0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Іграшка кубик Рубіка Xiaomi Giiker Design Off Magnetic Cube M3

Залишити відгук
Код товару: 131958
Іграшка кубик Рубіка Xiaomi Giiker Design Off Magnetic Cube M3
Іграшка кубик Рубіка Xiaomi Giiker Design Off Magnetic Cube M3
Іграшка кубик Рубіка Xiaomi Giiker Design Off Magnetic Cube M3
Характеристики пристрою наведені для ознайомлення. Детальні технічні специфікації уточнюйте у менеджера. Колір вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником!
Xiaomi
Xiaomi
Бренд: Xiaomi / Тип: Кубик Рубіка
Детальніше про товар
485
Архівний товар
Оплата
Доставка
Гарантія
Кредит
Ремонт
Оплата
  • Приват24: 490 грн
  • Післяплата: 485 грн
  • Безнал без ПДВ: 534 грн
  • Безнал з ПДВ: 582 грн
  • Готівкою, Privat24, безготівковий, Visa / MasterCard, Кредит. Будь ласка, уточнюйте остаточну ціну по телефону у менеджера.
  • Детальніше про оплату
Доставка
  • Самовивіз в Одесі-безкоштовно. Час доставки погоджуємо у менеджера.
  • Доставка по Одесі- безкоштовно від 1000 грн. (Великогабаритний товар - узгоджуємо окремо у менеджера)
  • Доставка післяплатою
  • Докладніше про доставку
Гарантія
Кредит
Ремонт
Характеристики пристрою наведені для ознайомлення. Детальні технічні специфікації уточнюйте у менеджера. Колір вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником!
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

Кожен відповідальний господар, у якого є домашня тварина, наприклад, кішка або собака (останніх це стосується навіть більше), особливо, якщо воно харчується сухим кормом, знає добову норму харчування свого вихованця, яку вкрай не бажано перевищувати. Найбільш простий спосіб її відміряти, це, природно, використовувати звичайні побутові ваги. Однак, прогрес не стоїть на місці і розробникам компанії PETKIT, прийшла в голову світла ідея поєднати миску для харчування домашніх тварин з вагами і випустити продукт PETKIT FRESH. Входить до складу екосистеми Xiaomi (Xiaomi Youpin). Пропоную подивитися, що ж з цього вийшло в даному огляді.

Компанія PETKIT спеціалізується на всяких цікавих аксесуарах,виключно для домашніх тварин. В її асортименті близько двадцяти цікавих, незвичайних і, я б сказав, інноваційних продуктів: автоматичні кормілкі і поїлки, розумний будиночок, цікаві повідці і тд, крім цього, багато хто з товарів мають можливість взаємодіяти зі смартфоном господаря по WiFi.

Використовуйте по повній можливості розумного будинку разом з розеткою Smart Socket Plus 2! Техніка здатна визначати два параметра потужності, з якою працює побутова техніка у вашому домі. Розетка розраховує енергоспоживання навіть в тому випадку, якщо ви перебуваєте поза домом.

Для чого потрібна розетка?
Mijia Smart контролює Розетку, наявну у вашому будинку. Пристрій регулює рівень споживання енергії, роблячи експлуатацію приладів максимально безпечною. Модель підключається до роутера від Xiaomi, роблячи можливим управління нею з мобільного телефону.

Забезпечення доступу до стану техніки. Управління можливостями продукту через фірмовий додаток. Відключення енергії в разі аварійноїситуації на відстані. Управління розеткою виконується за допомогою софта, попередньо інстальованого в ваш смартфон навіть тоді, коли ви знаходитесь на іншому кінці міста або світу.

Використовуйте опцію таймера, яка економить енергоспоживання, стежить за станом заряджається техніки. Запустіть таймер на включення мультиварки, кондиціонера, зволожувача повітря, щоб після роботи відпочивати, і не витрачати сили на звичайні завдання. Час роботи можна задати в програмі, завантаженої на телефон.

