0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

ТОП 10 ігор для PlayStation 4 в 2018 році

ТОП 10 ігор для PlayStation 4 в 2018 році
Комп'ютерні ігри давно стали невід'ємною частиною нашого життя. Сучасні технології дозволяють створити справжні шедеври віртуального світу. З їх допомогою користувачі відволікаються від реальних проблем, в них же знаходять відмінний спосіб розваги.
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин Комп'ютерні ігри у Львові і бажаєте купити дешево Комп'ютерні ігри зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Комп'ютерні ігри давно стали невід'ємною частиною нашого життя. Сучасні технології дозволяють створити справжні шедеври віртуального світу. З їх допомогою користувачі відволікаються від реальних проблем, в них же знаходять відмінний спосіб розваги.

Незважаючи на повсюдну комп'ютеризацію, саме консолі залишаються головними і самими затребуваними платформами для ігор. У цьому огляді ми розглянемо кращі, на думку багатьох геймеров, проекти для PlayStation 4 в 2018 році.

Зміст:

  • Detroit: Become Human.
  • God of War.
  • Spider - Man.
  • Red Dead Redemption 2.
  • Pro Evolution Soccer 2019.
  • Ni no Kuni II : Revenant Kingdom.
  • Far Cry 5.
  • Assassin’s Creed Odyssey.
  • Kingdom Come : Deliverance.
  • A Way Out.

1. Detroit: Become Human

Дії цієї гри відбуваються в майбутньому в американському місті Детройт. На дворі 2038 рік і жителям цього мегаполісу активно допомагають андроиды. Вони цілком нешкідливі і спокійно співіснують з місцевим населенням в ролі слуг, що беззаперечно виконують накази своїх хазяїв. Але в якомусь моменті вони розуміють, що можуть жити абсолютно незалежно від людства. І у цей момент починається усе найцікавіше.

Гравцеві доведеться управляти трьома андроидами і зіткнутися з усіма труднощами вільного життя серед людей. Кожен з них має унікальний характер, особливості якого доведеться враховувати при ухваленні рішень в складних ситуаціях. Ця пригодницька відеогра з елементами інтерактивного кінематографу має безліч позитивних відгуків і припаде до смаку поціновувачам жанру.

2. God of War

Ця пригодницька гра в стилі экшн випущена компанією Sony Interactive Entertainment навесні 2018 року. Проте, її не можна назвати новинкою, оскільки God of War стала продовженням вподобаній багатьма однойменній серії. У минулих версіях розробники додали розрахований на багато користувачів режим, але нова гра стала виключно розрахованою на одного користувача.

Основними дійовими особами экшна є Кратос і його син Атрей. Спартанський воїн-напівбог наділений небаченою силою і уміло орудує у бою магічною сокирою, яку можна метати у своїх ворогів. Також головний герой може вступати в рукопашний бій, а залежно від ситуації гравець має можливість перемкнутися на сина Атрея. У God of War 2018 року повністю перероблений ігровий процес, тому ця версія помітно відрізняється від попередніх.

3. Spider - Man

У 2018 році в продаж поступила довгождана гра Spider - Man. Даний пригодницький экшн від Sony Interactive Entertainment призначений тільки для платформи PlayStation 4, тому є абсолютним ексклюзивом. Головним героєм став відомий персонаж коміксів – Людина-павук, що мешкає в Нью-Йорку. Він працює спільно з ученим і паралельно бореться із злочинним світом.

Після арешту свого супротивника Уилсона Фіску в місті починається кримінальна війна, в якій активно бере участь головний герой. Щоб протистояти лиходіям, Людина-павук використовує свої суперздібності: прилипання до стін, політ на павутині, а також паркур. Гра має елементи РПГ, тому в процесі герой прокачуватиме свої навички, відкриватиме нові уміння і можливості.

4. Red Dead Redemption 2

Роблячи огляд кращих ігор 2018 року для PlayStation 4, не можна було пройти мимо Red Dead Redemption 2. Це – справжній шедевр від відомої компанії Rockstar Games, виходу якого з нетерпінням чекали мільйони користувачів по всьому світу. Гра є пригодницьким шутер від третьої особи в стилі вестерн. Вона є продовженням серії, проте, новинка випущена на оновленому движку і ігровий процес повністю відрізняється.

Дії гри відбуваються на Дикому Заході в 1899 році. Гравцеві доведеться управляти головним героєм Артуром Морганом. Він є членом жорстокої банди розбійників, які ховаються від представників закону і мисливців за головами. Величезний ігровий світ дозволяє не лише наслідувати основну сюжетну лінію, але і відволікатися на додаткові завдання і сцени, яких зустрічатиметься немало.

