0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Материнська плата ASUS

Материнська плата ASUS
Одним з найважливіших компонентів в конструкції комп'ютера, поза сумнівом, є материнська плата. Адже інші комплектуючі підключаються саме до неї, і вона відповідає за їх роботу і обмін даними.
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин Материнські плати у Львові і бажаєте купити дешево Материнські плати зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Одним з найважливіших компонентів в конструкції комп'ютера, поза сумнівом, є материнська плата. Адже інші комплектуючі підключаються саме до неї, і вона відповідає за їх роботу і обмін даними.

Asus материнські плати дуже популярні. Приймаючи рішення про купівлю нового пристрою, треба передусім переконатися, що мікросхема Асус сумісна, серед іншого, з корпусом, процесором, графічною картою і оперативною пам'яттю. Усе це означає, що процес купівлі повинен розпочинатися з вибору стандарту. Найбільш популярною є материнська плата ATX, а також усі її різновиди. Ви можете вибрати як розширену (Extended ATX), так і меншу (Micro ATX) моделі. Крім того, існують також такі моделі, як:

  • Mini ITX
  • Mini STX
  • Thin mini ITX, а також NUC.

Сокет процесора

Найбільш важливою проблемою, пов'язаною із зіставленням пристрою, є його сумісність з системою ЦП. Кожна материнська плата комп'ютера має свій власний роз'єм для процесора, який повинен відповідати чіпсету вашого компонента. Правильний вибір є умовою правильного функціонування процесора, тому вам слід звернути на нього особливу увагу.

Тип використовуваного сокета залежить від набору мікросхем материнської плати, тому в технічних характеристиках багатьох процесорів вказується, що вони сумісні, наприклад, з материнськими платами Intel B360 або AMD B450. Ця інформація також вказує на використання устаткування (наприклад, материнської плати для гравця).

Материнські плати: параметри

Окрім проблем сумісності, материнські плати, доступні в магазині, також відрізняються один від одного. Слід згадати, зокрема, про стандарт підтримуваної оперативної пам'яті. Ігрові плати і моделі, призначені для професійних комп'ютерів, зазвичай підтримують DDR4 з тактовою частотою не менше 2133 Мгц. Зрозуміло, вибір набагато ширший - пропоновані плати також підтримують пам'ять DDR, DDR2 і DDR3, а їх частота може складати від 400 Мгц (дуже рідко) до більше 4000 Мгц.

Крім того, існує параметр, що відноситься до максимального об'єму оперативної пам'яті, який можна підключити до диска. Залежно від моделі він може варіюватися. На що ще варто звернути увагу? Окрім іншого, який контроллер RAID використовувався, чи можна підключати відеокарти, а також як виглядає набір змонтованих роз'ємів - материнські плати зазвичай оснащені інтерфейсами HDMI, RJ - 45, USB, DVI - D, а також аудіо роз'ємами.

Де купити материнські плати для ноутбуків Asus?

Сьогодні, щоб придбати комплектуючі для ноутбуків і стаціонарних комп'ютерів, вам не обов'язково вирушати на пошуки потрібної моделі в спеціалізовані магазини. Адже це можна зробити, не виходячи з будинку, замовивши “материнку” у інтернет-магазині Mobile Planet, переваги покупок в якому вже встигли оцінити багато жителів України.

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

Залишити відгук