Особливості
- Автоматичне включення / вимикання;
- Віддалене управління засобами смартфона;
- Світлодіод;
- Захист від короткого замикання / перевантаження;
- Оригінальнадодаток, доступне для завантаження безкоштовно;
- Підключення до Wi-Fi;
- Мультифункціональний продукт, добре показує себе в системі Smart Home.
- Модель виконана з вогнетривкого пластику. Він не займається, не плавиться.

Дозволяє дізнатися скільки енергії споживає підключений пристрій. Можна подивитися як статистику поточного споживання, так і статистику за місяць, тиждень, що минув день.

Контролер XIAOMI Mi Smart Home Air Conditioner (KTBL02LM) Controller (YTC4022CN) - компаньйон для кондиціонера. Це пристрій дає можливість дистанційно керувати кондиціонерами в вашому будинку або офісі за допомогою смартфона або планшета. Контролювати кондиціонер можна за допомогою брендового розробки Home Home APP. Повертаєтеся з роботи або їх відпустки в спекотний літній день? Виберіть режим швидкого охолодження, і будинок зустріне вас ідеально комфортною температурою! Девайс прорахує енергоспоживання і потужність вашого кондиціонера, допоможе розрахувати маловитратні сценарії включення / вимикання охолоджуючого повітря пристрої. Ви можете протягом дня, перебуваючи поза домом,підтримувати дистанційно необхідну температуру в приміщенні. Наприклад, якщо ви поїхали у справах, а вдома залишився старий член сім'ї або вихованець, вони будуть вдячні вам за комфорт і прохолоду протягом дня. Шлюз-компаньйон здатний виконувати функції розумною розетки по відношенню до кондиціонера.

Контролер XIAOMI Mi Smart Home Air Conditioner (KTBL02LM) Controller (YTC4022CN) здатний виконувати функції шлюзу. В системі розумного будинку шлюз - це головний компонент, який зв'язує і об'єднує «зусилля» кількох елементів. Без шлюзу розумний будинок працювати не буде. Контролер надійно пов'язує все інтелектуальні девайси системи і дозволяє вибудовувати сценарії, послідовність дій. Комбінуйтездібності, які надає бездротова передача даних Wi-Fi і ZigBee, з можливостями датчиків програми розумного будинку Xiaomi, щоб досягти повного комфорту і полегшити побутові завдання! Пристрій з надійного ABS пластику, здатного протистояти УФ-випромінювання, стильно виглядає, має лаконічні обриси, легко поміщається на долоні. Контролер здатний підтримати потужність кондиционирующего пристрою 16А, або 4000 Вт, а керуюча кнопка витримує 50 тисяч натискань.

Бездротовий парова праска забезпечує потужну подачу пара, дозволяючи без праці розгладжувати складки навіть в самих важкодоступних зонах. Прилад швидко нагрівається, швидко генерує пар і оснащений можливістю фіксації для перенесення.

Готовність до роботи через 30 секунд завдяки швидкому нагріву. Паровий удар досягає 160 м, пара проникає глибоко в тканину і легко розгладжує жорсткі складки. Подача пара до 20 г / хв забезпечує стабільну і ефективну роботу.

Праска Xiaomi Mi Lofans Cordless Steam Iron побудований на інтелектуальної знімною базі, яку можна від'єднати одним натисканням і праска стає бездротовим. Кольоровий індикатор сповіщає проготовності праски до роботи, а також нагадує про необхідність заміни.

Вибирайте потрібний режим подачі пари з декількох варіантів. Режими забезпечують автоматичну подачу оптимальної кількості пара, коли це потрібно; режим Max ефективно розгладжує жорсткі складки завдяки потужній постійної подачі пари; режим IONIC забезпечує потужні потоки пара для більш гігієнічного прасування, а режим OFF відключає подачу пара.

Розпилювач утворює дрібнокрапельне туман, рівномірно зволожуючий тканину і полегшує розгладження складок.

Довговічна керамічна підошва Xiaomi Mi Lofans Cordless Steam Iron забезпечує чудове ковзання по будь-якій тканині, що допускає прасування. вона володієантипригарні властивості, стійка до подряпин і легко очищається.

Праска Xiaomi Mi Lofans Cordless Steam Iron автоматично вимикається, якщо залишений без нагляду. Якщо прилад залишений в вертикальному положенні, відключення відбудеться через 8 хвилин. Якщо прилад лежить на боці або стоїть на підошві, відключення відбудеться всього через 30 секунд.

