0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Графічний планшет Huion Inspiroy H1060P

Залишити відгук
Код товару: 86503
Є на складі
Huion Inspiroy H1060P
Huion Inspiroy H1060P
Характеристики пристрою наведені для ознайомлення. Детальні технічні специфікації уточнюйте у менеджера. Колір вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником!
Huion
Huion
Дозвіл: 5080 lpi; Розмір робочої поверхні, мм: 254 х 159; Кількість градацій натискання: 8192; Інтерфейси: USB; Клавіші ExpressKey: 12; Розміри: 360 х 240 х 10 мм; Вага кг: 0.77; Колір чорний
Детальніше про товар
3772
3772 грн (95$)
Оплата
Доставка
Гарантія
Кредит
Ремонт
Оплата
  • Приват24: 3810 грн
  • Післяплата: 3772 грн
  • Безнал без ПДВ: 4149 грн
  • Безнал з ПДВ: 4526 грн
  • Готівкою, Privat24, безготівковий, Visa / MasterCard, Кредит. Будь ласка, уточнюйте остаточну ціну по телефону у менеджера.
  • Детальніше про оплату
Доставка
  • Самовивіз в Одесі-безкоштовно. Час доставки погоджуємо у менеджера.
  • Доставка по Одесі- безкоштовно від 1000 грн. (Великогабаритний товар - узгоджуємо окремо у менеджера)
  • Доставка післяплатою
  • Докладніше про доставку
Гарантія
Кредит
Ремонт
Характеристики пристрою наведені для ознайомлення. Детальні технічні специфікації уточнюйте у менеджера. Колір вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником!

Купити Графічний планшет Huion Inspiroy H1060P

  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
Frime Standart 1500VA - це джерело вторинного електроживлення, автоматичний пристрій, застосовується для домашніх ПК, малих / домашніх офісів, касових апаратів в супермаркетах, виробничих робочих станцій, мікропроцесорів і цифрових пристроїв. Синхронний режим передачі. Час передачі менше 6 мсек. Діапазон вхідного сигналу 165-275V Ступінь захисту: підвищення напруги - знижує обмотка трансформатора AVR (auto voltage regulation), зниження напруги - підвищує обмотка трансформатора AVR. Можуть бути запущені при відсутності вхідної напруги ( "холодний" старт). Сумісні з генераторами електроенергії будь-яких виробників Автоматичний заряд батарей в режимі вимкненого ДБЖ. Заміна батареї без порушенняенергопостачання.

Вага (кг): 10.7
Вхідна вилка: СЕЕ7 / 4
Вхідна Частота, Гц: 50
Мінімальна вхідна напруга (В): 165-275
Вихідна Частота, Гц: 50 ± 1%
Вихідна напруга (В): 220 ± 10%
Вихідні розетки, шт: 3 х СЕЕ7
Ємність батареї, Ач: 2х8 < br /> Захист: від короткого замикання, надмірної заряду, повного розряду
Індикатори: світлодіодні
Клеми для підключення зовнішніх АКБ: немає
Кількість батарей: 2
Комунікаційний порт: немає
Матеріал корпусу: пластик
Потужність активна, Вт: 900
Потужність повна, ВА 1500
Напруга батарей, В: 2 x 12
Отн вальну вологість (без конденсату),%: 20-90
Запобіжник: плавкий запобіжник
Тривалість роботи від батарей, хв .: 2-15, в залежності від батареї іпідключається навантаження
Розміри вироби, мм: 125 x 320 x 220
Температура навколишнього середовища, ° С: 0-40
Тип ДБЖ: лінійно-інтерактивний
Типове час перемикання, мс:
Струм заряду АКБ, А: 1.2
Форма вихідної напруги (батарея): апроксимувати синусоїда
Колір: чорний
Кількість фаз: одна
Ефективність,%: від мережі до 98, від АКБЛінійно-інтерактивні ДБЖ EAST серії EA призначені для захисту персональних комп'ютерів і мережевого устаткування від основних неполадок з електроживленням: перевантаження або короткого замикання; знижень, підвищень і повного зникнення напруги в електромережі. Завдяки наявності вбудованого стабілізатора напруги у всіх моделях EA підтримують вихідну напругу в межах норми при постійно зниженій напрузі електромережі, не використовуючи ресурс акумулятора. Для зручності підключення обладнання в ДБЖ передбачено три вихідних роз'єми з батарейній підтримкою. ДБЖ серії EA, відрізняючись невисокою ціною, забезпечать захист Вашої техніки від основних проблем електромережі, займаючи мінімумробочого простору

