0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Який недорогий планшет купити дитині для ігор?

Який недорогий планшет купити дитині для ігор?
Якщо дитина часто грає в ігри на смартфоні, має сенс задуматися про те, щоб купити їй планшет: пристрій, чий великий екран допоможе дитині зберегти добрий зір.
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин Планшети у Львові і бажаєте купити дешево Планшети зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

У розумінні поколінь 80-х — 90-х, дитинство – це ігри в козаки-розбійники, пригоди в халабуді на дереві, розбиті коліна та нескінченне відчуття свободи, яке виникало від гуляння на свіжому повітрі цілий день безперервно. Проте, хочемо ми того чи ні, але сучасний цифровий світ вносить свої корективи у звичні будні дорослих та дітей: зараз значна частина нашого життя перемістилася у віртуальний світ комп'ютерів, планшетів та смартфонів. Тому більшість сучасних батьків, на певному етапі розвитку дитини, починають задаватися питанням: який недорогий планшет купити дитині для ігор? Про це і поговоримо у цій статті.

діти грають у планшет 
Сучасні діти люблять грати у планшет

Купити недорогий планшет дитині або одразу придбати топову модель?

Помітивши, що дитина починає захоплюватися іграми на смартфоні, багато батьків починають переживати, що вона зіпсує очі. І справді, вченими давно доведено: що менше екран пристрою, то сильніше воно псує зір. Тому якщо дитина часто грає в ігри на смартфоні, — має сенс задуматися про те, щоб купити йому планшет Samsung: пристрій, чий великий екран допоможе дитині зберегти добрий зір.

І тут, перше питання, на яке належить знайти відповідь батькам, – це дилема: купити недорогий планшет дитині, яка ще не вміє дбайливо ставитися до речей та техніки, або придбати більш комфортну та функціональну, топову модель?

Однозначної відповіді на це питання, звичайно ж, не існує, і батькам належить самим оцінити фінансові можливості сім'ї, вік дитини і той ступінь акуратності, з якою дитина відноситься до дорогих речей. А ми пропонуємо Вам ознайомитися з основними параметрами планшета, які будуть важливими для комфортного використання пристрою дитиною.

Діагональ екрана та вибір матриці

Першим із важливих параметрів, на який слід звернути увагу, вибираючи планшет для дитини, є діагональ екрана девайсу. Як уже було сказано вище, розмір дисплея має критичну важливість для збереження здоров'я дитячих очей, тому пристрій слід вибирати за принципом «ніж більше – тим краще. Однак, також слід пам'ятати, що чим більше діагональ дисплея — тим більше і вага пристрою: враховуйте це, вибираючи планшет для найменших, адже вони повинні бути здатні утримати вагу девайсу в руках.

Окрім розміру екрана, важливо також вибрати якісну матрицю, яка зберігає чітке зображення незалежно від кута зору: на цьому параметрі не слід економити, адже він також безпосередньо впливає на те навантаження, яке відчуватимуть дитячі очі.

Таким чином, фахівці вважають, що оптимальною діагоналлю екрана планшета для дитини вважається розмір від 10 дюймів і вище, а оптимальним рішенням для матриці є система IPS.

здоров'я очей вашої дитини 
Велика діагональ екрана планшета – здоров'я очей Вашої дитини

Операційна система

Наступний параметр – це операційна система, встановлена ​​на планшеті: швидше за все це буде популярна та проста у використанні ОС Android, яка до того ж має спеціальні модифікації, створені спеціально для дітей. Такі модифікації мають ще більш простий інтерфейс, встановлені ігри для дітей та різноманітні навчальні та розвиваючі програми. Важливим є також той факт, що батьки мають можливість легко та просто налаштувати параметри батьківського контролю на ОС Android.

Об'єм внутрішньої пам'яті планшета

Ще один важливий параметр, за яким слід вибирати планшет дитині, — це обсяг внутрішньої пам'яті пристрою. Незважаючи на те, що більшість сучасних планшетів оснащені додатковим роз'ємом картки пам'яті, обсяг внутрішньої пам'яті важливий для швидкодії пристрою. Вибирайте планшет з об'ємом внутрішньої пам'яті не менше, ніж 16 Гб і можливістю підключити карту пам'яті: такого об'єму цілком вистачить для встановлення великої кількості програм та комфортної гри в них, а також для закачування різних відео, які зможуть стати в нагоді у дорозі, в умовах відсутності Інтернету.

До речі, про швидкодію: оперативна пам'ять планшета

Всі ми знаємо, яке сильне почуття роздратування викликає «підвисання» або «підгальмовування» роботи різних програм та додатків. Зберегти гарний настрій та здорову нервову систему дитині допоможе правильний вибір об'єму оперативної пам'яті планшета: вибирайте пристрій з'ємом оперативної пам'яті від 4 Гб і вище – цього буде цілком достатньо для стабільної роботи ігор та програм.

І насамкінець: не забудьте купити чохол

Купуючи дитині планшет для ігор, найкраще відразу ж придбати протиударний чохол: через недосконалість моторики і менш дбайливе, ніж у дорослих, по відношенню до техніки, дитячий планшет, швидше за все, часто падатиме і наражатиметься на інші небезпеки. Якісний чохол від хорошого виробника – дозволить дитині комфортніше тримати планшет в руках, продовжить життя пристрою і максимально захистить девайс від різних неприємностей.

дитячий чохол для планшета 
Яскравий дитячий чохол для планшета – вірний помічник дитини та її батьків

Правильно вибраний планшет для дитини — дозволить Вам вирішити безліч завдань: полегшити дитині далеку дорогу, розважити її, поки Ви зайняті та, за допомогою спеціальних додатків, розвинути деякі важливі навички, такі як посидючість, читання, малювання, логіку та інші.

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

Залишити відгук