0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Іграшка Xiaomi Mi Antistress Folding Cube (ZJM01IQI) (BEV4136CN / BEV4146TY)

Залишити відгук
Код товару: 119242
Іграшка Xiaomi Mi Antistress Folding Cube (ZJM01IQI) (BEV4136CN / BEV4146TY)
Характеристики пристрою наведені для ознайомлення. Детальні технічні специфікації уточнюйте у менеджера. Колір вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником!
Xiaomi
Xiaomi
Складіть компанію вашій дитині, адже цікавий процес гри відверне ваші думки від суєти і допоможе в розвитку дрібної моторики рук у вашої дитини. Універсальний кубик Mi Fingertips blocks можна обертати в різні боки, збирати безліч різних фігур, все залежить тільки від вашої уяви. Завдяки продуманому дизайну з округленими кутами і гладкою поверхнею -...
Детальніше про товар
162
Архівний товар
Оплата
Доставка
Гарантія
Кредит
Ремонт
Оплата
  • Приват24: 164 грн
  • Післяплата: 162 грн
  • Безнал без ПДВ: 178 грн
  • Безнал з ПДВ: 194 грн
  • Готівкою, Privat24, безготівковий, Visa / MasterCard, Кредит. Будь ласка, уточнюйте остаточну ціну по телефону у менеджера.
  • Детальніше про оплату
Доставка
  • Самовивіз в Одесі-безкоштовно. Час доставки погоджуємо у менеджера.
  • Доставка по Одесі- безкоштовно від 1000 грн. (Великогабаритний товар - узгоджуємо окремо у менеджера)
  • Доставка післяплатою
  • Докладніше про доставку
Гарантія
Кредит
Ремонт
Характеристики пристрою наведені для ознайомлення. Детальні технічні специфікації уточнюйте у менеджера. Колір вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником!
  • Опис
  • Відгуки (0)
По поверненню додому, автоматично включиться світло, побутова техніка почне працювати, а запашна кава вже буде готовий ... і це зовсім не вигадані технології майбутнього, це реальна дійсність, яка втілилася в життя завдяки Mi Smart Home Security Kit. Використовуючи компоненти набору, Ви можете автоматизувати роботу smart пристроїв, віддалене управління пристроями за допомогою смартфона, швидко створити благопріятниедля Вас умови життя. Зробіть всього кілька кроків, щоб втілити задумане в реальність.
Xiaomi Smart Home Multifunctional Gateway відкриває вам багато яскравих і приємних оку квітів (близько 16 мільйонів), які Ви можете відрегулювати так, як Вам заманеться. Сенсори пристрою вловлюють низькийрівень освітлення, і нічник включається автоматично.
Завдяки додатку «Розумний Дім» і сполученню з датчиком відкриття вікна або двері Mi Smart Home, Ви зможете спати спокійно, так як перед сном на Ваш смартфон прийде повідомлення, якщо якесь вікно або двері залишилися відкритими.
Датчик відкриття дверей або вікна складається з двох частин і працює з герконом і магнітом. Розміри корпусів виготовлених з білого матового пластика дуже невеликі - основний блок 21? 41? 11 мм, допоміжний - 10? 26? 9 мм.
Невелика вага дозволив виробнику запропонувати єдиний варіант кріплення - на двосторонні клейкі смужки спеціальної форми.Машинка для дитячої стрижки Baby Hair Clipper виготовлена ​​з міцного і надійного полікарбонату (PC), що імпортується з Німеччини. Він має білий колір і розмір 126 х 49 х 29 мм. Підходить для дітей віком до 12 років.
Припасовані подвійні ножі не прилипають до волосся, що дозволяє запобігти защемлення волосся під час стрижки дитини. Ніж із закругленими кутами R0.3 виготовлений з міцної нержавіючої сталі (5Cr13).
Рухливі ножі машинки для стрижки Baby Hair Clipper стійкі до іржі і легко миються. Крім того, головка ножа є знімною і має ступінь захисту IPX7 (захист від короткочасного впливу вологи), що дозволить після стрижки, акуратно обполоснути ріжучі ножі під проточною водою.
Машинка длястрижки волосся Baby Hair Clipper поставляється з трьома змінними насадками. З їх допомогою ви можете вибрати п'ять варіантів довжини стрижки і навіть підрівняти бакенбарди вашому малюкові.
Крім того, машинка для дитячої стрижки обладнана літій-іонною батареєю (вистачає приблизно на 2 години роботи), інтерфейсом micro-USB, можливістю швидкої зарядки (всього за 90 хвилин), а також досить симпатичними індикаторами розташованими на корпусі пристрою.

В сучасному світі є дуже багато цікавих іграшок, що відрізняються своїм дизайном, функціональними особливостями і багатьма іншими характеристиками. Але одним з найцікавіших і що не менш важливо, корисних для розвитку дитини іграшок, є конструктори. Конструктор складається з певного набору елементів, які, як правило, необхідно зібрати в певній послідовності, щоб отримати бажаний результат.
Автокран MITU виглядає дуже реалістично. У житті автокрани задіюються в будівництві і рятувальних роботах. Тому можливість переміщення вантажів та інші функціональні особливості іграшки, порадують вашого малюка.
Основні частини автокрана є рухомими.Іграшкою дуже зручно управляти, вона оснащена поворотною на 360? вежею, підйомної телескопічною стрілою, висувними опорними ніжками, а також досить місткою кабіною, в якій компактно розміщується іграшковий чоловічок.
Всі деталі конструктора MITU Engineering Crane виготовлені з комбінації екологічно чистих матеріалів ABS пластику і полікарбонату.
У автокрані MITU використовується механізм рульового управління. Крім того, машинка обладнана колесами з міцними шинами надають амортизуючий ефект і завдяки яким автокран може переміщатися на різних типах поверхні.

