0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Ноутбуки HP і їх серійні моделі

Ноутбуки HP і їх серійні моделі
Hewlett Packard (HP) – повна назва компанії, яка вважається одним із визнаних лідерів з виробництва комп'ютерної техніки, зокрема якісних функціональних ноутбуків. Компанія пропонує широкий вибір лептопів для будь-яких завдань.
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин ноутбуків у Львові і бажаєте купити дешево ноутбук зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

  1. Ноутбуки HP усі моделі
  2. Дизайн корпусу
  3. Клавіатура та сенсорна панель
  4. Продуктивність
  5. Дисплей та аудіосистема
  6. Пам'ять та акумулятор
  7. Серійні моделі ноутбуків HP
    1. Серія HP 15, 17, 250, 255
    2. Серія HP Elite X2, EliteBook
    3. Серія HP Envy, Envy x360
    4. Серія HP OMEN
    5. Серія HP Pavilion
    6. Серія HP ProBook, ProBook x360
    7. Серія HP Spectre, Spectre Pro, Spectre x360
    8. Серія HP ZBook
  8. FAQ
    1. Як дізнатися, яка модель ноутбука HP?
    2. Як дізнатися дату випуску ноутбука HP?
    3. Що краще ноутбук HP чи Lenovo?

Hewlett Packard (HP) – один із визнаних лідерів із виробництва комп'ютерної техніки, у тому числі якісних функціональних ноутбуків. Компанія пропонує широкий вибір лептопів для будь-яких завдань. Це і доступні за ціною моделі для використання в домашніх умовах, потужні портативні комп'ютери для професійної діяльності, і продуктивні ігрові лептопи.

Модельний ряд ноутбуків HP (розшифровка компанії вказана вище) включає кілька серій, що відрізняються за ціною і технічними характеристиками. Тому кожен зможе підібрати модель, яка влаштовує всі параметри.

1) Ноутбуки HP усі моделі

Нові та старі лептопи від популярного бренду HP користуються широким попитом споживачів за рахунок наявності величезного списку переваг. Різноманітний асортимент дозволяє підібрати абсолютно будь-яку модель для вирішення конкретного списку завдань: для дому, для офісу, для роботи, для геймінгу та інше.

Стильні лептопи від бренду HP
Стильні лептопи від бренду HP

Важливою особливістю всього модельного ряду є узагальнений концепт дизайну: застосування стилю мінімалізм в оформленні, наявність округлих бічних граней та класичні суворі забарвлення. Ще кілька років тому в каталозі компанії були виключно сірі та чорні моделі, а сьогодні їх список урізноманітнили білі і навіть кольорові ноутбуки.

2) Дизайн корпусу

Бюджетні ноутбуки HP найчастіше виконуються з високотривалого пластику з глянсовою текстурою. Більш дорогі моделі, призначені для бізнесу, укладені в корпус з матового алюмінію, завдяки чому вони виглядають стильно та строго. Якість збирання гідна у всіх цінових сегментах – кожен із цих ноутбуків стане надійним помічником не на один рік.

Обтічні форми корпусу ноутбука HP
Обтічні форми корпусу ноутбука HP

У той час як багато інших компаній прагнуть здивувати користувачів незвичайним оформленням, іміджевими моделями та яскравими кольорами, HP робить ставку на надійність, практичність і продуктивність. Тому більшість ноутбуків виконано в стриманому елегантному дизайні і однаково органічно виглядатиме як вдома, так і в офісі. Колірна палітра також в основному представлена традиційними відтінками – сірим та чорним

3) Клавіатура та сенсорна панель

Всі ноутбуки ХП оснащуються повнорозмірною клавіатурою острівного типу. Клавіші зручно розташовані та надійно закріплені, тому працюють абсолютно безшумно. У багатьох моделях клавіатура має дворівневе підсвічування, тому ноутбуком можна комфортно користуватися в будь-який час доби. Клавіатура відрізняється продуманою ергономікою, а кнопки мають трохи увігнуту поверхню, щоб зменшити кількість друкарських помилок.

Ноутбуки HP мають високочутливу та точну сенсорну панель. Тачпад підтримує різні жести, у тому числі багатопальцеві. Багато моделей ноутбуків оснащуються вбудованим пойнтстиком, що зручно замінює мишу.

4) Продуктивність

Сучасна марка HP ідеально поєднує доступні ціни з високою продуктивністю. Ноутбуки працюють на енергозберігаючих процесорах різних типів. У більшості моделей встановлені потужні Intel Core i3 – i7 на два або чотири ядра.

Щодо графіки, то найчастіше встановлюється адаптер IntelHD. Деякі серії, наприклад, ігрові ноутбуки OMEN, потребують вищої графічної продуктивності. Вони оснащені потужними відеокартами GeForce компанії NVIDIA. Об'єм графічної пам'яті становить до 6 Гб.

Залежно від серії та моделі можна придбати ноутбук ХП з попередньо встановленою ОС (Windows 7, 8 або 10) або без неї.

