0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Чохли на Apple iPhone - чи потрібні і який чохол вибрати?

Чохли на Apple iPhone - чи потрібні і який чохол вибрати?
Як зробити так, щоб Ваш Apple iPhone прослужив Вам якнайдовше? Захистити пристрій та забезпечити йому можливість надовго зберегти новий зовнішній вигляд та працездатність – допоможуть чохли на Apple, про які і поговоримо у цій статті.
65003, Украина, Одесская область, Одесса, улица Одария, 2/1
Телефон: +38 (067) 539-57-69

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин Чохли для Apple у Львові і бажаєте купити дешево Чохли для Apple зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Техніка від компанії Apple — не тільки стильна і сучасна, але й досить дорога. Погодьтеся, що немає нічого образливішого, ніж купити айфон і, незабаром після покупки, розбити його екран, необережно впустивши смартфон на який твердий предмет.

На щастя, для того, щоб запобігти таким неприємним ситуаціям, сучасний ринок аксесуарів для смартфонів пропонує неймовірно широкий асортимент чохлів, здатних допомогти Вам надійно захистити свій гаджет від неприємностей.

Чохол на Айфон: які типи чохлів бувають?

Незважаючи на високу популярність такого типу чохла, як «бампер», насправді, варіантів захистити свій телефон – набагато більше. Зокрема, на сьогоднішній день у магазинах представлені такі типи чохлів:

  • Бампер
  • Чохол-книжка
  • Фліп
  • Накладка.

Чохол на iPhone — бампер

Незважаючи на те, що найвразливіше місце смартфона – це його екран, все ж таки більшість користувачів воліють купувати чохол, який не здатний забезпечити надійний захист екрану — чохол-бампер на iPhone.

Чохол-бампер приваблює користувачів різноманітністю яскравих дизайнів, що дозволяє видозмінювати гаджет до невпізнання хоч щодня. Також, хоч він і не може надійно захистити екран, але здатний вберегти гаджет у разі падіння «на ребро». Крім того, завдяки тому, що краї чохла виступають над поверхнею екрана та задньої кришки Айфона, — такий чохол запобігає механічним пошкодженням телефону у разі падіння смартфона на плоску поверхню без виступів.

Чохол-бампер на Айфон буває двох видів: класична «рамка», що є пластиковою, силіконовою або металевою рамкою, що захищає межі телефону, і, більш популярний на сьогоднішній день, чохол-бампер, має додатковий захист для задньої кришки гаджета.

Чохол-рамка та чохол-бампер на Айфон
Чохол-рамка та чохол-бампер на Айфон

Чохол-книжка на Айфон

Серед всієї різноманітності чохлів, чохол-книжка на Айфон є, мабуть, найзручнішим і найнадійнішим типом чохла. Його назва — повністю визначає зовнішній вигляд та функціонал чохла. Він відкривається на кшталт книжки, а закритому вигляді – є аксесуаром, що надійно захищає Ваш гаджет з усіх боків: силіконовий бампер кріпиться до зовнішньої «обкладинки», яка, як правило, виготовляється зі шкіри.

Всередину передньої частини обкладинки зазвичай вставляється тонка металева або пластикова пластина, яка при падінні Айфона — приймає удар на себе, рятуючи екран від пошкоджень.

Але, незважаючи на високу функціональність чохла-книжки, багато користувачів вважають цей аксесуар застарілим, віддаючи перевагу яскравому дизайну чохла-бампера – надійності чохла-книжки.

 Чохол-книжка на Айфон
Чохол-книжка на Айфон

Чохол-фліп та чохол-накладка на Айфон

І останні два типи чохлів, про які ми сьогодні поговоримо, – це чохол-фліп, що за функціоналом нагадує «книжку», і чохол-накладка, що є менш надійним варіантом чохла-бампера.

Чохол-фліп

Чохол-фліп рідко буває з яскравим дизайном, сумнівним є також і його функціонал: захищаючи передню та задню частину Айфона, бічні грані смартфона він залишає без будь-якого захисту. На відміну від «книжки», фліп відкривається вертикально, що, з незвички, також може додати дискомфорту.

Чохол-фліп на Айфон
Чохол-фліп на Айфон

Чохол-накладка

Чохол-накладка, що по суті нагадує чохол-бампер, надійно захищає бічні грані та задню панель смартфона від подряпин та інших механічних пошкоджень. Має багато привабливих дизайнів; такий чохол простий та зручний у використанні.

А щодо захисту екрана, то в цьому питанні на допомогу власникам Айфона, які вибрали чохол-накладку, рамку або бампер, — можуть прийти захисне скло та плівки від надійних виробників.

Чохол-накладка для Айфон
Чохол-накладка для iPhone

Превентивно захистити свій новенький Айфон – завжди простіше і дешевше, ніж лагодити його після невдалого падіння або щодня дивитися в розбитий екран пристрою. Тому, ми рекомендуємо купувати захисне скло та чохол на Айфон – відразу, у момент покупки нового гаджета.

Залишіть коментар, Ваша думка дуже важлива для нас!

Залишити відгук