0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Як зробити Смарт ТВ із звичайного телевізора

Як зробити Смарт ТВ із звичайного телевізора
Сучасні телевізори мають широкий спектр можливостей, але не кожен з нас може чи хоче купити Смарт-телевізор останнього покоління. Однак, існує спосіб зробити Ваш звичайний ТБ розумним. Сьогодні поговоримо про те, як зробити Смарт ТВ із звичайного телевізора.
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин телевізорів у Львові і бажаєте купити дешево телевізор зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Не завжди люди, які бажають купити телевізор, ухвалюють рішення на користь Смарт-ТБ. На те є різні причини: від вартості "розумних". телевізорів — до цілком справедливої думки про те, що при старінні «розумних» функцій телевізора (що відбувається досить швидко) і сам девайс стає практично марним. Якщо Ви не хочете відставати від останніх світових технологій, але при цьому і свій улюблений, звичний телевізор – ndash; ні на що не проміняєте, то сьогодні ми розповімо Вам про те, як з мінімальними витратами перетворити Ваш телевізор на Смарт-ТБ.

Крок №1: купити приставку Смарт ТВ

Для того, щоб зробити Smart TV зі звичайного телевізора, єдине, що Вам необхідно зробити, &mdash ; це купити приставку Смарт ТБ. Сучасний ринок пропонує найширший перелік подібних гаджетів, представлених у різних дизайнах: від невеликого і компактного прямокутного девайса — до пристрою, що зовні нагадує звичайну флешку.

Важливою перевагою таких приставок є можливість практично безболісно для бюджету замінити застарілу модель на новішу, не змінюючи при цьому улюблений телевізор.

Давайте розглянемо найпопулярніші моделі приставок, що існують на сьогодні.

Amazon Fire TV Stick 4k

Одним із найпопулярніших пристроїв, що дозволяють зробити Смарт ТБ зі звичайного телевізора, — є Amazon Fire TV Stick.

Приставка Fire TV від Amazon
Приставка Fire TV від Amazon

Це пристрій — просте у використанні, зручне та недороге. Він підключається до порту Вашого телевізора і дозволяє дивитися фільми, відео, передачі, а також використовувати різні програми та ігри на великому екрані. Крім того, в Amazon Fire TV Stick доступна функція керування голосом та перегляд контенту у форматі 4K Ultra HD.

Apple TV

Якщо ви є шанувальником та користувачем продукції преміум-бренду Apple, то приставка Apple TV – це ваш вибір.

Приставка Apple TV
Приставка Apple TV

Цей девайс також легко та просто підключається до Вашого телевізора, після чого Ви можете дивитися телепередачі та фільми, використовувати програми та ігри, а також стримувати музику та фото з Вашого iPhone або iPad.

Google Chromecast 4K з Google TV Box

Google Chromecast – це ще один девайс, необхідний для перетворення Вашого телевізора на Smart TV.

Сучасна приставка від Google
Сучасна приставка від Google

Підключивши його до телевізора, Ви отримаєте можливість дивитися фільми, передачі та онлайн-трансляції з 4K HDR, а також передавати відеосигнал, музику та фото з Вашого смартфону або планшета на телевізор.

Всі перераховані вище пристрої показали себе як сучасні, надійні, нескладні та комфортні у використанні смарт-приставки до ТБ, тому підсумковий вибір пристрою для Вашого телевізора — залежить від Ваших уподобань та сімейного бюджету.

Крок №2: підключаємо пристрій до телевізора

Після того, як Ви вибрали пристрій собі до душі, — Вам необхідно буде підключити девайс до свого телевізора. Кожна смарт-приставка обов'язково має в комплекті поставки інструкцію з встановлення та підключення, яку необхідно дотримуватися, проте ми все ж таки скажемо пару слів про особливості підключення приставок до телевізора.

Деякі пристрої підключаються до телевізора за допомогою USB-порту. При придбанні такої приставки Вам необхідно буде підключити пристрій до USB-порту на ТБ і встановити відповідний додаток на свій смартфон або планшет — для керування приставкою.

Інші пристрої, наприклад Apple TV, — можуть підключатися до телевізора через порт HDMI. У такому разі Вам потрібно буде підключити пристрій до HDMI-порту на телевізорі, включити живлення та дотримуватися інструкцій на екрані для налаштування девайсу.

Крок №3: підключіть приставку до Інтернету

Щоб комфортно та вільно користуватися приставкою, Вам необхідно надати їй доступ до Інтернету. Деякі пристрої, такі як Amazon Fire TV Stick, можуть бути підключені до Інтернету через Wi-Fi. У такому випадку, єдине, що потрібно від Вас, – вибрати на пристрої Вашу Wi-Fi мережу та ввести пароль від неї.

Інші пристрої можуть бути підключені до Інтернету через кабель Ethernet. У такому випадку Ви повинні підключити Ethernet-кабель до пристрою та маршрутизатора (роутера).

підключення кабелю від приставки до роутеру
Підключіть Інтернет-кабель від приставки до роутера

Крок №4: встановіть програми

Після того, як всі необхідні підключення виконані, Ви можете приступати до встановлення програм та ігор на своєму пристрої. Найпопулярніші з них, які Вам, напевно, захочеться встановити – це:

  • Netflix,
  • Hulu,
  • YouTube,
  • Amazon Prime Video,
  • Spotify

і багато інших, напевно, вже знайомі Вам.

Крок №5: насолоджуйтесь контентом

Як бачите, щоб насолоджуватися якісним контентом, купити Смарт телевізор — перетворення звичайного телевізора на смарт-ТБ не вимагає великих зусиль або складного налаштування та встановлення. Сучасні пристрої дозволяють Вам швидко і легко перетворити свій телевізор на смарт-ТВ, що дозволить Вам насолоджуватися улюбленим контентом з Інтернету на великому екрані, в комфортній домашній обстановці, без зайвих фінансових витрат.

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

Залишити відгук