5) Дисплей та аудіосистема

Ноутбуки HP виконуються з дисплеями наступних діагоналей:

Матриця відрізняється залежно від конкретної лінійки та призначення ноутбука. Найчастіше це IPS-дисплеї, що гарантують високу яскравість, контрастність та хорошу видимість з різних ракурсів. Роздільна здатність екрана в різних моделях складає від 1366x768 до 3840х2160 (4К) пікселів.

Ультратонкий ноутбук HP
Ультратонкий ноутбук HP

Залежно від серії та моделі можна вибрати ноутбук із глянсовим або матовим покриттям дисплея. Екран ноутбуків HP має відмінні антивідблиски, тому лептопом зручно користуватися навіть при прямому сонячному світлі. Крім того, лептопи обладнані вбудованим датчиком освітленості, який підлаштовує яскравість екрана під поточне освітлення.

Деякі моделі пропонуються із сенсорним дисплеєм та комплектуються зручним стилусом HP Active Pen.

Ноутбуки оснащуються вбудованими динаміками та мікрофоном. Звукова система Bang & Olufsen гарантує високу якість та глибину звуку. А завдяки використанню технології Beats Audio досягається якісне шумозаглушення та ідеальна чистота звучання.

6) Пам'ять та акумулятор

Основні характеристики пам'яті для ноутбуків HP:

  • Об'єм оперативної пам'яті становить від 2 Гб до 32 Гб.
  • Вбудована представлена або класичним HDD-накопичувачем об'ємом до 2 Тб, або сучасними твердотілими SSD до 750 Гб, а також їх поєднанням.

Гідний обсяг пам'яті дозволяє вирішувати кілька завдань відразу без втрати швидкості, а також зберігати фото, музику, відео та іншу інформацію.

Ноутбуки HP пропонуються з незнімними літій-іонними батареями різної ємності – до 5250 mAh. Використання потужних акумуляторів із 3, 4 або 6 елементами живлення забезпечує солідну автономність лептопів.

7) Серійні моделі ноутбуків HP

Модельний ряд пристроїв HP розрахований на широке коло користувачів. Компанія випускає лептопи для повсякденного використання будинку, бізнесу та ігор. Асортименти ноутбуків представлені наступними серіями, назви яких вказані нижче:

Точне маркування лептопів дозволяє розрізняти всілякі серії та моделі.

7.1) Серія HP 15, 17, 250, 255

Основні переваги:

  • Нові процесори AMD та Intel Core i3 – i7;
  • Глянцеві та матові екрани з поверхнею антивідблиску та діагоналлю 14-15,6 дюймів;
  • Виробничі графічні адаптери IntelHD та AMD Radeon;
  • DVD-RW привід;
  • Аудіосистема Intel High Definition Audio.

Моделі, представлені в цій серії, позиціонуються як бюджетні пристрої для дому. Вони чудово справляються з більшістю повсякденних завдань. Для перегляду фотографій, фільмів та роботи з офісними програмами ці моделі також добре підходять.

7.2) Серія HP Elite X2, EliteBook

Основні переваги:

  • Потужні 2-4-ядерні процесори Intel Core i5-i7, Intel Core M;
  • Оперативна пам'ять об'ємом 8-16 Гб;
  • SSD-накопичувачі об'ємом до 750 Гб;
  • Наявність зручного трекпоінту;
  • Інтелектуальна система керування безпекою в офісі HP WorkWise;
  • Сучасна звукова система Bang & Olufsen з підтримкою технології HP Audio Boost та функцією шумоподавлення;
  • Зручна водонепроникна клавіатура.

Ноутбуки HP EliteBook та Elite X2 – це професійні серії пристроїв, що відрізняються надійністю та продуктивністю. Стильне оформлення, компактність та ергономічність поєднуються в них із відмінною функціональністю. Більшість лептопів поставляється з попередньо встановленою ОС Windows 10.

7.3) Серія HP Envy, Envy x360

Основні переваги:

  • Нові процесори Intel Core від i5-i7;
  • Потужні графічні адаптери IntelHD та nVidia GeForce;
  • SSD-накопичувачі об'ємом до 2 Тб;
  • Тонкий алюмінієвий корпус;
  • Антиблікові екрани з матрицею IPS та розширенням HD та QHD;
  • Автономність до 10 годин завдяки ємній літій-іонній батареї;
  • Аудіосистема Bang & Olufsen з 4 динаміками та сабвуфером, функція шумозаглушення.

Ноутбуки HP Envy – це універсальні пристрої, придатні на вирішення будь-яких завдань. Потужна технічна начинка та тривалий час автономної роботи робить їх ідеальними помічниками для професійної діяльності, навчання та просто невимушеного серфінгу в інтернеті. А стильне оформлення ноутбуків наголосить на вашій індивідуальності.

7.4) Серія HP OMEN

Основні переваги:

  • Потужні 4-ядерні процесори Intel Core i5-i7 та відеокарти від nVidia GeForce GTX 950M-1070;
  • Зручна геймерська клавіатура з підсвічуванням;
  • Антивідблискові екрани з матовим покриттям і роздільною здатністю HD, FullHD і 4К;
  • Камера з підтримкою Intel RealSense 3D;
  • Наявність слота M.2 SSD;
  • Компактний та ергономічний корпус.

