0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Чого чекати від нового флагмана OnePlus 7 Pro

Чого чекати від нового флагмана OnePlus 7 Pro
У травні 2019 року компанія OnePlus провела масштабну презентацію, на якій анонсувала вихід нової, сьомої лінійки своїх смартфонів. Про одне з них, а саме про старшу модель OnePlus 7 Pro ми і поговоримо в цьому огляді.
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин телефонів у Львові і бажаєте купити дешево телефон зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Чого чекати від нового флагмана OnePlus 7 Pro

У травні 2019 року компанія OnePlus провела масштабну презентацію, на якій анонсувала вихід нової, сьомої лінійки своїх смартфонів. Про одне з них, а саме про старшу модель OnePlus 7 Pro ми і поговоримо в цьому огляді. На думку багатьох експертів, девайс має усі шанси стати сьогоденням «вбивцею флагманів». Подивимося, чи вдалося розробникам підтвердити цей сміливий статус на ділі.

Варто відмітити, що торгова марка OnePlus є суббрендом найбільшого китайського концерну BBK Electronics. Вона створена з метою просунути свою продукцію далеко за межі республіки, що дуже успішно їй вдається. Це стало помітно по продажах попередньої лінійки смартфонів OnePlus 6. У продаж на території України девайсы 7 Pro поступлять зовсім скоро, тому розглянемо, чого чекати від нового флагмана і чи варто в нього вкладати свої кошти.

Дизайн смартфону

Як і належить сучасному флагману OnePlus 7 Pro виглядає дуже дорого і оригінально. Це досить великий фаблет, усю передню панель якого займає безрамочный дисплей. В якості матеріалу для виготовлення корпусу розробники використали високоміцне скло з глянсовою фактурою спереду і матовою ззаду. На лівій грані розміщені кнопки регулювання гучності, а на правій встановлена кнопка живлення і перемикач режимів виклику : «без звуку», «вібрація», «за умовчанням».

На задній панелі розташована флагманська потрійна камера і світлодіодний спалах. Під ними зображений фірмовий логотип компанії. Окремо варто відмітити колірне оформлення OnePlus 7 Pro. Смартфон доступний у продажу в трьох рішеннях:

  • Almond;
  • Nebula Blue;
  • Mirror Gray

Кожен з трьох варіантів має свої оригінальні особливості у вигляді градієнтного переходу кольору, дзеркального ефекту, перламутрового відтінку, тому кожен користувач дістає можливість вибрати саме той смартфон, який підкреслить його стиль і індивідуальність.

Комплект постачання OnePlus 7 Pro не можна назвати занадто щедрим, адже в упаковці ви не знайдете навіть найпростіших навушників і перехідника з 3,5 мм на USB Type - C. Проте, виробники підготували своїм покупцям декілька сюрпризів:

  • багато маркетингових «фішок» (у тому числі вітальний лист від керівництва компанії, наклейки з логотипом, опис смартфону на великому рекламному постері);
  • скріпка для витягання двох Nano - SIM карт;
  • 6-амперний блок живлення;
  • фірмовий кабель для швидкої зарядки;
  • силіконовий чохол.

Екран OnePlus 7 Pro

Екран OnePlus 7 Pro можна сміливо назвати одним з основних достоїнств нового флагмана. Як дисплей смартфону використовується матриця Fluid AMOLED. Вона має частоту оновлення 90 Гц, що є унікальним рішенням розробників.

Це особливо помітно при швидкій зміні зображень і скролінгу новинних стрічок на сайтах і в соцсетях. Екран має діагональ 6,67 дюймів, він отримав Quad HD дозвіл в 3120 x 1440 пікселів і щільністю 515 точок на дюйм. Співвідношення сторін складає 19,5: 9.

Дисплей надійно захищений від зовнішніх ушкоджень склом останнього покоління Corning Gorilla Glass. Він підтримує технологію HDR10, тому офіційно сертифікований для відтворення HDR- контенту з Netflix, YouTube і Amazon Prime Video.

Технічні характеристики

OnePlus 7 Pro позиціонується як дуже швидкий і продуктивний смартфон. Це і не дивно, адже флагман працює на базі 7-нанометрового процесора Qualcomm Snapdragon 855 з 8 ядрами і частотою 2,84 ГГц, а також оснащений 12 Гб оперативної пам'яті (у самій просунутій комплектації) і функцією підтримки штучного інтелекту.

Завдяки цьому девайс підлаштовується під користувача з урахуванням його звичок, інтересів і забезпечує максимально швидкий доступ до улюблених застосувань і самих затребуваних функцій.

Виділимо основні технічні параметри флагмана OnePlus 7 Pro:

  • операційна система: OxygenOS на базі Android 9.0;
  • модель центрального процесора : Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,84 ГГц;
  • графічний чіп: Adreno 640;
  • оперативна пам'ять: 6/8/12 Гб;
  • об'єм вбудованого сховища : 128/256 Гб;
  • основна камера: 48,0 Мп 16,0 Мп 8,0 Мп;
  • фронтальна камера: 16 Мп;
  • місткість акумулятора : 4000 мАч.