Mi Power bank 3 з запасом енергії в 10 000 мАг, здатний досить швидко заповнити заряд багатьох девайсів. Наприклад, такого запасу енергії досить, щоб зарядити смартфон Mi MIX 2S за 1.3 години, і iPhone 8 за 1.9 години.

Використання технології мікроструми, дозволить зарядити фітнес-трекер (0.025А) і Bluetooth-гарнітуру (0.06А).

Павербанк обладнаний трьома роз'ємами: USB Type-C, Micro-USB і USB-A.

Порт USB Type-C може забезпечити швидку двосторонню зарядку (вхід / вихід) до 18 Вт (5 В / 3 А, 9 В / 2 А, 12 В / 1,5 А) на виході (при роботі з одним портом ) і 5 В / 3 А при одночасній роботі двох портів.

Порт USB-A забезпечує односторонню зарядку: 5 В / 2,4 А, 9 В / 2 А, 12 В / 1,5 А навиході.

Micro-USB порт працює тільки в одному напрямку (на вхід): 5В / 2A, 9В / 2A, 12В / 1.5A.

Mi Power bank 3 ємністю на 10 000 мАг має алюмінієвий корпус минулий безліч технологічних етапів обробки (в т.ч. полірування). В результаті цей «здоровань» виглядає дуже навіть стильно і він досить стійкий до відколів, подряпин і потертостей.

Відполірована поверхню девайса створює приємні тактильні відчуття. Крім того, завдяки компактним габаритам (147 x 71.2 x 14.2 мм), павербанк досить зручно тримати в руці дорослій людині.

Це джерело енергії для сучасних девайсів можна розмістити в кишені рюкзака, сумки або всередині валізи.

За доброю традицією, десятитисячний Mi Power bank 3 має 9рівнів захисту, які убезпечать девайс від перенапруги, перегріву, короткого замикання і ще декількох факторів, які здатні вплинути на працездатність вашого портативного акумулятора.

Mi Power bank 3 з запасом енергії в 10 000 мАг, здатний досить швидко заповнити заряд багатьох девайсів. Наприклад, такого запасу енергії досить, щоб зарядити смартфон Mi MIX 2S за 1.3 години, і iPhone 8 за 1.9 години.

Використання технології мікроструми, дозволить зарядити фітнес-трекер (0.025А) і Bluetooth-гарнітуру (0.06А).

Павербанк обладнаний трьома роз'ємами: USB Type-C, Micro-USB і USB-A.

Порт USB Type-C може забезпечити швидку двосторонню зарядку (вхід / вихід) до 18 Вт (5 В / 3 А, 9 В / 2 А, 12 В / 1,5 А) на виході (при роботі з одним портом ) і 5 В / 3 А при одночасній роботі двох портів.

Порт USB-A забезпечує односторонню зарядку: 5 В / 2,4 А, 9 В / 2 А, 12 В / 1,5 А навиході.

Micro-USB порт працює тільки в одному напрямку (на вхід): 5В / 2A, 9В / 2A, 12В / 1.5A.

Mi Power bank 3 ємністю на 10 000 мАг має алюмінієвий корпус минулий безліч технологічних етапів обробки (в т.ч. полірування). В результаті цей «здоровань» виглядає дуже навіть стильно і він досить стійкий до відколів, подряпин і потертостей.

Відполірована поверхню девайса створює приємні тактильні відчуття. Крім того, завдяки компактним габаритам (147 x 71.2 x 14.2 мм), павербанк досить зручно тримати в руці дорослій людині.

Це джерело енергії для сучасних девайсів можна розмістити в кишені рюкзака, сумки або всередині валізи.

За доброю традицією, десятитисячний Mi Power bank 3 має 9рівнів захисту, які убезпечать девайс від перенапруги, перегріву, короткого замикання і ще декількох факторів, які здатні вплинути на працездатність вашого портативного акумулятора.