Зухвалий, агресивний дизайн та бездоганна якість зображення – ноутбуки HP OMEN миттєво перенесуть вас у захоплюючий віртуальний світ. А висока швидкість роботи та відмінна продуктивність дозволить перемагати у будь-яких битвах.

7.5) Серія HP Pavilion

Основні переваги:

  • Потужні процесори Intel Core i3 – i7 та AMD A6 – A10
  • Якісна та продуктивна графіка завдяки nVidia GeForce GTX 940M-1050 та AMD Radeon;
  • ІК-камера для ідентифікації Windows Hello.
  • IPS-дисплеї з широкими кутами огляду та реалістичною кольоропередачею;
  • Звукова система Bang & Olufsen із підтримкою технології HP Audio Boost.

Ноутбуки HP Pavilion — ідеальні лептопи для розваг. Великі якісні дисплеї, потужна технічна начинка та солідна автономність роблять їх чудовими мультимедійними центрами. Ще одна особливість серії – різні варіанти оформлення, завдяки чому кожен зможе підібрати пристрій на свій смак.

7.6) Серія HP ProBook, ProBook x360

Основні переваги:

  • Використання потужних процесорів Intel Core i3 – i7 у більшості моделей;
  • Модуль TPM та підтримка технологій HP BIOSphere Gen34 та HP Client Security Gen35 для захисту даних;
  • Потужна батарея HP з підтримкою швидкого заряджання;
  • Звукова система з функцією шумоподавлення та технологією HP Audio Boost;
  • Веб-камера з роздільною здатністю 720p.

Ноутбуки HP ProBook — лінійка, що ідеально відповідає основним вимогам сучасного бізнесу. Пристрої виконані у строгому стильному дизайні та поєднують функціональність та продуктивність з досить доступною ціною. Notebook підтримують сучасні технології захисту даних і дозволять вийти на новий рівень продуктивності та професіоналізму.

7.7) Серія HP Spectre, Spectre Pro, Spectre x360

Основні переваги:

  • Неймовірно тонкий і компактний алюмінієвий корпус;
  • Якісні IPS-дисплеї Full HD3 із захисним склом Corning Gorilla Glass та надтонкими рамками;
  • Інноваційна гіпербарична система охолодження;
  • Звукова система Bang & Olufsen з 4 вбудованими динаміками;
  • 3 роз'єми USB-C 4 для підключення додаткових пристроїв.

Ноутбуки HP Spectre – це стильні, потужні та дуже тонкі лептопи. Моделі, представлені в даній лінійці, випускаються з попередньо встановленої Windows 10. Висока якість складання, довговічні матеріали і неймовірна компактність виводять ці пристрої на новий рівень дизайну і технологій.

7.8) Серія HP ZBook

Основні переваги:

  • Можливість вибору між процесорами Intel Core 3 та Intel Xeon 7-го покоління;
  • Потужні графічні адаптери NVIDIA Quadro та IntelHD;
  • Високошвидкісна оперативна пам'ять DDR4 до 64 Гб;
  • Дисплей Ultra HD з технологією HP DreamColor та роздільною здатністю 4K;
  • Ергономічна клавіатура, оснащена підсвічуванням у більшості моделей;
  • Потужні та ємні батареї з підтримкою функції Fast Charge;
  • TPM модуль, сканер відбитків пальців;
  • Спеціальне програмне забезпечення для відновлення інформації.

Ноутбуки HP ZBook — продуктивні пристрої для бізнесу з відмінною графікою, великим запасом оперативної пам'яті та вдосконаленими технологіями захисту. Це оптимальний вибір для професійної діяльності щодо надійності та швидкодії.

Купити ноутбук HP — отже, отримати надійний і потужний пристрій за доступною ціною. Розробники пропонують широкий вибір лінійок та моделей для будь-яких видів діяльності, про що свідчить різноманітна класифікація. Навчайтеся, працюйте, грайте разом з HP!

FAQ

1. Як дізнатися модель ноутбука HP?

Інформація вказана на спеціальній наклейці, яку можна знайти на корпусній частині лептопа або на днищі. В результаті вдасться ознайомитися з найменуванням компанії, серією та повною назвою моделі.

2. Як дізнатися дату випуску ноутбука HP?

«Вік» ноутбуків дізнаються за серійним номером, вказаним у нижній частині. Достатньо скопіювати цей номер і вставити його в пошуковий рядок системи Google, яка видасть всю інформацію за моделлю, та її вік у тому числі.

3. Що краще за ноутбук HP або Lenovo?

Продукція цих двох компаній-виробників заслуговує на особливу увагу. Все залежить від виділеного бюджету на покупку, від індивідуальних переваг, потреб та подальших умов експлуатації (для геймерів, офісних працівників, школярів чи студентів та інше).

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

Залишити відгук