0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Штопор Xiaomi Circle Joy Electric Wine Bottle Opener Silver (CJ-EKPQ01)

Залишити відгук
Код товару: 122393
Штопор Xiaomi Circle Joy Electric Wine Bottle Opener Silver (CJ-EKPQ01)
Штопор Xiaomi Circle Joy Electric Wine Bottle Opener Silver (CJ-EKPQ01)
Штопор Xiaomi Circle Joy Electric Wine Bottle Opener Silver (CJ-EKPQ01)
Штопор Xiaomi Circle Joy Electric Wine Bottle Opener Silver (CJ-EKPQ01)
Штопор Xiaomi Circle Joy Electric Wine Bottle Opener Silver (CJ-EKPQ01)
Штопор Xiaomi Circle Joy Electric Wine Bottle Opener Silver (CJ-EKPQ01)
Характеристики пристрою наведені для ознайомлення. Детальні технічні специфікації уточнюйте у менеджера. Колір вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником!
Xiaomi
Xiaomi
Тривалість роботи: 60 пляшок на одній зарядці / Харчування: 4 (АА) батарейки / Матеріал корпусу: Пластик, нержавіюча сталь / Діаметр пробки: 20-25 мм / Зовнішній діаметр пляшки Не більше 35 мм / Швидкість відкривання пляшки: 6 секунд / Швидкість обертання шпинделя: 70 ± 10 об / хв (без навантаження)
Детальніше про товар
723
Архівний товар
Оплата
Доставка
Гарантія
Кредит
Ремонт
Оплата
  • Приват24: 730 грн
  • Післяплата: 723 грн
  • Безнал без ПДВ: 795 грн
  • Безнал з ПДВ: 868 грн
  • Готівкою, Privat24, безготівковий, Visa / MasterCard, Кредит. Будь ласка, уточнюйте остаточну ціну по телефону у менеджера.
  • Детальніше про оплату
Доставка
  • Самовивіз в Одесі-безкоштовно. Час доставки погоджуємо у менеджера.
  • Доставка по Одесі- безкоштовно від 1000 грн. (Великогабаритний товар - узгоджуємо окремо у менеджера)
  • Доставка післяплатою
  • Докладніше про доставку
Гарантія
Кредит
Ремонт
Характеристики пристрою наведені для ознайомлення. Детальні технічні специфікації уточнюйте у менеджера. Колір вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником!
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

Не важливо, де ви, необхідно лише підключити ваш смартфон до мережі, і в будь-якому місці в будь-який час ви зможете управляти вашими домашніми пристроями. Завдяки спільній роботі з Mi роутером, створіть найбільш сприятливі умови для себе. Наприклад, по поверненню додому, відкрийте мобільний додаток і дистанційно включите мультиварку, включіть світло в передпокої, кондиціонер і навіть нагрійте воду. Як тільки ви відкрийте вхідні двері, ваша втома після важкого робочого дня розчиниться миттєво.

Функція включення безпечного енергозберігаючого режиму з таймером допомагає зробити використання маленьких домашніхелектроприладів зручнішим, продовжує їх термін експлуатації і одночасно робить їх розумними. Наприклад, налаштуйте таймер включення / вимикання зволожувача повітря і кожен день, йдучи на роботу, прилад автоматично буде відключатися. За півгодини до кінця робочого дня включите пристрій, а по поверненню додому повітря у вашій квартирі вже буде зволожений.

Щоб розетка мала помірні розміри, ми оптимізували її внутрішній дизайн. Завдяки цьому, стало можливим розміщення декількох Mi Smart Socket розеток на одному подовжувачі. Даний дизайн не тільки сприяє більш зручному використанню розетки, а й допомагає зробити розумними ще більше домашніх приладів.

Настінний вимикач Aqara Smart Light Switch ZigBee Version N представляє собою бездротової вимикач світла ZigBee. Варто підключити пристрій до багатофункціонального шлюзу через додаток Mi Smart Home APP для дистанційного керування і гаджет здивує Вас своїми здібностями.

Вимикач вимагає наявності нульової лінії, але завдяки цьому в три рази зростає максимально допустиме навантаження на нього (з 800 до 2500 Вт), а також з'являється можливість відслідковувати споживання електроенергії і визначати тип виведення показань по споживаної потужності по днях і тижнях, а також загальна витрата електроенергії за обраний період.

Ви можете керувати однією лампою, наприклад, за допомогою двох вимикачів у верхній інижній частинах сходи. Додавання другого проводового перемикача вимагає протягування нових проводів, що є трудомістким і времязатратним процесом.

За допомогою вимикача Aqara Ви можете легко управляти одним і тим же джерелом світла з двох або більше місць без нової проводки.

Xiaomi Aqara Air Conditioner Companion - це розумний пристрій, за допомогою якого ви зможете дистанційно контролювати не тільки кондиціонування повітря у вашому будинку, але і інші домашні пристрої, що мають пульт дистанційного керування. Важлива умова - контролер і керований пристрій повинні знаходиться в одному приміщенні і між ними не повинно бути будь-яких перешкод. У разі, якщо раптом функціонал певного керованого пристрою буде в додатку не повний, ви без проблем зможете навчити хаб новим командам за допомогою рідного пульта дистанційного керування від керованого пристрою.
Хаб визначає температуру в приміщенні за допомогою використання додатково встановленихдатчиків температури і вологості Xiaomi або Aqara, і виробляє роботу на основі технології бездротового з'єднання ZigBee.