Складіть компанію вашій дитині, адже цікавий процес гри відверне ваші думки від суєти і допоможе в розвитку дрібної моторики рук у вашої дитини. Універсальний кубик Mi Fingertips blocks можна обертати в різні боки, збирати безліч різних фігур, все залежить тільки від вашої уяви. Завдяки продуманому дизайну з округленими кутами і гладкою поверхнею - виріб приємно тримати в руках.
Деталі іграшки-конструктора виконані з високою точністю (до 0,005 мм). Вони здатні одночасно обертатися (за принципом інерції) і при цьому утримувати виріб в цілісної конструкції.
Mi Fingertips blocks - вельми красивий конструктор, що складається з 33 деталей, які пофарбовані в три різних кольори: білий,помаранчевий, сірий. Застосування настільки спокійних відтінків допомагають дитині налаштуватися на ігровий процес, а контрастність колірної гами приверне увагу дитини і допоможе відпочити очам від монітора телевізора або комп'ютера.
Кубик-конструктор дуже легко розміщується в кишені, адже його розміри 10.3 х 7.1 х 2.6 см при вазі 50 грам. Тому ви можете взяти його з собою навіть, якщо ви відправилися з дитиною на прогулянку або в тривалу подорож.
Великий набір деталей конструктора виконаних з ABS пластику, дозволить дитині проявити творчі здібності і зібрати оригінальну різнобарвну фігурку на свій розсуд.
Всього відгуків: 0
0
рейтинг
0
0
0
0
0
Написати відгук

Ще немає жодного відгуку. Жодного прихильника чи критика.

Часті питання про Розваги Xiaomi

🏆 Які Розваги Xiaomi найпопулярніші сьогодні?

Найпопулярніші моделі Розваги Xiaomi:
Xiaomi Mi Engineering Mixer Truck (GCJBJ01IQI) (BEV4181CN) (2065 грн)
Xiaomi Jupiter Dawn Series Smart Building Block (BHR4483CN) (4666 грн)

💲 Ціни на Розваги Xiaomi. Скільки коштують Розваги Xiaomi?

Вартість Розваги Xiaomi в роздріб становить від 2065 до 4666 грн

💻 Де купити Розваги Xiaomi у Львові?

Купити Розваги Xiaomi у Львові можна в інтернет-магазині mobileplanet.ua, а також в наших офлайн магазинах Львів, Україна

🔥 Розваги Xiaomi які моделі найдоступніші?

Найдоступніші моделі Розваги Xiaomi:
Xiaomi Mi Engineering Mixer Truck (GCJBJ01IQI) (BEV4181CN) (2065 грн)
Xiaomi Jupiter Dawn Series Smart Building Block (BHR4483CN) (4666 грн)

Блог
Жов 25, 2017
226651
Може виникнути декілька ситуацій, коли з'являється потреба у використанні ноутбука як монітора. Найбільш популярною проблемою є вихід з ладу основного дисплея...
Черв 28, 2023
159185
У різних країнах та регіонах можуть існувати різні правила та закони щодо доступу до інформації про власників телефонних номерів. Тому рекомендується...
Черв 14, 2022
144367
Знання про те, як використовувати VPN стануть у нагоді кожному користувачеві мережі інтернет. Давайте розбиратися як швидко і без проблем налаштувати VPN для iPhone.
Груд 15, 2022
139675
Лінійка Айфонів компанії Apple досить різноманітна та регулярно поповнюється актуальними новинками. Щороку виробник не втрачає можливості приємно здивувати своїх...
Лип 10, 2022
117820
Кожен користувач стикається з проблемою перенесення своїх фото, відео та інших файлів зі старого телефону на новий або телефон іншої людини. Давайте розберемо...
Жов 09, 2019
112086
Знання свого номера телефону потрібне в різних випадках. Його частенько вимагається підтвердити під час реєстрації на різних сервісах, до нього прив'язується...
Бер 01, 2023
111700
У сучасному житті ми стикаємося з великою кількістю дзвінків із незнайомих номерів. Це може бути не тільки дратівливим, а й небезпечним, якщо по той бік лінії...
Серп 21, 2021
108444
Користувачі макбуків часто стикаються з питанням, як скачати відео з будь-якого сайту на свій мак? У цій статті ми розглянемо способи завантаження відеоконтенту...
Жов 03, 2022
103607
А чи знаєте Ви скільки електроенергії витрачають різні побутові прилади та чи вмієте оптимізувати цю витрату? У цій статті ми поговоримо, скільки електроенергії...
Лист 13, 2017
92813
Покупаючи собі новий телефон, ми не замислюємося про його походження. Головне, на що звертають увагу більшість споживачів - дизайн девайса, його функціональні...
Також вас можуть зацікавити