0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

iOS 10. Що нового?

iOS 10. Що нового?
Прихильники продукції Apple отримали довгождану вдосконалену версію iOS, яка ну просто струснула весь світ. Це не просто поліпшення старої системи, а втілення в життя усіх передових розробок і найзручніших функцій.
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин Техніка Apple у Львові і бажаєте купити дешево Техніка Apple зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Прихильники продукції Apple отримали довгождану вдосконалену версію iOS, яка ну просто струснула весь світ. Це не просто поліпшення старої системи, а втілення в життя усіх передових розробок і найзручніших функцій. Нові і корисні напрацювання відмінно працюють і приносять радість усім користувачам.

Глобальне поліпшення. Нове життя старих застосувань

Система стала збалансованішою і, завдяки новим можливостям, здається, що працює швидше. Зменшився час анімації системи, що значно прискорює час відгуку. Стандартні звуки клавіш і блокування, мелодії будильника тепер інші, поки ще мало впізнанні. Для Вашої зручності, нарешті з'явилася можливість приховувати непотрібні іконки додатків. Виберіть невживаний значок і просто видаліть.

Нова система оснащена новим способом розблокування екрану. Більше не буде такої звичної фрази Slide to Unlock, розблокування відбувається шляхом натиснення кнопки «Додому». Свайп отримав більше функціональне призначення: проведіть вліво для відкриття камери, а управо для відкриття нового розділу з виджетами і пошуком. Стандартний ліхтарик демонструє три рівні яскравості, які можна регулювати через центр управлінь. Запам'ятати, де ви залишили автомобіль зовсім просто, адже в карті телефону можна відмітити місце парковки. Окрім цієї, додаток, отримало ряд інших функцій і новий дизайн.

Глобальне удосконалення потерпів музичний плеєр. Уся медиатека групується в персональні плей-листы, збираючи аудіофайли, наслідуючи особисті переваги користувача. Apple Music пропонує скористатися новими категоріями, проглянути текст пісні і ознайомитися з топовими позиціями.

Оновлена клавіатура і нові «повідомлення»

З усіх стандартних застосувань найбільшим змінам піддалися «повідомлення» і клавіатура в цілому. Вікно діалогу стандартного мессенджера стало барвистим і цікавим, не інакше як, розробники вдихнули в нього життя. У асортименті emoji з'явилися нові смайлы, всілякі стикеры, наклейки, маски і цікаві варіанти анімованих пухирів. З'явилася нова форма повідомлень – сюрпризи, які необхідно «відкривати», проводячи пальцем. Ви можете самі написати прописний текст і відправити його у вигляді анімації.

При відправленні посилання із зображенням або відео у вікні діалогу відображатиметься швидкий доступ до вкладення, більше немає необхідності переходити по посиланню для перегляду. Виберіть яскраві повноцінні анімовані фони і різні стилі для діалогів. Крім всього цього, стандартне застосування отримало відкритий доступ до розширень сторонніх розробників.

Фірмова функція Quick Type стала ще розумніша і пропонує більше автоматичних замін слів. Утиліта синхронізується з вашими контактами, календарем, замітками і в потрібний час пропонує автозаменну з відповідним номером телефону або часом, або місцем зустрічі. Так само, програма аналізує текст, що входить, і пропонує швидкі відповіді. На питання «як справи?» буде запропонована відповідь «добре», «нормально» і тому подібне

Галерея оснащена розумними функціями

Система гаджета тепер уміє аналізувати ваші фотографії, розподіляючи їх по категоріях. Знайти потрібний кадр дуже просто, напишіть в пошуковому рядку тій, що цікавить вас об'єкт. Приміром, після написання слова «кіт», програма відразу покаже усі знімки, де, на її думку, він зображений. Абсолютно новим стане те, що додатки розпізнає особи і, якщо їх збирається досить багато, автоматично збирає в один альбом.

Все Ваші селфи будуть розміщені в одному місці, а фотографії вашого чоловіка, друга або дитини (Того, хто часто потрапляє в об'єктив камери) в одній з відповідних тек. Фотографії будуть згруповані і по геоданних. Це дозволить Вам переглядати знімки, зроблені в одному місці (будинок, улюблене кафе, який-небудь курорт і так далі).

Спеціальна утиліта піклуватися про те, щоб зберегти кращі моменти вашого життя і збирає їх в розділ «Спогади». Додаток створює невелике відео, монтуючи його під музику, стиль якої ви задаєте самі. Така можливість стане особливо цікавою для тих, хто дбайливо відноситися до своїх фотографій, вчасно видаляючи непотрібні кадри.

Ще більше можливостей в управлінні

Технологія 3d Touch (присутня в iPhone 6s і пізніших версіях) – це нові можливості для сенсорного дисплея, які широко розкривають можливості новій операційній системі. Тепер заблокований екран став платформою для управління різними програмами, у тому числі виджетами і спливаючими повідомленнями. Після сильного натиснення на потрібну іконку відкриється вікно з додатковою інформацією і пропонованими функціями по управлінню.

Взаємодіяти з повідомленнями, що входять, можна без зняття блокування. Для цього просто сильно натисніть на картку, і з'явиться можливість написати швидку відповідь або закрити вікно після прочитання.

При створенні нової операційної системи розробники продумали все до дрібниць, намагаючись зробити управління гаджетом ще зручнішим і швидшим. Нові моделі смартфонів тепер розблоковуються автоматично, як тільки ви візьмете телефон в руки. Це істотно прискорює доступ до додатків і функцій гаджета.

Бездоганна Siri отримала істотне поліпшення

З новими поліпшеннями асистентка Сири стала ще компетентнішою і отримала більше повноважень. Основою цьому послужило те, що тепер голосова помічниця доступна у відкритому виді для розробників. Що отримує з цього звичайний користувач? Можливість викликати улюблене таксі, відповісти на повідомлення в Viber і багато що інше. Все залежить від ентузіазму і фантазії розробників інших програм.

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

Залишити відгук