0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

MacBook: якій купити в 2021-му році?

MacBook: якій купити в 2021-му році?
MacBook – бренд, що об'єднує під собою ноутбуки компанії Apple. Девайсы цієї торгової марки характеризуються солідними технічними характеристиками і оригінальним дизайном. У нашому інтернет-магазині представлений великий вибір «яблучних» гаджетів.
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин Apple MacBook у Львові і бажаєте купити дешево Apple MacBook зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

MacBook – бренд, що об'єднує під собою ноутбуки компанії Apple. Девайсы цієї торгової марки характеризуються солідними технічними характеристиками і оригінальним дизайном. У нашому інтернет-магазині представлений великий вибір «яблучних» гаджетів.

Проте в широкій різноманітності буває складно визначитися навіть досвідченому користувачеві. Питання про те, який МакБук купити в 2021-му році – актуальний на сьогодні. І тому ми вирішили коротко описати найбільш популярні і затребувані моделі.

Про ноутбуки MacBook

Техніка Apple має підвищений попит невипадково. Навіть купивши бюджетну модель лэптопа, ви отримуєте продуктивний і стильний гаджет. Перш ніж переходити до розгляду конкретних девайсов, звернемо увагу на основні характеристики МакБуков :

  • Власна операційна система. Все «яблучні» ноутбуки працюють на MacOS. У неї є явні переваги: від швидкої праці і зрозумілого інтерфейсу до багатого функціонала і безкоштовного оновлення.
  • Гідна автономність. Час роботи лэптопа на ресурсі батареї залежить від інтенсивності його використання. Та все ж, якщо вивести середній показник, то він складає близько 10-12 годин.
  • Красивий дизайн. Apple випускає техніку, яка помітно виділяється на тлі пропозицій конкурентів. Мінімалізм, невелика товщина, досить скромна вага.
  • Висока продуктивність. Начинка MacBook варіюється залежно від моделі. Підібравши ноутбук з відповідними параметрами заліза, можна забути про зависання, тривалі завантаження і інші неприємності, властиві бюджетним гаджетам.
  • Якісний дисплей. При виробництві матриць розробники використовують технологію Retina. Завдяки цьому охоплюється широкий колірний спектр і картинка завжди виглядає насичено, реалістично.

Важливий момент полягає і в наявності повноцінної екосистеми. Все девайсы Apple – смартфон, ноутбук, планшет, годинник, навушники та ін. – легко сполучаються один з одним. І це дуже зручно з ряду причин:

  • Робота, що виконується на одному пристрої, може бути завершена на іншому.
  • Дзвонити можна навіть у тому випадку, якщо iPhone немає поруч.
  • Розблоковувати дисплей лэптопа легко за допомогою Apple Watch та ін.

Також є можливість настроїти синхронізацію і резервне копіювання даних між усіма «яблучними» гаджетами. Це забезпечує збереження доступу до важливої інформації у разі втрати або ушкодження одного з пристроїв.

Якій купити MacBook: огляд основних моделей

Девайсы цього бренду коштують недешево. Але пристойна ціна цілком виправдана функціональністю, надійністю, якістю ноутбуків. Аналізуючи ринковий попит, ми зробили підбірку найбільш «ходових» моделей серед любителів «яблучною» техніка і пропонуємо її вашій увазі.

Хочеться відзначити, що наш магазин електроніки тримає ціни на Macbook Pro в Одесі "правильні" і доступні для кожного нашого покупця.

Apple MacBook Air 2020

Ідеальний варіант для поціновувачів мобільності і функціональності. Ноутбук важить всього 1,25 кг Заряду батареї хапає на 10-12 годин інтенсивної роботи. Об'єм ОЗУ складає 8 Гб, а мозком лэптопа є чіп Intel Core i8. Діагональ екрану – 13,3 дюймів, а дозвіл – 2560 * 1600 пікселів.

Apple MacBook Air 2019

Цей пристрій – аналог попереднього, але випущеного роком раніше. Має компактні розміри і мінімальну вагу. Середній час автономної роботи – близько 10 годин. Об'єм ОЗУ – 8 Гб, а SSD – 128 Гб. За продуктивність лэптопа відповідає чіп Intel Core i5.

Apple MacBook Air 2017

Вже дещо застаріла, але не здаюча позицій модель. Вес – 1,35 кг Діагональ екрану – 13,3 дюймів. Об'єм ОЗУ – 8 Гб, SSD – 128 Гб. Мозком пристрою є чіп Intel Core i5. Девайс здатний пропрацювати на одному заряді акумулятора близько 12 годин. А за рахунок того, що модель вже не нова, купити її можна за дуже привабливою ціною.

Apple MacBook 12 дюймів

Візитна картка цієї моделі – мінімальні вага і габарити. Товщина ноутбука в закритому стані – всього 13 мм. Вес – менше 1 кг Діагональ екрану складає 12 дюймів, а дозвіл матриці – 1304 * 1440 пікселів. Серцем гаджета є 2-ядерний процесор Intel Core. Середній час автономної роботи – 10 годин.

Apple MacBook Pro 13 2020

Високопродуктивний гаджет, за швидкістю мислення здатний обігнати будь-якого користувача. «Заряджений» 8 Гб ОЗУ і 128 Гб SSD. Працює на основі 2-ядерного чіпа Intel Core i5. Діагональ екрану – 13,3 дюймів, дозвіл – 2560 * 1600 пікселів. Час автономності – 10-12 годин.

Apple MacBook Pro 13 2019

Ноутбук, який не втратив позицій в рейтингу популярності навіть з виходом оновленої моделі, згаданої вище. Оснащений 4-ядерним Intel Core i5. Об'єм ОЗУ – від 8 Гб. Діагональ екрану – 13,3 дюймів. Середній час автономної роботи – 10-12 годин.

Apple MacBook Pro 16 2019

Єдиний «великий» представник в списку популярних Apple- лэптопов. Оснащений 16-дюймовим дисплеєм з дозволом 3072 * 1920 пікселів. За класну продуктивність відповідає процесор Intel Core i7. На одному заряді акумулятора гаджет здатний пропрацювати близько 11 годин.

Купити Apple MacBook в Україні

Mobile Planet – спеціалізований інтернет-магазин гаджетів і аксесуарів. Ми реалізуємо девайсы усіх провідних брендів. І почесне місце серед них займає техніка Apple. У онлайн-каталозі представлені усі популярні моделі ноутбуків цього виробника. Вам залишається тільки вибрати відповідний пристрій і замовити Apple MacBook за адекватною ціною і доставкою у будь-який регіон України!

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

Залишити відгук