0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Oculus Quest 128 Gb

Залишити відгук
Код товару: 125912
Oculus Quest 128 Gb
Oculus Quest 128 Gb
Oculus Quest 128 Gb
Oculus Quest 128 Gb
Характеристики пристрою наведені для ознайомлення. Детальні технічні специфікації уточнюйте у менеджера. Колір вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником!
Oculus
Oculus
Тип: Окуляри віртуальної реальності / Вбудовані навушники: Так / інтерфейси: 1 х miniUSB / Пам'ять: 128 Гб / Роз'єми: audio-jack 3.5 мм / Тип дисплея: OLED / Кут огляду: 100 ° / Датчики: 4 камери-датчика / Вага: 571 г / Колір: Чорний
Детальніше про товар
16759
Архівний товар
Оплата
Доставка
Гарантія
Кредит
Ремонт
Оплата
  • Приват24: 16927 грн
  • Післяплата: 16759 грн
  • Безнал без ПДВ: 18435 грн
  • Безнал з ПДВ: 20111 грн
  • Готівкою, Privat24, безготівковий, Visa / MasterCard, Кредит. Будь ласка, уточнюйте остаточну ціну по телефону у менеджера.
  • Детальніше про оплату
Доставка
  • Самовивіз в Одесі-безкоштовно. Час доставки погоджуємо у менеджера.
  • Доставка по Одесі- безкоштовно від 1000 грн. (Великогабаритний товар - узгоджуємо окремо у менеджера)
  • Доставка післяплатою
  • Докладніше про доставку
Гарантія
Кредит
Ремонт
Характеристики пристрою наведені для ознайомлення. Детальні технічні специфікації уточнюйте у менеджера. Колір вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником!
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

Портативна колонка JBL PartyBox 100

Влаштуй вечірку з портативним потужним JBL PartyBox 100. Зажигай. Вибери ідеальні світлові ефекти і нехай музика визначає настрій. Мікшує. Завантаж плейлист з USB-накопичувача або програвай музику безпосередньо з сумісного з Bluetooth пристрою. Імпровізуй, підключивши до спеціальних виходів мікрофон і гітару. Знайди зону комфортного прослуховування. Установи колонку на стійці і створи особливу атмосферу з динамічним звуком JBL. Гуляй всю ніч - заряду акумулятора вистачить майже на 12 годин. Підключи колонку до розетки, щоб музика не припинялася.

Влаштуй світлове шоу з легендарними світловими ефектами. Вибери будь-яку світлодіодну схему RGB і виведи звучання наабсолютно новий рівень завдяки звуковим і візуальним ефектам. Пали від світанку до заходу сонця завдяки величезному термін служби акумулятора.

Є мікрофон - співай. Є гітара - грай. Просто підключи їх до колонки, вийди на сцену і потряси вечірку, викладаючись на всі сто. Передавати музику зовсім нескладно. Просто підключи свій смартфон, планшет або улюблений онлайн-сервіс через сумісне з Bluetooth пристрій і насолоджуйся безперебійним бездротовим звучанням.

EA SPORTS ™ FIFA 20 Legacy Edition виходить на Nintendo Switch ™. Вас чекають оновлені форми, клуби та склади кращих ліг світу. Ви зможете грати на деяких з найвідоміших стадіонів світу, включаючи нові стадіони, що з'явилися тільки в FIFA 20.

В FIFA 20 Legacy Edition вас чекає неперевершений реалізм і атмосфера UEFA Champions League і Europa League, а також різноманіття режимів, серед яких FIFA Ultimate Team ™, швидкі матчі, кар'єра, ліцензовані і призначені для користувача турніри, чемпіонат світу серед жінок, розвиток навичок , онлайн-сезони, товариські матчі онлайн і локальні сезони.

FIFA 20 Legacy Edition включає оновлене оформлення (меню і графіка трансляцій), новікомплекти форм і оновлені склади, але не включає нові ігрові режими і нововведення ігрового процесу.

Ви зможете грати в режимах «Швидкий матч», «Кар'єра», «Турніри» (ліцензовані і призначені для користувача, включаючи UEFA Champions League), «Чемпіонат світу серед жінок», «Розвиток навичок», «Онлайн-сезони», « Товариські матчі онлайн »і« Локальні сезони »з ігровими можливостями, доступними в FIFA 19. Режим FIFA Ultimate Team також входить в Legacy Edition.

Минуло двадцять років після того, як страшний вірус перетворив більшу частину людей на планеті в монстрів. Природа бере своє, забираючись плющем в порожні будівлі і впускаючи звірів туди, де раніше панували люди. Ті, що вижили розділилися на тих, хто прагне до спокійного життя і тих, хто промишляє розбоєм. Джоел намагається вижити. Він звик бути завжди один і розраховувати тільки на себе. Але зустріч з дівчинкою Еллі все змінює. Їх мета - дістатися до групи повстанців Цикади. Цей шлях стане справжнім випробуванням прагнення вижити обох героїв.