Камери

Основна камера OnePlus 7 Pro представлена трьома функціональними об'єктивами:

  • 48-мегапиксельный фотосенсор Sony IMX 586 з апертурою f/1.6;
  • 16-мегапиксельный ультраширокоугольный об'єктив 117 з апертурою f/2.2
  • 8-мегапиксельный телеоб'єктив з апертурою f/2.4.

Ця унікальна комбінація дає можливість робити приголомшливі знімки у будь-який час доби. Камера оснащена триразовим оптичним зумом, тому навіть сама видалена деталь пейзажу не вислизне з виду. За допомогою OnePlus 7 Pro кожен користувач, незалежно від своїх навичок, зможе зняти реалістичні панорами, деталізовані портрети і багато що інше. Завдяки режиму Nightscape 2.0 нічні кадри будуть чіткими і насиченими.

На лицьовій панелі смартфону відсутня видима фронтальна камера. Деякі користувачі могли подумати, що розробники з OnePlus обмежилися лише основним модулем, порахувавши, що три об'єктиви цілком достатньо для будь-яких режимів зйомки. Але це далеко не так, адже новий китайський флагман оснащений унікальною механічною селфи камерою, втопленою в корпус. При її активації об'єктив швидко виїжджає з верхньої грані (саме для цієї мети в силіконовому чохлі згори є спеціальний отвір) і відразу ж готовий до роботи.

Фронтальна камера представлена модулем Sony IMX471 з дозволом 16 Мп і апертурою f/2.0. Висувний pop - up об'єктив розрахований на 300 тисяч підйомів, тому користувачі можуть не переживати про його швидкий знос. Крім того, камера реагує на падіння і при необхідності швидко ховається назад в корпус.

Додаткові параметри

Слабким місцем усіх потужних смартфонів є швидкий нагрів начинки при високому навантаженні. Ефективна система рідинного охолодження OnePlus 7 Pro не дасть цьому статися навіть при роботі з ресурсоємними застосуваннями на тривалій дистанції.

Флагман підтримує функцію швидкої зарядки Warp Charge. Але для цього, за словами розробників, необхідно використати фірмові аксесуари від OnePlus. Виробники обіцяють повний заряд литий-полимерного акумулятора всього за 20 хвилин. При цьому його вистачить на добу активної роботи із смартфоном.

У OnePlus 7 Pro відсутній усіма коханий 3,5 мм роз'їм для навушників. Замість цього флагман отримав вихід USB Type - C для усіх зовнішніх підключень. Безпека персональних даних смартфону забезпечена оптичним сканером відбитку пальця, розташованим під екраном, а також опцією розпізнавання особи. Обидва варіанти спрацьовують дуже швидко – менш, ніж за 0,3 секунд.

Пару слів варто сказати про фірмову операційну систему девайсов OnePlus – OxygenOS. По факту, вона є усього лише надбудовою над чистою версією Android 9.0. Проте, оболонка має масу цікавих і корисних функцій, із-за яких багато користувачів вибирають саме смартфони OnePlus :

  • розширені можливості в управлінні жестами;
  • зручний ігровий режим, який блокує повідомлення, випадкові натиснення ємнісних кнопок;
  • паралельна робота з програмним забезпеченням, яка дозволяє клонувати додатки і користуватися декількома аккаунтами одночасно;
  • функціональна панель Shelf для швидкого доступу до корисної інформації.

Висновки

OnePlus 7 Pro має усі необхідні функції і можливості, щоб по праву вважатися флагманським смартфоном за станом на літо 2019 року. Відмітимо переваги цього девайса :

  • стильний дизайн і міцний скляний корпус;
  • величезний дисплей з відмінною якістю зображення, частотою оновлення 90 Гц і високим розділенням;
  • потужна апаратна частина, що дозволяє власникам OnePlus 7 Pro не «оновлюватися» найближчі пару років;
  • висувна фронтальна камера, завдяки якій на повнорозмірному екрані відсутні виступи;
  • функціональна оболонка OxygenOS;
  • потужний акумулятор з підтримкою швидкої зарядки;
  • унікальна потрійна камера для приголомшливих знімків.

До недоліків OnePlus 7 Pro варто віднести відсутність пылевлагозащиты - сертифікації за стандартами IP (із-за висувної pop - up камери) і чималу вартість смартфону. Але незважаючи на це, виробники завіряють, що девайс не боїться занурення у воду на короткий час.

Щоб відчути усі можливості нового флагмана, самий час купити OnePlus 7 Pro. Оформити замовлення можна на сайті інтернет-магазину MobilePlanet. У нас представлений величезний вибір смартфонів OnePlus і інших виробників за помірними цінами.

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

Залишити відгук