Який кубик Рубіка можна вважати хорошим? Той, який повертається рівно і чітко, без заїдань і без поломок, який допомагає розвивати руки. Кубик Giiker підходить за всіма параметрами! Функціональний, міцний, доступний, має власний додаток, яке допоможе опанувати новою технікою і прийомами, щоб Ви могли без труднощів зібрати цю головоломку.

48 вбудованих магнітів автоматично вирівнюють положення елементів при повороті, а використання рухливих магнітних секцій створює особливу приємне магнітне клацання, через якого кубик не захочеться випускати з рук.

В кубику Giiker використовуються оригінальнісегментовані осі збільшеної довжини і біметалічні втулки, на порядок підвищують точність позиціонування і повороту елементів. Поєднання нових центральних сегментів і особливої ​​пружинної системи забезпечує рівний ступінь пружності з кожного боку з вільною регулюванням під індивідуальні звички.

Бренд:Xiaomi
Тип:Кубик Рубіка
Всього відгуків: 0
0
рейтинг
0
0
0
0
0
Написати відгук

Ще немає жодного відгуку. Жодного прихильника чи критика.

Часті питання про Розваги Xiaomi

🏆 Які Розваги Xiaomi найпопулярніші сьогодні?

Найпопулярніші моделі Розваги Xiaomi:
Xiaomi Mi Engineering Mixer Truck (GCJBJ01IQI) (BEV4181CN) (2065 грн)
Xiaomi Jupiter Dawn Series Smart Building Block (BHR4483CN) (4666 грн)

💲 Ціни на Розваги Xiaomi. Скільки коштують Розваги Xiaomi?

Вартість Розваги Xiaomi в роздріб становить від 2065 до 4666 грн

💻 Де купити Розваги Xiaomi у Львові?

Купити Розваги Xiaomi у Львові можна в інтернет-магазині mobileplanet.ua, а також в наших офлайн магазинах Львів, Україна

🔥 Розваги Xiaomi які моделі найдоступніші?

Найдоступніші моделі Розваги Xiaomi:
Xiaomi Mi Engineering Mixer Truck (GCJBJ01IQI) (BEV4181CN) (2065 грн)
Xiaomi Jupiter Dawn Series Smart Building Block (BHR4483CN) (4666 грн)

Блог
Жов 25, 2017
226716
Може виникнути декілька ситуацій, коли з'являється потреба у використанні ноутбука як монітора. Найбільш популярною проблемою є вихід з ладу основного дисплея...
Черв 28, 2023
159269
У різних країнах та регіонах можуть існувати різні правила та закони щодо доступу до інформації про власників телефонних номерів. Тому рекомендується...
Черв 14, 2022
144404
Знання про те, як використовувати VPN стануть у нагоді кожному користувачеві мережі інтернет. Давайте розбиратися як швидко і без проблем налаштувати VPN для iPhone.
Груд 15, 2022
139708
Лінійка Айфонів компанії Apple досить різноманітна та регулярно поповнюється актуальними новинками. Щороку виробник не втрачає можливості приємно здивувати своїх...
Лип 10, 2022
117856
Кожен користувач стикається з проблемою перенесення своїх фото, відео та інших файлів зі старого телефону на новий або телефон іншої людини. Давайте розберемо...
Жов 09, 2019
112212
Знання свого номера телефону потрібне в різних випадках. Його частенько вимагається підтвердити під час реєстрації на різних сервісах, до нього прив'язується...
Бер 01, 2023
111752
У сучасному житті ми стикаємося з великою кількістю дзвінків із незнайомих номерів. Це може бути не тільки дратівливим, а й небезпечним, якщо по той бік лінії...
Серп 21, 2021
108476
Користувачі макбуків часто стикаються з питанням, як скачати відео з будь-якого сайту на свій мак? У цій статті ми розглянемо способи завантаження відеоконтенту...
Жов 03, 2022
103647
А чи знаєте Ви скільки електроенергії витрачають різні побутові прилади та чи вмієте оптимізувати цю витрату? У цій статті ми поговоримо, скільки електроенергії...
Лист 13, 2017
92840
Покупаючи собі новий телефон, ми не замислюємося про його походження. Головне, на що звертають увагу більшість споживачів - дизайн девайса, його функціональні...
Також вас можуть зацікавити