0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Xiaomi Mi5C. Перший смартфон з процесором Xiaomi

Xiaomi Mi5C. Перший смартфон з процесором Xiaomi
Компанія Xiaomi презентує новий смартфон, а заразом і перший фірмовий процесор Surge S1. Новинка дістала назву Xiaomi Mi5c. Модель відрізняється стильним дизайном, функціональністю і дуже привабливою ціною.
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин телефонів у Львові і бажаєте купити дешево телефон зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Компанія Xiaomi презентує новий смартфон, а заразом і перший фірмовий процесор Surge S1. Новинка дістала назву Xiaomi Mi5C. Модель відрізняється стильним дизайном, функціональністю і дуже привабливою ціною. Тому новий девайс належним чином оцінить молодь, а також все ті, хто любить компактність, надійність і зручність.

Корпус і габарити

Класичний моноблочний корпус смартфону виконаний з металу. На вибір покупця надається три кольори:

  • Чорний;
  • Золотистий;
  • Рожевий.

Лаконічний і елегантний дизайн передньої панелі ріднить його з попередником і засновником серії Mi5. При габаритах 144,38 x 69,68 x 7,09 мм смартфон важить всього 135 р.

Дисплей

Екран Xiaomi Mi5C з дозволом Full HD 1920 х 1080 точок оснащений олеофобним захисним покриттям. Діагональ дисплея складає 5,15-дюйма. Сучасна матриця від Japan Display має максимальна яскравість до 550 ніт, контрастність 1500: 1. На передній панелі смартфону розміщений сканер відбитку пальця. Є і інтелектуальне регулювання яскравості, що адаптує зображення під зовнішнє освітлення.

Операційна система і продуктивність

Смартфон Xiaomi Mi5c – це перша модель, оснащена фірмовим процесором власної розробки компанії, а саме Surge S1. Робота девайса будується на основі двох кластерів: 4 ядра Cortex A53 (частота дорівнює 1,4 ГГц) посилені ще 4 ядрами Cortex A53 з більшою потужністю (2,2 ГГц в піке). Модель оснащена операційною системою MIUI на базі Android 7.1.

Камери

Ще одна фішка смартфону – камери, за словами розробників, самі просунуті у своєму сегменті.

У Mi5c їх дві:

  • Основна –12 Мп, розмір пікселя – 1,25 мкм.
  • Фронтальна – 8 Мп.

Камери з миттєвим автофокусом, світлодіодним спалахом і близькою до природного перенесення кольорів надають можливість створювати по-справжньому цікаві, незабутні знімки і яскраві селфи. Розробники пропонують підвищений на 150ровень чутливості, відмінний динамічний діапазон і високу деталізацію зображення. Усе це дозволяє позиціонувати модель як зручний і якісний смарт-камерофон.

Пам'ять і акумулятор

Творці смартфону оснастили модель Mi5c 3 Гб оперативної пам'яті. Для зберігання інформації передбачено 64 Гб. Пристрій не підтримує вбудовану карту пам'яті. Новий телефон обладнаний акумуляторною батареєю на 2860 мАч з підтримкою функції швидкої зарядки Quick Charge 3.0. Автономність батареї складає приблизно 5-6 годин активного використання.

Зв'язок і комунікації

Новий смартфон Xiaomi підтримує наступні технології:

  • GSM, 3g, 4g (LTE);
  • GPS;
  • ГЛОНАСС;
  • Bluetooth 4.1 HID;
  • Wi - Fi(802.11a/b/g/n/ac);
  • ИК-порт.

Новинка від Ксиоми оснащена двома слотами для nano - SIM. А підключення до комп'ютера робиться за допомогою USB Type - C. Отже, у своєму ціновому сегменті модель Mi5c – це відмінний смартфон, стильний, сучасний і зручний. Його продуктивність і функціональність робить честь розробникам і подобається покупцям.

Купити Xiaomi Mi5C – означає отримати за невелику вартість усі основні переваги дорогого смартфону!

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

Залишити відгук