопку «Підключіть список контактів».
  • На екрані будуть показані всі користувачі Інстаграм, збережені у вашій телефонній книзі.

Якщо абонент, що розшукується, не належить до їх числа, він або не вказав телефонний номер при реєстрації облікового запису, або приховав його від загального доступу, або просто не зареєстрований у цій соціальній мережі. Продовжуючи вирішувати поставлене завдання, негайно переходьте до наступної соцмережі – Вконтакті.

2.3) Як знайти людину за номером телефону у ВК

Порядок дій при пошуку користувачів у цій соціальній мережі приблизно схожий на попередню. Перерахуємо конкретні операції:

  1. На головній сторінці облікового запису виконайте свайп вправо (проведіть пальцем по екрану зліва направо).
  2. Виберіть розділ «Друзі».
  3. Натисніть у верхньому правому куті «+».
  4. У розділі «Імпорт друзів» виберіть іконку «Контакти».
  5. Натисніть «Так» у спливаючому вікні для підтвердження.

Після цього протягом кількох секунд відбувається синхронізація контактів. Як і у випадку з інстаграмами, на екрані будуть показані всі користувачі Вконтакте, які збережені у вашій телефонній книзі.

Найактивніші та товариські люди реєструються в кількох соціальних мережах. Багато хто з них також використовують месенджери: Viber, Telegram, Whats App та інші. Їх також можна як бази даних людей. Реєструєте невідомі номери в телефонній книзі та здійснюєте пошук. Щонайменше, це дозволяє побачити фото абонентів, якщо вони є.

Але далеко не всі люди реєструються у кожній соціальній мережі. Наприклад, ВК в Україні офіційно заборонено. Тому більшість українців ведуть онлайн-життя у ФБ чи Інсті. Якщо пошук в одній соцмережі не дає результатів, сміливо переходьте до іншої. Збираючи дані з різних мереж, ви отримаєте максимум інформації про користувача.

3) Як знайти людину за номером телефону в Google та Яндекс

Основні джерела пошуку інформації в інтернеті – пошукові системи. Було б нерозумно ігнорувати їх, якщо потрібно знайти конкретного абонента. Однак, використання ПС не зобов'язує людей вказувати свої телефонні номери. Тому пошук у Google та Яндекс не гарантує отримання результатів. І все ж таки «спроба – не тортури», можна постаратися і знайти пристрій від Google.

Відкрийте головну сторінку пошукової системи. У адресному або пошуковому рядку введіть номер телефону та натисніть «Enter». Телефонний номер обов'язково покладіть у лапки – «». Це необхідно для того, щоб роботи ПС пропонували до вашої уваги інформацію, яка має відношення до конкретної комбінації цифр, а не схожі чи опосередковано пов'язані результати.

Нерідко люди залишають свої думки про інших користувачів на сайтах-відгуків, тематичних форумах. Тому, якщо номер вже десь фігурував, ви можете дізнатися інформацію про його власника. У такий спосіб вдається легко визначати шахраїв. І ми рекомендуємо робити це обов'язково перед тим, як ви вирішите передзвонити на невідомий номер, щоб захистити гроші на своєму рахунку від розкрадання.

4) Як знайти місцезнаходження людини за номером телефону

Нерідко потрібно не просто зібрати інформацію про абонента, а й дізнатися, де він знаходиться. Наприклад, ваш iPhone втрачений або викрадений. Якщо аксесуар ще не вимкнений, його можна спробувати знайти. Для цього необхідно скористатися сервісами мобільних операторів (відповідно до того, пакет якого з них встановлений у розшукуваному смартфоні).

Розглянемо пошук на прикладі операторів Vodafone (МТС) та Київстар – найпопулярніших в Україні. Послуги «Дитина під наглядом» (Vodafone/МТС) та Маячок від «Київстар» дозволяють визначити місцезнаходження шуканого абонента – для цього достатньо відправити СМС з його номером на спеціальну адресу (код із 3-4 цифр). У Vodafone (МТС) потрібне попереднє підключення послуги, Київстар – воно не потрібне. Сервіс є платним та охоплює практично всю територію України.

Альтернативним рішенням завдання «Як знайти місцезнаходження людини за номером телефону» є використання програми Sygic Family. Його можна завантажити з Google Play та App Store на пристрої з Android та iOS відповідно. Для Android додаток безкоштовний, для айфонів – платне. В інтерфейсі програми достатньо натиснути кнопку «SOS» - за номером телефону можна швидко дізнатися, де знаходиться девайс із розшукуваною СІМ-карткою. Крім того, можна використовувати програму для батьківського контролю – Family Link для Android.

5) Підсумки

Якщо вам потрібно:

  • Зібрати інформацію про невідомого абонента, тимчасово збережіть його номер у свою телефонну книгу та здійсніть пошук через соціальні мережі.
  • Дізнатися про місцезнаходження людини, скористайтеся пошуковими сервісами мобільних операторів або спеціальними додатками, попередньо оцінивши їх надійність.

Якщо ж жоден із зазначених способів не допомагає, а ви стали жертвою шахраїв, злодіїв або інших недоброзичливців і потрібно якнайшвидше знайти свій телефон або відшкодувати збитки, беріть в руки оригінальну упаковку девайсу і відправляйте до найближчого відділення поліції! Також не ігноруйте різні програми для захисту власних даних: наприклад, Android Device Manager та багато інших.

FAQ

1. Як дізнатися, де знаходиться людина за Ватсапом?

Для цього достатньо відкрити картку конкретного контакту і в режимі реального часу можна буде дізнатися, де саме ваш співрозмовник. Така функція доступна для всіх користувачів Android та iOS, які встановили оновлену версію WhatsApp.

2. Як дізнатися, де знаходиться людина в Телеграмі?

У месенджері є вбудована функція «Люди поруч», за допомогою якої можна визначати місце розташування конкретної людини. В результаті вдасться знаходити користувачів Telegram, які знаходяться поблизу вас – місце їх дислокації визначається за GPS-координатами та відстежується в режимі реального часу.

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

Спасибо
Мики - Трав 21, 2023 18:58:24
спасибо, хороший материал!
Иван - Бер 12, 2023 18:37:54
Залишити відгук