0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Очищувач води Xiaomi Viomi Water Filter Kettle L1 (MH1-B) (YMSH001CN)

Залишити відгук
Код товару: 134012
Очищувач води Xiaomi Viomi Water Filter Kettle L1 (MH1-B) (YMSH001CN)
Характеристики пристрою наведені для ознайомлення. Детальні технічні специфікації уточнюйте у менеджера. Колір вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником!
Xiaomi
Xiaomi
Бренд: Xiaomi / Тип: Фільтр-глечик для води / Потужність очищення води: 1.5 л / Цикл заміни фільтра: 6 тижнів / Тип картриджа: Многоступенчастий (7 шаровий) / Загальний об'єм: 3.5 л / Вага: 1.5 кг / Розмір: 265 x 145.5 x 262 мм
Детальніше про товар
1252
Архівний товар
Оплата
Доставка
Гарантія
Кредит
Ремонт
Оплата
  • Приват24: 1265 грн
  • Післяплата: 1252 грн
  • Безнал без ПДВ: 1377 грн
  • Безнал з ПДВ: 1502 грн
  • Готівкою, Privat24, безготівковий, Visa / MasterCard, Кредит. Будь ласка, уточнюйте остаточну ціну по телефону у менеджера.
  • Детальніше про оплату
Доставка
  • Самовивіз в Одесі-безкоштовно. Час доставки погоджуємо у менеджера.
  • Доставка по Одесі- безкоштовно від 1000 грн. (Великогабаритний товар - узгоджуємо окремо у менеджера)
  • Доставка післяплатою
  • Докладніше про доставку
Гарантія
Кредит
Ремонт
Характеристики пристрою наведені для ознайомлення. Детальні технічні специфікації уточнюйте у менеджера. Колір вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником!
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

IP-камера Aqara Smart Camera G2 - це не тільки відеокамера, а й шлюз системи «Розумний будинок» на основі протоколу Zigbee 3.0. Вона здійснює сполучення між інтелектуальним обладнанням, забезпечує стабільне локальне і мережеве з'єднання, а також заощаджує енергію. За допомогою камери G2 можна організувати повний захист будинку, включаючи налагодження автоматизованих процесів з іншою технікою Mi Home.

Вийшовши з будинку, Ви раптом усвідомили, що забули вимкнути світло? Відкрийте мобільний додаток, щоб переконатися в цьому, подивившись відеозапис в реальному часі, а потім віддайте потрібну команду розумному обладнанню, підключеному докамері-шлюзу. Вимкнути світло, розсунути штори, дізнатися про стан побутової техніки - управління будинком стало простим і зрозумілим.

Матриця останнього покоління підвищила світлочутливість камери на 42%. Дозвіл 2 мп дозволяє розглянути всі деталі так, ніби Ви бачите їх вживу.

Камера має функцію розпізнавання об'єктів і визначення людської фігури, щоб запобігти помилкове спрацьовування сигналізації при русі домашніх тварин. Якщо в момент Вашої відсутності в будинку буде зафіксовано рух людини, камера відправить попередження на смартфон з демонстраційним 12-секундним роликом.

Відкрийте мобільний додаток, щоб зв'язатися з домочадцямичерез камеру в режимі реального часу. Спілкування пройде так само гладко, як по телефону.

Дизайнери компанії KissKissFish знову на висоті - вони змогли створити елегантну і надзвичайно практичну термокружку. Не сумнівайтеся, вона стане вашою відмінною супутницею на прогулянці, в поїздці, на роботі - де завгодно!

Чашечка доброї кави в будь-якому місці - ось одне з призначень цього розумного гаджета.

Зовнішній вигляд пристрою був ретельно продуманий, щоб термокружка вийшла не тільки красивою, але і зручною. Саме тому гаджет отримав невелике потоншення посередині корпусу, щоб його було зручніше тримати в руці.

Спеціальна конструкція верхньої частини пристрою дозволить вам зручніше пити, а мідні елементи вконструкції покращують збереження температури рідини всередині гаджета (до 6 годин гарячої і до 5 годин холодної рідини).

Найцікавіше ми, звісно ж, залишили наостанок. Кришка термокружки обладнана сенсорним екраном, який може відображати, як температуру рідини всередині пристрою (в градусах Цельсія), так і час (таймер запускається коли рідина налита в пристрій)!

Просто торкніться екрану і проведіть по екрану зліва-направо, якщо хочете дізнатися температуру і справа-наліво, якщо хочете побачити час. Все просто, зрозуміло і зручно!

Конфігурація корпусу термоса KKF розрахована на форму долоні. Таким чином, його легко утримувати в руці і пити з нього навіть на ходу, не боячись впустити його або пролити рідину на одяг. Це дуже зручно особливо для спортсменів.

Згідно специфікаціям виробника, термос KKF зберігає напій гарячим протягом 24 годин. Це значення дійсно, якщо контейнер відкривається не дуже часто. Після закриття пристрій буде охолоджуватися зі швидкістю менше двох градусів за годину.

Це ще одна особливість цієї моделі термоса, яка підвищує його ефективність у порівнянні з іншими моделями. Зовнішня частина заглушки виготовленаз легкого металевого сплаву, який не деформується при постійному впливі температури. Нижня частина оснащена високоякісним ущільнювачем, який надійно закриває термос.