Оновлена ​​версія для PS4 принесла в гру дозвіл 1080p, частоту 60 кадрів в секунду і фоторежим, що дозволить з новою силою відчути неповторнуатмосферу історії. Чи стануть доступні матеріали, які раніше могли використовувати тільки власники платної підписки. Також в гру включили нові ділянки карти для мережевої гри, доповнення з одиночним режимом «Що залишилися позаду» про минуле Еллі і документальний фільм про створення світу The Last of Us.

Об'єднавши зусилля, Marvel і Insomniac Games придумали нову оригінальну історію про Людину-павука, несхожу на ті, що ви знаєте за коміксами і фільмів. Цей Пітер Паркер - досвідчений борець з організованою злочинністю в Нью-Йорку. Він постійно балансує на межі, одночасно намагаючись привести в порядок своє особисте життя, побудувати кар'єру і захистити дев'ять мільйонів жителів, чиї долі залежать від його рішень.

Пітер Паркер - досвідчений Людина-павук, ось вже більше восьми років бореться зі злочинцями. Відчуйте всю його міць під час непередбачуваних битв, божевільних акробатичних трюків, польотів по місту на павутині івзаємодії з навколишнім середовищем. Ви більше не будете відчувати себе початківцям супергероєм, це самий умілий Людина-павук, за якого вам коли-небудь доводилося грати.

В цій оригінальній і захоплюючої історії зійдуться світи Пітера Паркера і Людини-павука. Вас чекає нова всесвіт Людини-павука, де ви побачите добре знайомих персонажів, що оточують Пітера і Людини-павука, з зовсім іншого боку.

Велике Яблуко оживає в самому великому інтерактивному світі, створеному студією Insomniac. Вільно літайте на павутині по жвавих районах і насолоджуйтеся розкішними видами пам'яток Манхеттена. Використовуйте оточення, щоб перемагати лиходіїв під час епічних битв,гідних кращого кіноблокбастера.

Учасники ігрового ком'юніті звикли до того, що більшість приставок за довгий час свого існування змінюють тільки зовнішність, а апаратна начинка і програмне забезпечення залишаються без значущих змін. Випустивши консоль PlayStation 4 Pro Sony зруйнувала цей стереотип.

Оновлений і привабливий дизайн

PS 4 Pro, як і PlayStation 4 Slim має оновлений ергономічний дизайн із закругленими кутами і похилими поверхнями. За своїми габаритами приставка не набагато випередила своїх попередників, додавши у вазі, але замість цього отримала перероблену начинку.

Вага "Прошки" - 3 кг і 300 грамів. які на Слім-версії сенсорні кнопки в ній виробник замінив фізичними. У попередніх версіях це було окремою проблемою, особливо, коли при спробі протерти приставку від пилу сенсори спрацьовували довільно.

Ця приставка стала "триповерхової", що додало консолі солідності і показує її готовність впоратися навіть з самими "важкими" іграми.

Яке "залізо" з'явилося в PS 4 Pro

Якщо порівнювати попередні консолі від Sony і Pro-версію, то з технічних характеристиками вона майже в 2 рази потужніша минулих версій . Великі зміни торкнулися графічного контролера. Процесор же працює на підвищеній частоті, але без особливих змін. Як повідомили в компанії, цезроблено для забезпечення зворотної сумісності ігор з останньою версією консолі.

Завдяки змінам в роботі графічного контролера, приставка легко справляється з підвищеними дозволами (в тому числі і 4K). Для роботи навіть з іграмі- "важкоатлетами", творці консолі придумали оригінальне рішення - інноваційний спосіб промальовування у вигляді шахової дошки. Це дозволяє отримувати якісну картинку, яка в русі практично нічим не відрізняється від оригінального 4K.

При цьому витрачається значно менше ресурсів. Також варто відзначити збільшений обсяг пам'яті швидкісний Wi-Fi і Bluetooth 4.0, а також диск об'ємом в 1 Тб. Але з огляду на популярності стрімінга і постійно зростаючого інтересудо кінотеатрів в режимі онлайн, творці консолі прийняли рішення не включати підтримку 4K Blu-Ray.

Програмна начинка

Особливих змін в інтерфейсі Про-версії консолі не спостерігається. В одній з прошивок всі версії приставки отримали підтримку HDR-формату, який застосовується для онлайн-кінотеатрів і окремих недавно випущених іграх. Все це + 4К на виході дає картинку відмінної якості.

Але все це пишність можна побачити тільки на телевізорі, які підтримує HDR. З приставкою PS4 Pro стрім і записувати відео геймери зможуть з високою роздільною здатністю 1080р.