Для зручного користування пристроєм рекомендується завантажити додаток "Mi Home" з магазинів додатків Apple Store або Google Play. З їх допомогою буде можливим визначення динаміки зміни показників і автоматизація роботи. Датчик сумісний з платформою для автоматизації розумних побутових приладів Apple HomeKit і іншими розумними пристроями від Xiaomi. Скориставшись додатком у вас буде можливість виставляти час включення і виключення кондиціонера, також комфортну для вас температуру для сну або відпочинку.

Xiaomi Aqara Air Conditioner Companion розраховує витрату енергії і точновизначає споживану їм потужність під час роботи. Завдяки чому, у вас буде можливість економії електроенергії за допомогою наявності чітких статистичних даних і можливість дистанційного відключення кондиціонування.

Шлюз Mijia Multifunctional Gateway відкриває вам багато яскравих і приємних для ока кольорів, які ви можете відрегулювати так, як вам заманеться. Сенсори пристрою вловлюють низький рівень освітлення, і нічник включається автоматично.

Ви можете приєднувати багатофункціональний пристрій Шлюз Mijia Multifunctional Gateway з іншими «смарт гаджетами», при цьому навіть при нестабільній роботі WiFi весь «розумний будинок» буде працювати без розривів. Унікальна характеристика ZigBee дозволяє пристрою реагувати ще швидше і керувати великою кількістю потоків.

Завдяки додатку «розумний будинок» і сполученню з датчиком відкриття вікна або двері Mi Smart Home ви зможете спати спокійно, так як перед сном наваш смартфон прийде повідомлення, якщо якесь вікно або двері залишилися відкритими.

Інтелектуальний дверний дзвінок, призначені для користувача мелодії. Крім того, що в цьому чудовому помічника є MP3 (тільки для Android), підключаючи його до Шлюз Mijia Multifunctional Gateway, ви також зможете записати свій унікальний дзвінок для того, щоб зробити ваш будинок унікальним.

Підключіть Xiaoyi Ants Smart Camera і ви зможете контролювати все, що відбувається вдома під час вашої відсутності. При визначенні руху, датчик спрацьовує, і камера починає зйомку, при тому на ваш телефон прихід повідомлення про поточний стан.

Разом з датчиком Temerature and Humidifier Detector ви можете переглянути температурну криву вологості через додаток"розумний будинок". А також під'єднатися до розумної розетки Xiaomi Mi Smart WiFi Socket і управляти іншими гаджетами.

Датчик Human Body Sensor, який працює через шлюз Mijia Multifunctional Gateway, здатний розпізнати руху людини і тварини, а також інтенсивність світла, передаючи дані іншим розумним освітлювальним пристроїв.

Наприклад, переміщення в темному приміщенні не складе труднощів, адже датчик Human Body Sensor розпізнає вас і світло автоматично включиться. Про переміщення ви також можете дізнатися за повідомленнями, що приходять на ваш смартфон через додаток MiHome.
Через шлюз Mijia Multifunctional Gateway ви можете підключити декілька датчиків Human Body Sensor, що особливо зручно для великих приміщень, адже дальність виявлення датчика Human Body Sensor становить 7 м.

Варто відзначити підставку-тримач під датчик. За допомогою липкої стрічкидатчик можна встановити і вертикально, і на стіну, і навіть на стелю. Перебуваючи в тримачі, датчик обертається навколо своєї осі на 180 градусів і максимальний кут його нахилу становить 90 градусів.

Так як кожна людина і тварина випромінюють в навколишнє середовище тепло, піроелектричний ІК-датчик легко справляється з виявленням руху. Такого роду датчик відрізняється високою чутливістю, довговічний і простий в експлуатації.

Стейки, червоне вино, келихи і свіжі троянди - багато хто не відмовляться від такого романтичного вечері, який може бути зіпсований тривалим відкриванням пляшки з вином. Для того, щоб полегшити і прикрасити своє життя, скористайтеся електричним штопором, який відкриває пляшку за кілька секунд.

Потужний електродвигун на промислових підшипниках, шестерні з бронзового сплаву, потужна сила крутіння шпинделя штопора дозволяють всього за 6 секунд впоратися з пробкою будь-якої міцності, відкриваючи пляшку з вином. Продумана конструкція дозволяє не нагрівати і не взбаливать вино, попереджаючи потрапляння крихт в пляшку.

Продуманий дизайн дозволяє автоматичного штопору працюватипрактично без участі людини. Просто вирівняйте пляшку по вертикалі, натисніть кнопку відкриття і щільно притисніть штопор до пляшки. Тепер ви зможете відкривати вино без руйнування пробок і шматочків деревини у вині.

