0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Який ноутбук краще купити для ігор в 2017 році

Який ноутбук краще купити для ігор в 2017 році
Сучасний ігровий ноутбук помітно відрізняється від стандартних портативних ПК. Головною його особливістю є високотехнологічне hardware, встановлене в нім. Завдяки потужній начинці на ноутбуку можна грати в усі новітні ігри без обмежень
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин ноутбуків у Львові і бажаєте купити дешево ноутбук зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Сучасний ігровий ноутбук помітно відрізняється від стандартних портативних ПК. Головною його особливістю є високотехнологічне hardware, встановлене в нім. Завдяки потужній начинці на ноутбуку можна грати в усі новітні ігри без обмежень і на максимальних налаштуваннях. До того ж вибирати девайс треба з розрахунком виходу в майбутньому більше ресурсоємних ігор.

Тому треба відразу зрозуміти, що дешевих ігрових ноутбуків не буває. Сучасне устаткування, вдосконалений дизайн обумовлюють більш високу вартість пристрою, порівняно із стандартними моделями. Розглянемо найбільш актуальні на 2017 рік ігрові ноутбуки від різних виробників.

Asus ROG G701VI - XB72K

Цей ноутбук від компанії Asus є продовжувачем відомої серії ігрових ноутбуків ROG (Republic of Gamers). Після свого анонса, ця модель стала справжньою мрією усіх игроманов. Порівняно із вже вподобаним багатьом користувачам ігровим ноутбуком Asus GL552VW, новинка G701VI - XB72K має кращі характеристики і досконаліші функціональні особливості.

Основні параметри ноутбука Asus ROG G701VI - XB72K:

  • тип процесора : 4-ядерний Intel Core, що розгониться, i7 - 7820hk з частотою 2,9 ГГц;
  • об'єм встановленої ОЗУ: 32 Гб з можливістю апгрейда до 64 Гб;
  • графічна плата: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 ГБ, GDDR5;
  • об'єм накопичувача : SSD 256 ГБ 256 ГБ;
  • встановлена ОС: Windows 10 Професійна (64-розрядна).

Ця портативна геймерская станція має 17,3-дюймовий ультрасучасний дисплей з частотою оновлення 120 Гц. Кут огляду по горизонталі і вертикалі складає 178 . Монітор сполучений з блоком клавіатури шарнірним кріпленням, яке надійно фіксує будь-який заданий кут відкриття. Графічний процесор NVIDIA GeForce GTX 1080 не лише забезпечує продуктивність сучасних ігор, але і підтримує усі новітні VR- гарнітури.

Також варто відмітити багатофункціональну гумову клавіатуру зі світлодіодним підсвічуванням, яке підтримує до 30 натиснень одночасно. Ноутбук Asus ROG G701VI - XB72K має потужну систему охолодження у вигляді двох ефективних кулеров і спеціального пылеотвода, для захисту внутрішніх компонентів пристрою від пилу.

Dell Inspiron 7567

Ця модель продовжила ланцюжок ігрових ноутбуків від компанії Dell. Вона має достатні технічні характеристики, що дозволяють грати в усі сучасні ігри. При цьому цей пристрій, як і все з серії Inspiron, можна віднести до недорогих ігрових ноутбуків, порівняно з іншими відомими виробниками. Dell Inspiron 7567 має оригінальний дизайн і комфортне Soft - touch покриття.

Технічні характеристики ігрового ноутбука Dell Inspiron 7567 :

  • тип процесора : 4-ядерний Intel Core, що розгониться, i7 - 7700hq з частотою 2,8-3,8 ГГц;
  • об'єм встановленої ОЗУ: 16 Гб;
  • графічна плата: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, 4 ГБ, DDR4;
  • об'єм накопичувача : SSD 512 ГБ;
  • встановлена ОС: Windows 10 Професійна (64-розрядна).

15,6-дюймовий дисплей, виконаний на основі IPS матриці, має глянсову поверхню. Ноутбук обладнаний якісною звуковою стереосистемою зі вбудованим сабвуфером, що дозволяє відтворювати звуки середніх і низьких частот. Він має сучасну систему охолодження, що виводить тепле повітря двома потоками. При цьому вага девайса складає всього 2,6 кг

Lenovo Legion Y720 - 15

Одним з кращих ігрових ноутбуків можна по праву рахувати цю модель компанії Lenovo. Новий представник серії Legion має стильний дизайн. Корпус пристрою зроблений з алюмінію і пластмаси. Як основні кольори використовувалися чорний і червоний відтінки, а на кришці зображений традиційний логотип серії Legion. Ноутбук має звукову стереосистему зі вбудованим сабвуфером.

Технічні параметри ігрового ноутбука Lenovo Legion Y720 - 15:

  • тип процесора : 4-ядерний Intel Core, що розгониться, i7 - 7700hq з частотою 2,8-3,8 ГГц;
  • об'єм встановленої ОЗУ: 32 Гб;
  • графічна плата: NVIDIA GeForce GTX 1060, 6 ГБ, DDR5;
  • жорсткий диск: 1000 ГБ;
  • встановлена ОС: Windows 10 Професійна (64-розрядна).

Lenovo Legion Y720 - 15 – потужний ігровий ноутбук, який підтримує усі сучасні ігри і додатки. Він має 15,6-дюймовий монітор з IPS матрицею. Дозвіл екрану 1920 x 1080 пікселів, що дозволяє переглядати Full HD відео. Клавіатура виконана в ігровому стилі, є дворівневе світлодіодне підсвічування і повноцінний цифровий блок.