Єдині гри

З появою Pro длявласників найпершої версії PlayStation 4 майже нічого не змінилося, адже в процесі розробки ігор їх творці тепер дотримуються певних технічних вимог, встановлених Sony, для того, щоб вони могли вільно запускатися на базових приставках.

Компанія - виробник вже випустила відповідні оновлення для своїх ігор ігор, в які були додані нові графічні "фішки". До таких релізів можна сміливо віднести:

        
  • «Uncharted 4: A Thief's End»;
  •     
  • «Одні з нас. Оновлена ​​версія »;
  •     
  • «InFamous: First Light» та інші.

На Full HD-телевізорах "прошка" робить ігровий процес більш плавним, за рахунок поліпшення згладжування або частоти кадрів. Але тут чималозалежить і від розробників ігор, які вирішують, чи варто задіяти всю міць PS4 Pro або зробити одну версію гри, з якої будуть здатні впоратися і минулі версії консолей.

По суті, з усього сказаного вище, можна зробити очевидний висновок, що купуючи PS4 Pro, користувач віддає собі звіт в тому, що всю свою міць і потенціал вона зможе продемонструвати в тандемі з телевізором, який підтримує 4K і HDR і має вільний роз'єм HDMI.

Без ПК. Без проводів. Без кордонів.

Oculus Quest - це наша перша ігрова система "все в одному", створена спеціально для віртуальної реальності. Тепер ви можете грати практично де завгодно. Все, що вам потрібно, - це гарнітура і контролери VR.

Весь світ - ваша ігрова арена.

Грайте там, де хочете. Вас ніщо не обмежує. Oculus Quest враховує навколишнє оточення, тому ви можете грати як стоячи, так і сидячи.

Система відстеження Oculus Insight

Oculus Insight передає ваші рухи в VR, куди б ви не дивилися, і відстежує ваші рухи, не використовуючи зовнішні датчики. Озирайтеся кругом, ховайтеся в укриття, - рухайтеся, так, як вам завгодно!

Вбудований звук

Вбудований динамік Oculus Quest дозволяє чути напарників по команді і те, що відбувається навколо вас в VR, навіть якщо у вас немає навушників.

Два контролера Touch

Контролери Oculus Touch допоможуть вам поринути у віртуальний світ не тільки "з головою", але і з руками. Махайте руками, кидайте і хапайте предмети - всі ваші рухи переносяться в VR з високою точністю.

Тип:Окуляри віртуальної реальності
Вбудовані навушники:Так
Інтерфейси:1 х miniUSB
Пам'ять:128 Гб
Рознімання: audio-jack 3.5 мм
Тип дисплея:OLED
Кут огляду:100°
Датчики:4 камери-датчика
Вага: 571 г
Колір:Чорний
Всього відгуків: 0
0
рейтинг
0
0
0
0
0
Написати відгук

Ще немає жодного відгуку. Жодного прихильника чи критика.

Розпродаж
Розпродаж
Код товару: 293900
26836 грн 24620 грн ($620)
Є на складі
Бренд: Meta; Сумісність: ПК; Роздільна здатність дисплея, крапок: 2064х2208; Частота поновлення, Гц: 120; Кут огляду, град.: 110 °; Мікрофон є; Навушники: є; Акселерометр: є;...

Часті питання про Окуляри віртуальної реальності

🏆 Які Окуляри віртуальної реальності найпопулярніші сьогодні?

Найпопулярніші моделі Окуляри віртуальної реальності:
Meta Quest 3 128GB (18942 грн)
Valve Index VR Kit (56785 грн)
Oculus Quest 2 128 Gb (12509 грн)
Htc Vive Cosmos Elite Vr Headset (Headset Only) (99Hasf006-00) (10920 грн)
HTC Vive Pro (99HANW015-00) (24025 грн)

💲 Ціни на Окуляри віртуальної реальності. Скільки коштують Окуляри віртуальної реальності?

Вартість Окуляри віртуальної реальності в роздріб становить від 195 до 56785 грн

💻 Де купити Окуляри віртуальної реальності у Львові?

Купити Окуляри віртуальної реальності у Львові можна в інтернет-магазині mobileplanet.ua, а також в наших офлайн магазинах Львів, Україна

🔥 Окуляри віртуальної реальності які моделі найдоступніші?

