0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Як підключити Apple Airpods до смартфону з Android

Як підключити Apple Airpods до смартфону з Android
Безпровідні навушники Apple Airpods з перших днів продажів сталі найпопулярнішою аудіо гарнітурою. Вони дуже зручні у використанні, адже для їх активації досить лише дістати вкладиші з кейса вставити у вуха.
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин Apple Airpods у Львові і бажаєте купити дешево Apple Airpods зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Безпровідні навушники Apple Airpods з перших днів продажів сталі найпопулярнішою аудіо гарнітурою. Вони дуже зручні у використанні, адже для їх активації досить лише дістати вкладиші з кейса вставити у вуха. Перемикання треків, отримав дзвінків, виклик голосового помічника можна робити одним натисненням на навушник.

Але серед користувачів існує помилкова думка, що Airpods підтримують сполучення тільки з технікою Apple. Виходить, що численна армія власників гаджетів на ОС Android не може використати цю гарнітуру. Але це не так, і в цій статті ми розглянемо, як можна підключити безпровідні навушники до андроид-устройствам.

Особливості сполучення навушників Apple Airpods із смартфонами

Щоб підключити безпровідну гарнітуру Apple до айфону, треба лише відкрити кришку футляра. Після цього на екрані відобразиться анімована заставка з налаштуваннями, де потрібне тапнуть по пункту «Підключити». В результаті виконання таких простих функцій можна повноцінно користуватися навушниками.

Для смартфонів на базі операційної системи Android сполучення з безпровідними навушниками Airpods відбувається дещо складніше. Спершу треба відкрити кришку фірмового кейса і затиснути білу кнопку на задній його частині на декілька секунд. Потім ви побачите, як засвітиться блакитний світлодіод, розташований під кришкою. Він почне блимати, що означає пошук доступних для сполучення пристроїв.

У цей момент на самому смартфоні має бути активний Bluetooth. Потім в списку підключених пристроїв на Android треба вибрати Apple Airpods. Після цієї дії на екрані з'явиться запит на дозвіл доступу до контактів і журналу викликів, який необхідно підтвердити. Виконавши все в такій послідовності, ви можете користуватися безпровідною гарнітурою Apple в парі з андроид-смартфоном.

Додаткове програмне забезпечення для Airpods на Android

Підключені навушники Airpods до вашого пристрою андроид без додаткового програмного забезпечення підтримуватимуть обмежений набір функцій. Щоб використати усі численні можливості цієї унікальної гарнітури, знадобиться установка спеціальних утиліт.

Дуже корисне застосування, яке розкриває увесь потенціал Apple Airpods при роботі з Android – Assistant Trigger. З його допомогою можна активувати наступні функції:

  • Отримання повідомлень при сполученні з Airpods.
  • Подвійне торкання по навушнику викликає інтелектуального помічника Google Assistant (чи Bixby для власників смартфонів Samsung).
  • Підтримка таких пристроїв, як AirPods 1-го і 2-го покоління, Airpods Pro, Powerbeats Pro.
  • Перегляд рівня заряду батареї навушників при відкритому кейсі.

Ці функції додатка доступні у базовій версії Assistant Trigger. Оновившись до платної Pro- версії, ви отримаєте і інші розширені можливості:

  • Автоматичне відображення рівня заряду батареї навушників в панелі повідомлень при підключенні гарнітури.
  • Управління відтворенням музики натисненням по навушнику (перший подвійний тап по навушнику означає паузу/відтворення трека, другий подвійний тап – виклик інтелектуального помічника).

Щоб контролювати рівень заряду кейса, а також кожного навушника окремо, слід встановити додаток AirBattery. Воно запускається автоматично при підключенні гарнітури і відображає в рядку повідомлень інформацію про навушник з найнижчим зарядом. Дані про стан акумулятора кейса і двох AirPods з'являються в маленькому спливаючому вікні.

Висновок

Незважаючи на численні спори в мережі, за допомогою простих налаштувань і установки додатків можна повноцінно використати безпровідні навушники Apple Airpods із смартфонами на базі операційної системи Android. Якщо гарнітуру дістати з вуха, то відтворення музики призупиниться, а при установці навушників в кейс, вони автоматично переходять в режим сну. Крім того, будуть доступні багато інших функцій.

Тому, якщо ви користуєтеся смартфоном з ОС Android і хочете придбати до нього класну сучасну гарнітуру, то сміливо купуйте безпровідні навушники Apple Airpods. Зробити це можна прямо зараз в нашому інтернет-магазині. MobilePlanet - доступні ціни на усі товари і оперативна доставка у будь-яку точку України!

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

Залишити відгук