0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

ТОП-5 міфів, через які Ви не поспішаєте купити Apple iMac

ТОП-5 міфів, через які Ви не поспішаєте купити Apple iMac
Основні причини, з яких користувачі не хочуть купувати iMac. Викриваємо міфи старовірів операційних систем Windows та Android
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин Apple iMac у Львові і бажаєте купити дешево Apple iMac зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

У консервативному світі, де всі звикли до Windows та Android, перехід на пристрої, що використовують спеціальну операційну систему від компанії Apple, — iOS, – здається справді складним завданням. Чому деякі користувачі не поспішають залишити звичну зону комфорту і які міфи зупиняють їх у бажанні купити Apple iMac – давайте розглянемо у цій статті.

Міф №1: висока ціна на продукцію бренду

Apple iMac
Купити Apple iMac – надто дорого?

Найперша причина, чому люди відмовляються від ідеї купити iMac – це невиправдано завищена, на їхню думку, ціна. Справді, продукція бренду Apple не є бюджетною і не кожен може дозволити собі купити новенький iMac або MacBook. Однак, техніка Apple, що пропонує компанія до продажу – це завжди інноваційні технології, ексклюзивне програмне забезпечення та неймовірно стильний дизайн, що говорить сам за себе: а такі речі не можуть коштувати дешево.

Любителям яблучної продукції рекомендуємо відвідати наш розділ техніки Apple, де ви знайдете вичерпний асортимент смартфонів Apple iPhone в Одесі, ноутбуків, планшетів, Apple watch, гаджетів та аксесуарів до них. Найпопулярнішими моделями айфонів на сьогоднішній день є: iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max

Моноблок iMac – це не тільки зручний та продуктивний пристрій, здатний стати надійним помічником у будь-якій роботі чи творчому процесі: футуристичний, яскравий і, водночас, лаконічний дизайн пристрою, позбавлений незручних та набридливих проводів, — дозволить iMac ідеально вписатися в будь-який інтер'єр, підкреслить статусність власника та створить йому вигідний імідж.

Стильний дизайн iMac
Стильний дизайн iMac – стане гідною прикрасою будь-якого інтер'єру

Міф №2: я не знайду звичні програми на iOS

Ми всі – раби своїх звичок. Саме вони є найбільш сильним демотиватором на шляху пізнання чогось нового, вони гальмують наш прогрес і розвиток. Боязнь не знайти зручні та звичні програми, якими ми звикли користуватися на Windows, необхідність шукати їм альтернативу та вивчати велику кількість нових програм — є однією з найпоширеніших причин, через яку користувачі не хочуть спробувати працювати на iOS.

Але насправді всі ті програми, до яких ви звикли на Windows, – можна знайти і для iOS. Так-так, і навіть офісний пакет.

Міф №3: я не зможу грати в улюблені ігри

Окрім програм, користувачі часто переживають про те, що на Apple iMac буде неможливо грати в улюблені ігри.

Справді, ще нещодавно було мало ігор, в які Ви могли б пограти на iMac, проте з 2019 року, коли вийшла нова операційна система від Apple, можливості розробників у цьому плані – значно розширилися. Тому побоюватися того, що Ви залишитеся без нових, якісних ігор. правда, не варто.

Міф №4: відсутність «гарячих» клавіш зробить роботу на пристрої повільнішою

Серед користувачів Windows існує думка про те, що на iMac відсутня можливість використовувати улюблені та звичні поєднання клавіш для перемикання мови або швидкого виконання інших завдань у різних програмах. Поспішаємо Вас заспокоїти: це лише міф — комбінації «гарячих» клавіш присутні і на iOS, просто замість кнопки «Ctrl» слід використовувати клавішу «Command».

Комбінації клавіш на iOS
Комбінації клавіш на iOS дозволять зручно та швидко працювати в будь-якій програмі

Міф №5: iMac не працює із зовнішніми дисками у файловій системі NTFS

І це справді правда, ОС від компанії Apple – iOS насправді не підтримує роботу з форматом NTFS. Однак і з цієї ситуації є вихід: просто необхідно придбати зовнішній жорсткий диск. Підключіть його до iMac і відформатуйте пристрій, вибравши формат exFAT. Таким чином Ви зможете отримати зовнішній диск, який працюватиме і з Windows, так і з iOS.

Дуже невелика кількість людей завжди прагне інновацій та прогресу – а більшості з нас складно залишити зону комфорту і навчитися чогось нового, змінивши звичне – на сучасне.

Коли все життя користуєшся Windows, — здається неймовірно складним поміняти його на iOS, однак, повірте: Ви швидко звикнете до найсучаснішої, зручної та інноваційної iOS, і вже не захочете міняти її на щось інше. Не бійтеся змін і почніть насолоджуватися майбутнім та найширшим переліком можливостей, які дарує iMac — вже сьогодні.

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

Залишити відгук