Acer Predator 21x

Кращий на сьогодні ігровий ноутбук 2017 року, ціна якого повною мірою відображає в його можливостях. Це надпотужний портативний ПК, який відтворює усі сучасні ігри на ультранастройках з FPS більше 60. Дизайн ноутбука, як і уся серія Predator, виконана у брутальному стилі, з незграбними краями. Вага ноутбука переконлива – 8,5 кг разом з батареєю.

Компанія Acer випустила цю модель із зігнутим 21-дюймовим монітором на базі IPS матриці. В результаті дисплей має практично максимальний кут огляду. Дозвіл екрану складає 2560 x 1080 пікселів. Під монітором, на передній панелі розташований сенсор відстежування погляду Tobii Eye Tracker. Він дозволяє управляти камерою в сучасних іграх, а також деякими функціями в меню ноутбука.

Технічні характеристики ігрового ноутбука Acer Predator 21x :

  • тип процесора : 4-ядерний Intel Core, що розгониться, i7 - 7820hk з частотою 2,8-3,8 ГГц і кеш-пам'яттю 8 Мб;
  • об'єм встановленої ОЗУ: до 64 Гб;
  • графічна плата: 2 планки NVIDIA GeForce 1080 GTX SLI, 2х8 ГБ, DDR5;
  • жорсткий диск: 1000 Тб можливість установки двох системних накопичувачів;
  • встановлена ОС: Windows 10 Професійна (64-розрядна).

Наявність двох планок відеокарт останнього покоління, потужного процесора і системи кулеров з п'яти вентиляторів зумовили потребу відразу в двох блоках живлення. Кожен з них підключається до свого роз'єму і має потужність 330 Вт. Клавіатура ноутбука механічна, зі світлодіодним підсвічуванням, що настроюється. Цифровий блок знімний і кріпиться на магнітах. Перевернувши його, з'явиться компактний touchpad.

MSI GT83VR 6rf Titan SLI

Ще один потужний ігровий ноутбук, ціна якого небагатьом відрізняється від Acer Predator 21x, випустила компанія MSI. Ця модель поповнила ігрових монстрів серії Titan SLI. Ноутбук має стильний дизайн корпусу, який виконаний в червоно-чорному кольорі. Монітор девайса матовий, з діагоналлю 18,4 дюйма і частотою оновлення – 60 Гц. Дисплей випущений з матрицею IPS і великим кутом огляду. Екран має дозвіл 1920 x 1080 пікселів, чого цілком вистачає для перегляду Full HD відео.

Основні характеристики ігрового ноутбука MSI GT83VR 6rf Titan SLI :

  • тип процесора : 4-ядерний Intel Core, що розгониться, i7 - 7920hq з частотою 2,8-3,8 ГГц і кеш-пам'яттю 8 Мб;
  • об'єм встановленої ОЗУ: до 64 Гб;
  • графічна плата: 2 планки NVIDIA GeForce 1080 GTX SLI, 2х8 ГБ, DDR5;
  • жорсткий диск: 512 Гб SSD М.2; 1000 Гб SATA 7200 оборотів в хвилину;
  • встановлена ОС: Windows 10 Професійна (64-розрядна).

З таким hardware не треба уточнювати, що ця модель підтримує усі сучасні ігри. На найвищих налаштуваннях у режимі 4К ноутбук видає високі значення FPS. Клавіатура пристрою механічна, з оригінальним світлодіодним підсвічуванням. Завдяки потужній системі охолодження поверхня пристрою не гріється навіть упродовж декількох годин гри підряд.

За рахунок встановленого потужного устаткування вагу ноутбука MSI GT83VR 6rf Titan SLI склав 5,5 кг Автономно девайс може функціонувати до 3 годин. У ігровому режимі 1-1,5 години на знижених частотах. Для живлення від мережі в комплекті передбачено відразу два блоки живлення по 330 Вт кожен.

OMEN BY HP 17

Наступна модель є дітищем досить відомої компанії Hewlett Packard. Це сучасний ігровий ноутбук, можливості якого дозволяють активно грати в усі нові ігри на максимальних налаштуваннях. Серія HP OMEN представлена в матовому, чорному кольорі з червоним логотипом на задній кришці. Монітор дисплея має діагональ 17.3 дюйма зі вбудованою IPS Full HD матрицею, що максимально збільшує кут огляду.

Технічні параметри ігрового ноутбука HP OMEN 17 :

  • тип процесора : 4-ядерний Intel Core, що розгониться, i7 - 6700hq з частотою 2,8-3,8 ГГц;
  • об'єм встановленої ОЗУ: 8 Гб;
  • графічна плата: NVIDIA GeForce GTX 1070, 8 ГБ, DDR5;
  • жорсткий диск: 1000 ГБ;
  • встановлена ОС: Windows 10 Професійна (64-розрядна).

Ноутбук має стандартний набір зовнішніх інтерфейсів, у тому числі роз'єми USB 3.0. Вес пристрою цілком прийнятний і складає 3,3 кг Клавіатура представлена з повною розкладкою і однорівневим червоним підсвічуванням. Ноутбук має вбудовану звукову систему з двома стереодинамиками.

Купити один з цих ігрових ноутбуків ви можете в нашому інтернет-магазині mobileplanet.ua. У нас діють постійні акції і спеціальні пропозиції. На усі товари дається гарантія від виробника. Ми здійснюємо доставку по усій території України. Також можливе самовивезення продукції із складу в Одесі.

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

Залишити відгук