5. Pro Evolution Soccer 2019

Pro Evolution Soccer 2019 є одним з найпопулярніших футбольних симуляторів. Ця серія ігор відрізняється широкими можливостями налаштування тактики, тренувань гравців, безліччю захоплюючих режимів. Новинка порадує користувачів неперевершеною фізикою рухів футболістів, польоту м'яча, а також навколишньою анімацією. Усе це стало можливо завдяки використанню абсолютно нового движка.

У Pro Evolution Soccer 2019 додані нові ліцензовані ліги, тому користувачі побачать оригінальні емблеми клубів і обличчя улюблених футболістів. Зовні гра дуже приємно виглядає: сонце рухається по ходу матчу, зображення газону залежить від часу доби, доданий сніг. Цей симулятор обов'язково сподобається усім любителям футболу і комп'ютерних ігор.

6. Ni no Kuni II : Revenant Kingdom

Ця гра є продовженням Ni no Kuni : Wrath of the White Witch. Перша частина пригодницького экшна стала дуже популярною серед гравців різних країн, тому розробники негайно приступили до випуску Revenant Kingdom. Нова гра створена в кращих традиціях серії, але при цьому має ряд характерних відмінностей.

Дії экшна відбувається в казковому королівстві, герої якого періодично захищаються від небезпеки, що насувається. Ni no Kuni II : Revenant Kingdom – ролева гра від третьої особи, де гравцеві належить управляти відразу декількома персонажами, перемикаючись між ними. Основним завданням є виконання квестов і завдань, а також дослідження величезного ігрового світу.

7. Far Cry 5

Серія ігор відомої у віртуальному світі компанії Ubisoft Far Cry давно відома прихильникам класичних экшнов, тому від нової версії мало хто чекав яких-небудь кардинальних змін. Проте, розробники знайшли, чим здивувати игроманов і випустили, мабуть, кращу версію франшизи. У п'ятій частині проекту дії розгортаються в тихому американському штаті Монтана.

Вибір місцевості для гри зіграв одну з ключових ролей, оскільки навколишні пейзажі виглядають просто фантастично. У экшне представлений величезний ігровий світ, який належить досліджувати головному героєві. У процесі виникає безліч випадкових ситуацій, які впливають на розвиток сюжету. Завдяки цьому Far Cry 5 можна проходити кілька разів без втрати інтересу до гри.

8. Assassin’s Creed Odyssey

Assassin’s Creed – гра, яка не потребує уявлення. Вона включає цілу серію экшнов, події яких відбувалися в різних локаціях і часі. Новий проект під назвою Odyssey помітно відрізняється від попередніх. Передусім, зміни торкнулися графіки: завдяки новому движку навколишні пейзажі виглядають дуже барвисто і реалістично. Сюжет гри розвивається в Древній Греції, тому геймерам належить подорожувати по узбережжях, густих лісах і інших мальовничих місцях Еллади.

Головною особливістю Assassin’s Creed Odyssey являється можливість вибору одного з двох головних героїв : атлетичного Алексиоса або сміливої і спритної дівчини Кассандри, яка у бою не поступається грекові-воїнові. Щоб пройти гру повністю, користувачам належить вивчити величезну територію Древньої Греції і зіткнутися з багатьма небезпеками, що зачаїлися на кожному розі.

9. Kingdom Come : Deliverance

Любителі ігор про середньовіччя будуть в захваті від нової пригодницькою РПГ Kingdom Come : Deliverance. Цей проект не лише витриманий в класичному стилі подібних ігор, але і примушує захоплюватися до дрібниць продуманими деталями навколишніх споруд, інтер'єру. Усі дії відбуваються в далекому 1403 року у Богемії, що дає прекрасну можливість познайомитися з пейзажами і особливостями місцевості.

Головний герой Kingdom Come : Deliverance – простий коваль, якому в наслідок доведеться взяти участь у боротьбі за трон і майбутнє своєї країни. Окрім супутніх з цим небезпек, гравцеві належить зіткнутися і з буденними ситуаціями, а також романтичними пригодами.

10. A Way Out

Цей проект був одним з самих очікуваних в 2018 році. Анонс оригінальної пригодницької гри змусив користувачів по всьому світу з нетерпінням чекати її виходу. У результаті релиз не розчарував геймеров і розійшовся мільйонними накладами. Сюжет гри розгортається навколо двох друзів-ув'язнених, які повинні влаштувати втечу з тюрми і сховатися від влади.

Головною особливістю A Way Out є відсутність розрахованого на одного користувача режиму. Можливо, хтось визнає це недоліком, але грати по локальній мережі і з другом на консолі набагато цікавіше. Щоб пройти цей экшн, гравці повинні постійно співпрацювати між собою і приймати спільні рішення, які безпосередньо впливатимуть на подальший розвиток подій.

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

Залишити відгук