0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Apple Airpods : на скільки вистачає заряду

Apple Airpods : на скільки вистачає заряду
Поява безпровідних навушників стала новою гілкою в еволюції аудіо-гарнітури. Їх цінують, передусім, за зручність: не треба скрізь носити з собою дротяне облаштування відтворення, укладати його в кишеню, а досить просто вставити у вуха аксесуари і підключи
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин Apple Airpods у Львові і бажаєте купити дешево Apple Airpods зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Поява безпровідних навушників стала новою гілкою в еволюції аудіо-гарнітури. Їх цінують, передусім, за зручність: не треба скрізь носити з собою дротяне облаштування відтворення, укладати його в кишеню, а досить просто вставити у вуха аксесуари і підключити їх до гаджета. Після цього в радіусі більше 10 метрів можна прослуховувати контент.

Якщо дротяні навушники не мають обмеженого часу роботи і повністю прив'язані в цьому параметрі до основного пристрою, то автономність true wireless гарнітури – їх індивідуальна характеристика. І чим більше цей показник, тим краще для навушників.

Цю закономірність намагалися максимально реалізувати у своїй продукції інженери з Apple. Гарнітура першого покоління – що вийшла в 2016 році – має хорошу автономність і перевершує в цьому відношенні багатьох конкурентів. Наступні моделі true wireless навушників від Apple отримали ще кращі характеристики. На скільки ж вистачає повного заряду Apple Airpods, розглянемо в нашому огляді.

Час автономної роботи Apple Airpods Pro- покоління

Apple Airpods Pro – остання на сьогодні версія безпровідної гарнітури компанії і сама просунута. Вона має унікальні технічні можливості, а також хорошу автономність. Навушники можуть пропрацювати до 4,5 годин в режимі прослуховування музики і будь-якого іншого контенту.

В процесі телефонної розмови аксесуари здатні протриматися до 3,5 годин. Це дуже переконливі показники, і мало хто з виробників може похвалитися такими параметрами.

Кейс Apple Airpods Pro є не просто місцем їх зберігання, але і портативним зарядним пристроєм. Футляр здатний забезпечити декілька циклів зарядки безпровідних навушників, що дозволяє продовжити час їх автономної праці до таких показників:

  • Більше 24 годин прослуховування аудіо контенту.
  • Більше 18 годин телефонної розмови.

При цьому кейс досить швидко заряджає Apple Airpods Pro. Поклавши навушники всередину всього на 5 хвилин, ви продовжите їх час автономної роботи на 1 годину.

Час автономної роботи Apple Airpods 2

Apple Airpods 2 мають схожі характеристики з професійною версією. Навушники другого покоління здатні пропрацювати на одному заряді до 5 годин в режимі прослуховування аудіо контенту і до 3 годин в процесі телефонної розмови. Зарядний кейс здатний продовжити їх автономність до 24 годин відтворення музики і 18 годин спілкування усередині мобільної мережі.

Якщо заряд true wireless гарнітури знизився до 10то краще відразу помістити їх у футляр. Всього 15 хвилин перебування навушників в зарядному кейсі здатні продовжити час роботи Apple Airpods 2 до 2 годин прослуховування аудіо і до 3 годин в режимі телефонної розмови.

Зниження ресурсу акумуляторів з часом

Будь-який акумулятор, яким би якісним він не був, має свій експлуатаційний ресурс. Тому його місткість і здатність довго утримувати заряд з часом знижуються. Те ж саме можна сказати і про Apple Airpods.

Вже через три роки експлуатації різниця в автономності в порівнянні з новими навушниками буде помітна. У цьому вже могли переконатися власники девайсов першого покоління, куплених в 2016 році.

Ознаки зниження ресурсу акумулятора :

  • Повного заряду акумулятора вистачає на менший час роботи.
  • Лівий і правий навушники несинхронний втрачають заряд.
  • Неможливо зарядити гарнітуру на 100% на практиці виходить 98% 99%
  • Заряду футляра бракує на декілька циклів заряджання навушників.

Apple Airpods оснащені трьома акумуляторами (два знаходяться в кожному навушнику і один – у зарядному футлярі). Кожен з них має свій персональний експлуатаційний ресурс, залежний від режимів роботи. Після декількох років використання навушників один з них розряджатиметься раніше іншого.

Це говорить про те, що перший вкладиш експлуатувався частіше. Як правило, він працював основним під час телефонних розмов. Але при правильній експлуатації можна істотно продовжити автономність Apple Airpods.

Як продовжити час автономної роботи навушників

Щоб навушники прослужили довше на одному заряді, їх слід завжди зберігати в кейсі, навіть якщо ви на декілька хвилин вийняли аксесуари з вух, щоб відпочити або прийняти душ. По-перше, за цей час вони не втратять заряд. По-друге, зарядний футляр заповнить місткість їх акумуляторів. Тому дуже важливо дотримуватися цього правила.

Також розробники не рекомендують повністю розряджати акумулятори навушників. Тому під час прослуховування музики або телефонної розмови не треба їх доводити до повного відключення. Система сама підкаже про необхідність помістити аксесуари в кейс. Коли заряд знизиться до 10прозвучит одноразовий звуковий сигнал, а перед відключенням навушників – подвійний.

Останнім часом на багатьох ресурсах можна зустріти підробки Apple Airpods, які видають за оригінал. Час автономної роботи багатьох з них істотно відрізняється від показників фірмової гарнітури в меншу сторону. Цей параметр є однією з основних відмінностей копії.

Щоб не ризикувати і купити оригінальні навушники Apple Airpods, які відповідатимуть усім заявленим параметрам, скористайтеся послугами нашого спеціалізованого інтернет-магазину. MobilePlanet – тільки сертифіковані товари за вигідними цінами!

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

Залишити відгук