Найдоступніші моделі Окуляри віртуальної реальності:
VR Luxe Cube Black (8886668686181) (195 грн)
Esperanza 3D VR Glasses (EMV300) (299 грн)
Esperanza 3D VR Glasses for smartphones 3.5"-6" Doom (EGV300) (299 грн)
ACME VRB01 (4770070877739) (369 грн)

Блог
Жов 25, 2017
226638
Може виникнути декілька ситуацій, коли з'являється потреба у використанні ноутбука як монітора. Найбільш популярною проблемою є вихід з ладу основного дисплея...
Черв 28, 2023
159149
У різних країнах та регіонах можуть існувати різні правила та закони щодо доступу до інформації про власників телефонних номерів. Тому рекомендується...
Черв 14, 2022
144358
Знання про те, як використовувати VPN стануть у нагоді кожному користувачеві мережі інтернет. Давайте розбиратися як швидко і без проблем налаштувати VPN для iPhone.
Груд 15, 2022
139670
Лінійка Айфонів компанії Apple досить різноманітна та регулярно поповнюється актуальними новинками. Щороку виробник не втрачає можливості приємно здивувати своїх...
Лип 10, 2022
117803
Кожен користувач стикається з проблемою перенесення своїх фото, відео та інших файлів зі старого телефону на новий або телефон іншої людини. Давайте розберемо...
Жов 09, 2019
112059
Знання свого номера телефону потрібне в різних випадках. Його частенько вимагається підтвердити під час реєстрації на різних сервісах, до нього прив'язується...
Бер 01, 2023
111659
У сучасному житті ми стикаємося з великою кількістю дзвінків із незнайомих номерів. Це може бути не тільки дратівливим, а й небезпечним, якщо по той бік лінії...
Серп 21, 2021
108437
Користувачі макбуків часто стикаються з питанням, як скачати відео з будь-якого сайту на свій мак? У цій статті ми розглянемо способи завантаження відеоконтенту...
Жов 03, 2022
103588
А чи знаєте Ви скільки електроенергії витрачають різні побутові прилади та чи вмієте оптимізувати цю витрату? У цій статті ми поговоримо, скільки електроенергії...
Лист 13, 2017
92797
Покупаючи собі новий телефон, ми не замислюємося про його походження. Головне, на що звертають увагу більшість споживачів - дизайн девайса, його функціональні...
Також вас можуть зацікавити
Топ продажів
Код товару: 215804
56785 грн ($1430)
Є на складі
120 Гц, 144 Гц, 80 Гц, 90 Гц / 130 градусів / 1440x1600 / ноутбук, комп'ютер / DisplayPort, USB / є
Топ продажів
Код товару: 232725
12509 грн ($315)
Є на складі
Сумісність: ПК; Тип дисплею: ​​LCD; Розмір екрану, дюйм: ні; Роздільна здатність дисплея, точок: 1832x1920 (на око); Частота поновлення, Гц: 90 Гц; Кут огляду, град: 100;...
Код товару: 258516
369 грн ($9.3)
Є на складі
Джерело сигналу: смартфон; Діагональ смартфона: 4 "- 6"; Діаметр лінз: 36 мм; Розміри: 118 х 110 х 135 мм; Вага: 410 г; Колір чорний;
Код товару: 258517
299 грн
Є на складі
Джерело сигналу: смартфон; Діагональ смартфона: 4.7 "- 6"; Вбудовані навушники: ні; Діаметр лінз: 40 мм; Матеріал: пластик; Розміри: 105 х 195 х 135 мм; Вага: 438 г; Колір білий;
Топ продажів
Код товару: 258518
15066 грн ($379.411)
Є на складі
Джерело сигналу: смартфон; Сумісність: Android; Вбудовані навушники: є; Кут огляду: 100 °; Інтерфейс користувача: бездротовий контролер; Інтерфейс підключення до джерела...
Топ продажів
Код товару: 258520
13314 грн ($335.28)
Є на складі
Джерело сигналу: ПК, автономно; Вбудовані навушники: є; Тип лінз: лінза Френеля; Кут огляду: 100 °; Інтерфейс користувача: бездротовий контролер; Інтерфейс...
Топ продажів
Код товару: 262146
26209 грн ($660)
Є на складі
Бренд: Meta; Сумісність: PC; Тип дисплею: ​​LCD; Роздільна здатність дисплея, точок: 1920x1800; Частота поновлення, Гц: 90; Кут огляду, град: 106 x 96; Мікрофон є; Акселерометр: є;...
Новинка
Код товару: 267907
24538 грн ($617.93)
Є на складі
Джерело сигналу: дрон; Вбудовані навушники: ні; Тип лінз: подвійні мікродисплеї OLED Full HD 1080p; Кут огляду: 46 °; Діапазон міжзіркових відстаней: 57 - 70 мм; Інтерфейс...
Код товару: 267908
449 грн
Є на складі
Джерело сигналу: смартфон; Діагональ смартфона: 4.7"; Вбудовані навушники: ні; Тип лінз: асферичні лінзи; Кут огляду: 110°; Фокусна відстань: 37,5 - 46,6 мм; Матеріал: пластик;...