Модернізована конструкція літієвої батареї, ємністю 550 мАг, дозволяє відкривати до 70 пляшок на одному заряді акумулятора. Для зарядки в перший раз потрібно 3 години, звичайний цикл зарядки становить 2 2.5 години. Зарядка проводиться за допомогою стандартного USB-інтерфейсу, який можна використовувати із зарядним пристроєм для мобільного телефону.

Індикатор рівень заряду дозволяє контролювати стан акумулятора. При низькому рівні зарядки спалахує червонийсвітлодіод, однак навіть коли акумулятор сідає, ви зможете відкрити ще до 5 пляшок.

Стейки, червоне вино, келихи і свіжі троянди - багато хто не відмовляться від такого романтичного вечері, який може бути зіпсований тривалим відкриванням пляшки з вином. Для того, щоб полегшити і прикрасити своє життя, скористайтеся електричним штопором, який відкриває пляшку за кілька секунд.

Потужний електромотор на промислових підшипниках, шестерні з бронзового сплаву, потужна сила крутіння шпинделя штопора дозволяють всього за 6 секунд впоратися з пробкою будь-якої міцності, відкриваючи пляшку з вином. Продумана конструкція дозволяє не нагрівати і не збовтувати вино, попереджаючи потрапляння крихт в пляшку.

Продуманийдизайн дозволяє автоматичного штопору працювати практично без участі людини. Просто вирівняйте пляшку по вертикалі, натисніть кнопку відкриття і щільно притисніть штопор до пляшки. Тепер ви зможете відкривати вино без руйнування пробок і шматочків деревини у вині.

Для того, щоб зняти пластикову захисну упаковку, якої обгорнута горлечко пляшки, використовуйте спеціальний ніж. Для цього достатньо просто встановити ніж зверху на горлечко, зробити кілька кругових рухів і зняти верх упаковки.

Тривалість роботи:60 пляшок на одній зарядці
Живлення:4 (АА) батарейки
Матеріал корпусу:Пластик, нержавіюча сталь
Діаметр пробки:20- 25 мм
Зовнішній діаметр пляшки:Не більше 35 мм
Швидкість відкривання пляшки:6 секунд
Швидкість обертання шпинделя:70±10 об/хв (без навантаження )
Габарити:224 х 45 мм
Маса:350 г
Всього відгуків: 0
0
рейтинг
0
0
0
0
0
Написати відгук

Ще немає жодного відгуку. Жодного прихильника чи критика.

Часті питання про Xiaomi для будинку і офісу

💲 Ціни на Xiaomi для будинку і офісу. Скільки коштують Xiaomi для будинку і офісу?

Вартість Xiaomi для будинку і офісу в роздріб становить від 238 до 3136 грн

💻 Де купити Xiaomi для будинку і офісу у Львові?

Купити Xiaomi для будинку і офісу у Львові можна в інтернет-магазині mobileplanet.ua, а також в наших офлайн магазинах Львів, Україна

🔥 Xiaomi для будинку і офісу які моделі найдоступніші?

Блог
Жов 25, 2017
226646
Може виникнути декілька ситуацій, коли з'являється потреба у використанні ноутбука як монітора. Найбільш популярною проблемою є вихід з ладу основного дисплея...
Черв 28, 2023
159172
У різних країнах та регіонах можуть існувати різні правила та закони щодо доступу до інформації про власників телефонних номерів. Тому рекомендується...
Черв 14, 2022
144365
Знання про те, як використовувати VPN стануть у нагоді кожному користувачеві мережі інтернет. Давайте розбиратися як швидко і без проблем налаштувати VPN для iPhone.
Груд 15, 2022
139674
Лінійка Айфонів компанії Apple досить різноманітна та регулярно поповнюється актуальними новинками. Щороку виробник не втрачає можливості приємно здивувати своїх...
Лип 10, 2022
117816
Кожен користувач стикається з проблемою перенесення своїх фото, відео та інших файлів зі старого телефону на новий або телефон іншої людини. Давайте розберемо...
Жов 09, 2019
112081
Знання свого номера телефону потрібне в різних випадках. Його частенько вимагається підтвердити під час реєстрації на різних сервісах, до нього прив'язується...
Бер 01, 2023
111688
У сучасному житті ми стикаємося з великою кількістю дзвінків із незнайомих номерів. Це може бути не тільки дратівливим, а й небезпечним, якщо по той бік лінії...
Серп 21, 2021
108442
Користувачі макбуків часто стикаються з питанням, як скачати відео з будь-якого сайту на свій мак? У цій статті ми розглянемо способи завантаження відеоконтенту...
Жов 03, 2022
103597
А чи знаєте Ви скільки електроенергії витрачають різні побутові прилади та чи вмієте оптимізувати цю витрату? У цій статті ми поговоримо, скільки електроенергії...
Лист 13, 2017
92804
Покупаючи собі новий телефон, ми не замислюємося про його походження. Головне, на що звертають увагу більшість споживачів - дизайн девайса, його функціональні...
Також вас можуть зацікавити
Код товару: 179608
874 грн ($22)
Є на складі
Вид (призначення): Універсальний / Матеріал леза: Кераміка / Тип кріплення рукояті: всадним / Можливість миття в посудомийній машині: Є / Колір: Чорний / В набір...