0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Xiaomi ноутбук який вибрати 2023. ТОП-10 найкращих моделей

Xiaomi ноутбук який вибрати 2023. ТОП-10 найкращих моделей
Перед покупкою ноутбука Xiaomi в 2023 році, спочатку визначте свої потреби та очікування від пристрою. Які основні завдання ви плануєте виконувати: робота, освіта, ігри, мультимедіа? Який розмір екрана та роздільна здатність вам потрібні? Який бюджет ви можете виділити для придбання?
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин ноутбуків у Львові і бажаєте купити дешево ноутбук зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Китайська компанія Xiaomi не зупиняється на вже досягнутому успіху та постійно вдосконалить процес виробництва власних лептопів. Тому необхідно ознайомитися з найвідомішими моделями, щоб зрозуміти, які ноутбуки вважаються найкращими для різних категорій користувачів.

Xiaomi Book Pro 16 2022 i7-1260P – лептоп преміального класу

Відкриває рейтинг найкращих ноутбуків Xiaomi Pro версія відомого девайсу, доповненого OLED екраном у 4К. Базовою відмінністю є наявність вбудованого сканера відбитків, що гарантує конфіденційність інформації власника.

Завдяки продуманій та практично безшумній системі захисту від перегріву, ноутбуки Xiaomi можна використовувати для виконання різних завдань.

Xiaomi RedmiBook Pro 15.6 – ідеальний баланс ціни-якості складання

Основною «фішкою» представленої моделі є унікальний дисплей, який пропонує користувачам ідеальну якість картинки, що в кілька разів вище за стандартні Full HD. Незважаючи на те, що частота оновлення досягає 90 Гц, з метою економії заряду користувач може зменшити частоту до 60 Гц.

Стильні ноутбуки від Xiaomi
Стильні ноутбуки від Xiaomi

Це досить тонкий і легкий ноутбук, який справляється навіть з великими навантаженнями. витримує вагу до 50 кг максимум. Для захисту особистої інформації використовується біометричний пароль.

Універсальний ноутбук Xiaomi Mi Notebook Pro 15

Представлений лептоп за функціоналом та характеристиками часто порівнюють з Apple Macbook Air, завдяки можливості працювати з важкими програмами. Особливості лептопа дозволяють:

  • здійснювати монтаж відеофайлів;
  • обробляти фотографії;
  • грати у різні ігри.

Незважаючи на те, що виробник випускає лептоп із вбудованою ОС Windows 10, надалі можна працювати і з Linux.

Xiaomi Book PRO 14 – стильна модель із сенсором

Запитуючи, як вибрати ноутбук Xiaomi з сенсорним дисплеєм, необхідно звернути увагу на цю модель, що працює з частотою 90 Гц з OLED дисплеєм. Дуже часто цей лептоп можна зустріти у пошуку в мережі Інтернет, якщо ввести в рядку «шукаємо кращий ноутбук для роботи». За рахунок надчутливого тачпада пристрій допомагає справлятися з великою кількістю повсякденних завдань.

Ультралегкий ноутбук Xiaomi Book PRO 14
Ультралегкий ноутбук Xiaomi Book PRO 14

Сучасний екран здатний підтримувати до 10 одночасних торкань – це особливо важливо для користувачів, яким важлива точкова робота.

Xiaomi RedmiBook 14″ Enhanced Edition – кращий компактний універсал

Вибираючи найкращі ноутбуки Xiaomi, кожен покупець неодмінно має ознайомитись із цією моделлю. Незважаючи на потужний процесор у конструкції, лептоп відрізняється легкою вагою та компактними габаритами.

При цьому дисплей характеризується тонкою рамкою, що візуально робить його досить великим. Корпусна частина була виготовлена з алюмінієвого матеріалу, завдяки якому вдалося поєднати міцність з легкістю.

Xiaomi RedmiBook 14″ II Ryzen Edition – полегшений девайс для роботи

Виробник використовує якісний алюмінієвий сплав, що допомагає створювати надійні пристрої з мінімальною вагою. Такі лептопи активно експлуатуються для вирішення великого списку завдань: починаючи зі звичайного серфінгу в Інтернеті, легких ігор та закінчуючи навчанням, роботою з нескладними офісними програмами.

Ноутбук Xiaomi RedmiBook 14″ II Ryzen Edition на платформі AMD
Ноутбук Xiaomi RedmiBook 14″ II Ryzen Edition на платформі AMD

За рахунок тонкої рамки мініатюрні розміри пристрою практично непомітні: візуально дисплей здається досить великим, забезпечуючи ідеальний кут огляду картинки.

Xiaomi Mi Notebook Pro 15.6″ Enhanced Edition – лептоп із середнього цінового сегменту

Розбираючись з тим, які є ноутбуки Сяомі, до уваги користувачів доступний найпотужніший ноутбук Xiaomi, який пропонує такі переваги:

  • достатня кількість «оперативки»;
  • можливість одночасно виконувати велику кількість завдань.

Завдяки таким перевагам, пристрій вважається справжнім лідером у процесі багатозадачності. При цьому вага не перевищує 2 кг, оскільки в основі корпусної частини використали алюмінієвий сплав. У конструкції передбачена система охолодження вбудованого типу, яка відрізняється практично безшумною роботою.

Xiaomi Mi Gaming Laptop 2019 – помічник для геймерів

Запитуючи, які ноутбуки найкращі для ігор, необхідно ознайомитися із запропонованим лептопом. За своїми можливостями – це максимальний ноутбук Xiaomi з витонченим дизайном:

  • наявність широких клавіш для зручної гри;
  • дизайн у стилі мінімалізм;
  • клавіатура підсвічується;
  • антивідблиск напилення екрана;
  • система охолодження з тихою роботою;
  • надчутливий тачпад.

 Ідеальний ноутбук для геймерів Xiaomi Mi Gaming Laptop 2019
Ідеальний ноутбук для геймерів Xiaomi Mi Gaming Laptop 2019

Завдяки особливої продуктивності, пристрій «на відмінно» справляється з важкими програмами, а значить допоможе запустити і сучасні ігри.

Xiaomi RedmiBook Pro 14 – модель преміум за якістю складання

Вибираючи цей лептоп, спочатку потрібно ознайомитися з «начинкою», а після цікавитися, скільки коштує ноутбук Редмі. Адже такий девайс відноситься до категорії елітної техніки з урахуванням збирання та роботи загалом. Виходячи з дизайну та актуальної палітри кольорів, лептоп часто порівнюють з макбуком від компанії Apple. Але пристрій вважається максимально доступним у плані вартості.

Відштовхуючись від власних потреб, користувач може самостійно визначитися з найбільш підходящою конфігурацією: три процесори на вибір, від чого залежатиме остаточна ціна.

Xiaomi Mi Notebook Pro X 14 – потужний помічник для роботи, навчання

Завершує топ-10 найкращих ноутбуків від китайського бренду саме ця модель, яку часто купують для офісної роботи або для навчання (у школі, університеті). За зручність та максимальний комфорт протягом тривалого часу відповідає екран розміром 14 дюймів та глянсове напилення.

Стильний та практичний ноутбук Xiaomi Mi Notebook Pro X 14
Стильний та практичний ноутбук Xiaomi Mi Notebook Pro X 14

При цьому користувач може розраховувати на оптимальну продуктивність. Додатково в моделі використається сканер відбитків пальців вбудованого типу. Розбираючись з тим, який ноутбук вибрати Xiaomi або Huawei в 2023 році, все більше користувачів віддають перевагу саме Xiaomi.

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

Залишити відгук