0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Претендент на звання кращого смартфону 2016 року - Samsung Galaxy S7 Edge

Претендент на звання кращого смартфону 2016 року - Samsung Galaxy S7 Edge
Щорічно Samsung випускає як мінімум по одній революційній моделі флагманського смартфону. Рік, що минає, подарував нам вихід Samsung Galaxy S7 Edge, чия поява вказала вектор розвитку смартфонів на майбутнє пару років.
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин телефонів у Львові і бажаєте купити дешево телефон зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Щорічно Samsung випускає як мінімум по одній революційній моделі флагманського смартфону. Рік, що минає, подарував нам вихід Samsung Galaxy S7 Edge, чия поява вказала вектор розвитку смартфонів на майбутнє пару років. Спробуємо розібратися в основних параметрах пристрої, які стали підосновою поголовної популярності апарату.

 

 

Зовнішні дані

Якщо спробувати порівняти Samsung Galaxy S7 Edge з торішньою флагманською моделлю кампанії, то особливих відмінностей ми не знайдемо. Дозволимо собі заявити, що це той же корпус, тільки з дрібними виправленнями і доопрацюваннями по проханнях клієнтів. Припишемо цей факт до позитивних, адже у результаті, як дизайн, так і ергономіка Samsung Galaxy S7 Edge на висоті.

Проміжки між екраном і бічними гранями помітно скоротилися за рахунок 3d скла і мінімальних рамок. Створюється враження, що дисплей Samsung Galaxy S7 Edge плавно перетікає в металевий корпус, проте придивившись – невеликі відступи помітити можна.

Вигинам піддалася не лише передня, але і задня панель. Поступове збільшення товщини корпусу Samsung Galaxy S7 Edge від центру до країв, підвищує міру зручності використання смартфону. Додаємо шереховатые рамки з боків, олеофобне покриття задньої панелі, скромну масу апарату (157 грам), і смартфоном легко оперувати навіть однією рукою.

Захищеність смартфону

Новий тренд поширився на більшість флагманів, і тепер кожен виробник намагається забезпечити своєму пристрою захист від вологи і пилу. У Samsung Galaxy S7 Edge технологія реалізована, на наш скромний погляд, кращим чином.

Усі грані, щілини і заглушки смартфону просякнуті вологовідштовхуючим розчином, USB і Mini - Jack роз'єми побудовані з урахуванням забезпечення водостійкості, динаміки покриває мембрана. Samsung Galaxy S7 Edge витримує занурення під воду на глибину до півтора метрів, протягом півгодини.

Краси екрану

Наявність Super AMOLED екрану на продукції Samsung стало фірмовою фішкою компанії. З кожною новою лінійкою, технології розвиваються, і перед нами з'являються усе більш барвисті і яскраві дисплеї.

Samsung Galaxy S7 Edge огляду отримав першокласний дисплей з QHD дозволом 2560x1440 точок. Враховуючи діагональ екрану в 5.5 дюймів і цей дозвіл, створюється неймовірна щільність пікселів 534 ppi. Говорити про те, що окремих точок не видно навіть при детальному розгляді, яскравість на висоті, а контрастність вражає, ми не будемо – очевидний факт. Розповімо краще про приємні нововведення і технологічні особливості дисплея.

 

 

Володарі сонцезахисних окулярів з поляризованим покриттям нерідко помічали, що при яскравому освітленні, екран смартфону помітно тьмяніє і втрачає певний спектр фарб. У компанії Samsung розробили унікальну технологію, яка нівелює цю проблему шляхом зміни кута розміщення поляризованого фільтру. Така, казалось-бы дрібниця, а відразу відчувається турбота з боку виробника.

Не менш корисною функцією послужить режим Always On, коли екран Samsung Galaxy S7 Edge постійно активний. На головну заставку можна помістити годинник, календар або список завдань на сьогодні. Варіативний вибір тим дозволить підібрати актуальне забарвлення під настрій або стиль одягу.

Функціональна складова

Як і вважає флагманській моделі, Samsung Galaxy S7 Edge з голови до ніг напханий електронікою для комфортного користування смартфону. Засадничою частиною стабільної роботи системи став 8-ядерний процесор Exynos 8890. Ядра порівну поділені на дві групи, кожна з яких виконує свою роль. Енергозбережні ядра з тактовою частотою 1.6 ГГц підтримують роботу фонових застосувань і системної анімації, тоді як інша четвірка працює на рівні 2.3 ГГц, і готова справлятися з найскладнішими завданнями.

Несподіванкою стало зменшення мегапікселів основної камери Samsung Galaxy S7 Edge до 12, в порівнянні з торішнім флагманом. Проте поспішимо вас завірити, що якість фото не постраждала, а тільки зросло. Збільшена світлосила об'єктиву (f/ 1.7) і чутливість матриці підвищують деталізацію знімків, а перша технологія повного фокусування матриці об'єктиву піднімають рівень знімків Samsung Galaxy S7 Edge до професійних фотокамер.

Наші враження

Після виходу флагманського смартфону від Samusung, кожного разу нам здається, що переплюнути себе їм більше не вдасться. І щорічно вони здійснюють неможливе, випускаючи такі моделі, як Samsung Galaxy S7 Edge.

Смартфон хороший абсолютно в усіх аспектах, починаючи від розміщення клавіш управління, і закінчуючи безпровідними мережами. Вартість Samsung Galaxy S7 Edge не дозволяє розглядати телефон, як апарат для широких мас. Проте якщо у вас є можливість придбати його – те ви не залишитеся розчаровані.

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

Залишити відгук