0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Як вибрати повербанк: всі нюанси та секрети

Як вибрати повербанк: всі нюанси та секрети
Непроста ситуація з електрикою в країні призвела більшість із нас до рішення купити повербанк. Однак, у величезному асортименті різних моделей важливо не помилитися і придбати дійсно надійний пристрій. Як вибрати повербанк? Давайте обговоримо.
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин Мобільні батареї у Львові і бажаєте купити дешево Мобільні батареї зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Портативний зарядний пристрій або повербанк — вже давно міцно увійшло в життя тих із нас, хто проводить багато часу далеко від будинку та електричних розеток. Для власників повербанків практично не знайоме таке поняття, як «сів телефон у самий невідповідний момент», — адже вони завжди можуть зарядитися від повербанку, де б зараз не знаходилися. Однак, ситуація з нестабільною роботою енергосистеми призвела до того, що навіть ті з нас, хто ніколи не користувався портативним зарядним пристроєм, дійшли думки про те, що зараз купити повербанк. просто необхідно.

Давайте розберемося, на які параметри слід звертати увагу, щоб покупка дійсно була здатна виручити Вас у разі потреби термінової підзарядки Ваших гаджетів.

Підзарядка смартфона від повербанка
Підзарядка смартфона від повербанку

Секрети того, як вибрати хороший повербанк: вивчаємо технічні параметри

Для того, щоб зрозуміти, наскільки хороша обрана Вами модель повербанку, — слід розібратися в таких технічних характеристиках пристрою:

  • Сумісність
  • Ємність
  • Тип порту
  • Підтримка швидкого заряджання
  • Габаритні розміри та вага
  • Репутація виробника
  • Додаткові функції.

А тепер давайте зупинимося на кожному пункті вищезгаданого списку докладніше.

Сумісність

Переважна більшість користувачів купує повербанк для того, щоб підзарядити смартфон та планшет — і саме повербанками, «заточеними» під зарядку цих гаджетів наповнений ринок. Тому, якщо Вам необхідний портативний зарядний пристрій для інших пристроїв, перше, в чому Ви повинні переконатися перед покупкою, – це сумісність обраної моделі повербанку з Вашими девайсами: зокрема йдеться про напругу та силу струму, в межах якого працює портативна зарядка для телефону. Зазвичай цей показник дорівнює 5V та 2A, що є ідеальними показниками для смартфонів.

Однак, у разі потреби підзарядки інших гаджетів – краще попросити продавця перевірити ще раз сумісність пристроїв.

Тип порту

Портативна зарядка для телефону може бути оснащена різними портами – одним чи більше. Тому перед покупкою — обов'язково переконайтеся, що порт зарядного кабелю Вашого гаджета збігається з портами на повербанку. Ви також можете вибрати повербанк, оснащений кількома різними портами і одночасно заряджати від нього гаджети, що потребують різних портів.

Повербанк з різними типами портів
Повербанк з різними типами портів

Ємність

Найважливішим параметром вибору повербанку є його ємність. Тому, народна думка свідчить, що чим більшою ємністю володіє портативна зарядка для телефону, - тим краще і надійніше повербанк. Однак, необхідно пам'ятати про те, що ємність повербанку – ndash; безпосередньо впливає на його вартість, тому не потрібно брати зарядку більшої ємності, ніж Вам дійсно потрібно. Крім того, ємність батарей повербанка впливає також на вагу та розмір пристрою – це також слід враховувати, якщо Вам важливо, щоб пристрій був легким та компактним.

Найчастіше Ви зможете зустріти у продажу моделі портативних зарядок з ємністю від 5000 до 20 000 mAh. Знаючи середню ємність акумулятора смартфона, що становить 4500-5000 mAh, Ви зможете легко підрахувати, на скільки повних циклів зарядки гаджета вистачить вибраного Вами повербанка. Це допоможе зупинити свій вибір на тому значенні, яке Ви самі вважаєте за оптимальне.

Повербанк із швидкою зарядкою

Швидка зарядка – одна з найулюбленіших функцій сучасних користувачів. Якщо у Вас часто виникає ситуація, коли заряджений телефон потрібен вже негайно і у Вас немає часу чекати – швидка зарядка може стати справжнім порятунком. Тому, про всяк випадок, — краще вибирайте повербанк із швидкою зарядкою.

Xiaomi Redmi Power Bank 20000mAh
Xiaomi Redmi Power Bank 20000mAh – повербанк за допомогою швидкої зарядки

Розміри та вага

З цим параметром просто – якщо для Вас важлива мобільність і можливість заряджатися поза домом, слід вибирати не надто важкі, плоскі моделі. Така форма і невелика вага — дозволять носити пристрій навіть у невеликій кишеньці сумки або рюкзака.

Репутація бренду

На жаль, безліч недобросовісних китайських фірм випускають повербанки, фактична ємність яких — не відповідає ємності, зазначеної в описі товару. З цієї причини, щоб точно отримати те, що Ви очікуєте, — краще віддати перевагу перевіреним, надійним брендам, чия репутація дозволяє не перейматися якістю покупки. Перед тим, як купити повербанк, — не зайвим також буде вивчити відгуки користувачів, які вже скористалися цим продуктом.

Додаткові функції

Часто, для зручності користувача, повербанки оснащують різними додатковими функціями. Це може бути вбудований ліхтарик, захист від короткого замикання або сонячна батарея для заряджання самого повербанка від сонячних променів. Серед різноманітності пропозицій, Ви зможете вибрати зручну та корисну додаткову функцію для себе.

Повербанк із сонячною батареєю
Повербанк із сонячною батареєю

Як бачите, вибрати повербанк – не такий складний процес. Тому, дотримуючись нашої інструкції, — Ви зможете купити повербанк, який найкраще підходить під Ваші потреби.

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

Залишити відгук