0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Новий планшет від Apple – iPad 2022: коли вийде та що про нього відомо?

Новий планшет від Apple – iPad 2022: коли вийде та що про нього відомо?
Коли вийде новий iPad 2022 і що цікавого чекає на нас у новому пристрої? Давайте з'ясовувати.
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин Apple iPad у Львові і бажаєте купити дешево Apple iPad зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Лінійка планшетів від компанії Apple є одним з найпопулярніших продуктів бренду: шикарне співвідношення демократичної ціни і високої якості приваблює величезну кількість покупців з усього світу.

Недорогий (всього від 420 $), звичайний iPad – Найчастіше використовується для читання перед сном, серфінгу в інтернеті, перегляду фільмів та спілкування в соцмережах: дуже рідко хтось використовує його для робочих цілей, таких як редагування фотографій або створення контенту. Найімовірніше, саме цими особливостями використання гаджета переважно у домашніх умовах — і визначається неймовірне довгожительство пристрою: за статистикою багато покупців користуються Apple iPad протягом не менше 6 років.

Найпопулярнішими моделями планшетів від епл на сьогоднішній день є Apple iPad 2020 Air, Apple iPad 2021 Pro

Але, незважаючи на живучість пристрою, кожного шанувальника техніки від Apple цікавить: коли вийде новий iPad 2022 і що цікавого чекає на нас у новому пристрої? Давайте з'ясовувати.

Apple iPad 2022: які дані ми маємо?

Один із гарячо очікуваних гаджетів 2022 – iPad десяте покоління. Як завжди, перед випуском нового пристрою, широкому загалу нічого не відомо про ті інновації, які нас чекають, – розробники Apple ретельно засекречують подібну інформацію. Однак деякі чутки таки дають нам можливість зробити певні висновки про те, чи є сенс купувати iPad 2022.

iPad десятого покоління 
Яким буде iPad десятого покоління?

Зовнішній вигляд

З приводу зовнішнього вигляду нового планшета від Apple – ведуться активні суперечки: одні стверджують, що візуальне оформлення пристрою не буде внесено жодних істотних змін, інші твердять, що компанія планує привести всі товари лінійки – до одного дизайну. Однак, як би там не було, всі сходяться на думці про те, що начинка нового планшета – . буде відрізнятися дуже високою продуктивністю.

Характеристики

За чутками, характеристики нового iPad повинні зазнати значних змін у порівнянні з пристроєм дев'ятого покоління:

  • Старий роз'єм Lighting буде замінено на сучасний USB-C: таким чином, з осені 2022 року всі планшети від Apple будуть оснащені новим роз'ємом USB-C
  • Прогнозована діагональ екрану становитиме 10,5-10,9 дюймів
  • Новий iPad отримає дисплей як у двох останніх поколінь iPad Air – роздільна здатність 2360х1640 та технологію підвищеної щільності пікселів Retina.
  • Гаджет також отримає процесор Apple A14, як у iPad Air 4-го покоління. Це дозволить покупцям пристрою користуватися мережею 5G.
  • Прогнозуються також дрібні покращення камери та динаміків, які піднімуть рівень гаджета на голову вище за попередні моделі планшетів від Apple.

Apple iPad десятого покоління: дата виходу

Випуск у продаж нового iPad 2022 планується восени 2022 року.

Малюнок на AppleiPad
Малюнок на AppleiPad

Для яких цілей варто купити iPad 2022?

Спекотні суперечки про те, для яких цілей варто купувати iPad – здається, ніколи не вщухають. Одні кажуть, що за його допомогою можна не лише відпочивати, а й здійснювати професійну діяльність: писати тексти, обробляти фотографії, створювати контент для блогу, інші ж стверджують, що для цих цілей набагато краще підійдуть Макбукі.

Щоб розібратися в даному питанні, Вас слід визначитися, для яких цілей планшет потрібен саме Вам: якщо Ви хочете потужний та зручний пристрій, який дозволить Вам з користю провести час дозвілля – почитати, пограти, посерфити в Інтернеті, написати невеликий текст – то можливостей звичайного нового iPad десятого покоління Вам буде достатньо і сенсу переплачувати за пристрій з Pro-серії для Вас немає.

Якщо ж Ви хочете придбати пристрій, який допоможе Вам швидко обробляти фотографії у редакторах, монтувати відео, писати довгі наукові роботи, малювати та якісно вести блог — Вам знадобиться iPad Pro, бажано у комплекті з фірмовою клавіатурою Magic Keyboard. У результаті, за ціною та зручністю, набагато практичнішою альтернативою для Вас стане Apple MacBook: він набагато краще покриє Ваші потреби, за приблизною відповідністю цін пристроїв.

Таким чином, дізнавшись про ймовірні поліпшення нового iPad і визначивши, для яких цілей Вам потрібен планшет, – Ви зрозумієте, чи потрібен Вам новий iPad 2022 та зможете зробити правильний, раціональний вибір.

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

Залишити відгук