Внутрішнє пристрій пляшки розраховане на максимальне збереження тепла у внутрішній порожнині. Теплоізоляційні шари розташовані таким чином, що між ними немає зазорів. Для виробництва були обрані екологічно чисті матеріали, які не виділяють шкідливих речовин в рідину, тому продукт повністю безпечний для здоров'я.

Надійна фільтрація води від вмісту важких металів, шкідливих мікробів і навіть хлору.

Як відомо - вода, це дуже важливий ресурс для забезпечення життєдіяльності кожної людини. В наш час, рівень забруднення прісної води дійшов до критичної точки, тому в значній мірі актуалізувалося питання важливості чистоти водних ресурсів.

Глечик для води VioMi L1 standart - це фільтр нового покоління, який забезпечує сім рівнів фільтрації води і в конструкції якого застосовуються високоякісні і відповідні санітарно-гігієнічним нормам харчової промисловості матеріали, які імпортуються з Німеччини та Кореї.

VioMi L1 standart ефективно фільтрує водувід хлору, свинцю, ртуті, міді, кадмію і т.д. Крім того, він здатний запобігти появи накипу на чайнику, а також в значній мірі пом'якшити воду і тим самим поліпшити її смакові якості.

Картридж VioMi L1 забезпечує 7-рівневу фільтрацію, вельми ефективно очищаючи воду від важких металів: свинцю, кадмію, міді, а також від вмісту хлору.

Картридж фільтра для води VioMi L1 містить сім шарів, кожен з них знищує певні мікроорганізми і усуває неприємний запах. Для виробництва такого покоління картриджів з високим рівнем фільтрації - використовуються матеріали з багатьох куточків світу: активоване вугілля, вироблений з шкаралупи кокосового горіха з Шрі-Ланки, а такожтопові іонообмінні смоли - з Великобританії.

Подвійний антибактеріальний корпус виконаний з ABS-пластика з бактерицидними добавками - забезпечує ще більш безпечне використання картриджа.

Стандартні умови випробувань: залишкова здатність видалення хлору в понад 200 літрах води в разі залишкового хлору 2 ppm, TDS 200 ppm, температура води 25 ° C і каламутність менш 1NTU, TDS і здатність до видалення твердості до 50 л або більше.

Бренд:Xiaomi
Тип:Фільтр-глечик для води
Потужність очищення води:1.5 л
Цикл заміни фільтра:6 тижнів
Тип картриджа:багатоступінчастий (7 шаровий)
Загальний об'єм:3.5 л
Вага:1.5 кг
Розмір:265 x 145.5 x 262 мм
Всього відгуків: 0
0
рейтинг
0
0
0
0
0
Написати відгук

Ще немає жодного відгуку. Жодного прихильника чи критика.

Часті питання про Xiaomi для будинку і офісу

💲 Ціни на Xiaomi для будинку і офісу. Скільки коштують Xiaomi для будинку і офісу?

Вартість Xiaomi для будинку і офісу в роздріб становить від 238 до 3136 грн

💻 Де купити Xiaomi для будинку і офісу у Львові?

Купити Xiaomi для будинку і офісу у Львові можна в інтернет-магазині mobileplanet.ua, а також в наших офлайн магазинах Львів, Україна

🔥 Xiaomi для будинку і офісу які моделі найдоступніші?

Блог
Жов 25, 2017
226665
Може виникнути декілька ситуацій, коли з'являється потреба у використанні ноутбука як монітора. Найбільш популярною проблемою є вихід з ладу основного дисплея...
Черв 28, 2023
159212
У різних країнах та регіонах можуть існувати різні правила та закони щодо доступу до інформації про власників телефонних номерів. Тому рекомендується...
Черв 14, 2022
144378
Знання про те, як використовувати VPN стануть у нагоді кожному користувачеві мережі інтернет. Давайте розбиратися як швидко і без проблем налаштувати VPN для iPhone.
Груд 15, 2022
139681
Лінійка Айфонів компанії Apple досить різноманітна та регулярно поповнюється актуальними новинками. Щороку виробник не втрачає можливості приємно здивувати своїх...
Лип 10, 2022
117830
Кожен користувач стикається з проблемою перенесення своїх фото, відео та інших файлів зі старого телефону на новий або телефон іншої людини. Давайте розберемо...
Жов 09, 2019
112108
Знання свого номера телефону потрібне в різних випадках. Його частенько вимагається підтвердити під час реєстрації на різних сервісах, до нього прив'язується...
Бер 01, 2023
111713
У сучасному житті ми стикаємося з великою кількістю дзвінків із незнайомих номерів. Це може бути не тільки дратівливим, а й небезпечним, якщо по той бік лінії...
Серп 21, 2021
108448
Користувачі макбуків часто стикаються з питанням, як скачати відео з будь-якого сайту на свій мак? У цій статті ми розглянемо способи завантаження відеоконтенту...
Жов 03, 2022
103618
А чи знаєте Ви скільки електроенергії витрачають різні побутові прилади та чи вмієте оптимізувати цю витрату? У цій статті ми поговоримо, скільки електроенергії...
Лист 13, 2017
92817
Покупаючи собі новий телефон, ми не замислюємося про його походження. Головне, на що звертають увагу більшість споживачів - дизайн девайса, його функціональні...
Також вас можуть зацікавити
Код товару: 179608
874 грн ($22)
Є на складі
Вид (призначення): Універсальний / Матеріал леза: Кераміка / Тип кріплення рукояті: всадним / Можливість миття в посудомийній машині: Є / Колір: Чорний / В набір...