Вага (кг): 5.8
Вхідна вилка: CEE 7
Вхідна Частота, Гц: 50/60 +/- 10%
Мінімальна вхідна напруга ( В): 220/230/240
Вихідна Частота, Гц: 50/60 +/- 1
Вихідна напруга (В): 220V / 230V / 240V ± 10%
Вихідні розетки, шт : 2 х СЕЕ7 / 4
Ємність батареї, Ач: 8
Захист: Автоматичне вимикання для захисту від перевантаження і короткого замикання
Індикатори: світлодіодні
Клеми для підключення зовнішніх АКБ: немає < br /> Кількість батарей: 1
Комунікаційний порт: USB
Матеріал корпусу: пластик
Потужність активна, Вт: 480
Потужність повна, ВА: 800
Н напруга батарей, В: 12
Відносна вологість (без конденсату),%: 0-95
Запобіжник: захисний запобіжник
Тривалість роботи від батарей, хв .: вЗалежно підключається навантаження
Розміри вироби, мм: 100 х 280 х 140
Температура навколишнього середовища, ° С: 0-40
Тип ДБЖ: лінійно-інтерактивний
Типове час перемикання, мс : 2-4
Струм заряду АКБ, А: ~ 0.2 - 0.4
Форма вихідної напруги (батарея): Ступeнчатая апроксимація синусоїди
Колір: чорний
Кількість фаз: одна
Ефективність,%: 60ДБЖ APC Easy Back-UPS серії BV спроектовані по топології line-interactive і мають вбудований стабілізатор напруги (AVR). При такій компоновці джерело безперебійного живлення має більш широкий діапазон вхідної напруги, при якому живлення підключеного обладнання походить від електромережі без використання батареї. Це дозволяє значно продовжити термін експлуатації акумуляторних батарей. Кожна модель має 4 вихідних роз'єми для підключення в форматі Schuko (євророзетка). Їх широка розстановка дає можливість підключати до ДБЖ навіть громіздкі блоки живлення, які не блокуючи при цьому сусідні гнізда. Всі ці переваги роблять новинку ідеальним вибором для споживача, що потребує в ефективному ідоступному рішенні. Незважаючи на простоту використання і невисоку для своїх характеристик вартість, експлуатаційні якості ДБЖ APC Easy Back-UPS серії BV повністю відповідають високим стандартам бренду APC by Schneider Electric і задовольнять запити навіть вельми вимогливого споживача: інтелектуальна зарядка дозволить продовжувати подачу енергії на батарею навіть при вимкненому пристрої ; завдяки функції холодного запуску перезавантаження ДБЖ можлива навіть при відсутності живлення від мережі, а механізм самодіагностики вчасно проінформує користувача про стан акумулятора за допомогою відповідних сповіщень.

Вага (кг): 5.3
Вхідна вилка: CEE 7
Вхідна Частота, Гц: 50/60
Мінімальна вхіднанапруга (В): 230
Вихідна Частота, Гц: 50/60
Вихідна напруга (В): 230
Вихідні розетки, шт: 4 х СЕЕ7 / 4
Ємність батареї, Ач: 7
Захист: Захист від сплесків напруги і фільтрація шумів
Клеми для підключення зовнішніх АКБ: немає
Матеріал корпусу: пластик
Потужність активна, Вт: 450
Потужність повна, ВА: 800
Напруга батарей, В: 12
Відносна вологість (без конденсату),%: 0-90
запобіжник: захисний запобіжник
Тривалість роботи від батарей, хв. : в залежності підключається навантаження
Розміри вироби, мм: 95 х 160 х 305
Ті мпература навколишнього середовища, ° С: 0-40
Тип ДБЖ: лінійно-інтерактивний
Типове час перемикання, мс:
Форма вихідної напруги (батарея): Ступeнчатаяапроксимація синусоїди
Колір: чорний
Кількість фаз: однаНова фірмова ручка без батареї Планшет поставляється з ручкою PW500 ергономічного дизайну, який значно знизить втому при тривалій роботі. Використовуючи новітню пасивну технологію Huion, Вам не потрібно використовувати зарядний кабель. Крім того, в бездротовому режимі ви можете насолоджуватися більш більшою середовищем робочого столу, а також приголомшливим досвідом роботи без кабелю. Функція нахилу Ручка PW500 з функцією нахилу підтримує ± 60 рівнів розпізнавання нахилу. Ви можете насолоджуватися справжнім відчуттям писемності та живопису. Відмінна точність 8192 рівня чутливості пера забезпечують Вам поліпшену продуктивність ручки і реалістичні відчуття ручки на папері. завдякипрофесійному тиску пера ви можете краще контролювати товщину ліній. Плюс висока роздільна здатність 5080 LPI дозволяє насолоджуватися більш тонкими і точними штрихами. Високопродуктивна конфігурація 8 експрес-клавіш на лівій стороні допомагають підвищити ефективність роботи і заощадити Ваш час. Висока швидкість відгуку 266PPS забезпечує швидку реакцію на кожен хід без затримки. Завдяки цим функціям ви отримаєте більш ефективний досвід роботи на графічному планшеті розміром 11 x 6,875 дюйма. Дротової і бездротової режими На додаток до традиційного режиму проводового підключення Ви також можете вибрати бездротової режим, який забезпечить Вам приголомшливий досвід бездротовоїроботи.

Дозвіл: 5080 lpi
Розмір робочої поверхні, мм: 279 х 174
Кількість градацій натискання: 8192
інтерфейси: USB
Клавіші ExpressKey: 8
Розміри: 390 х 223 х 11 мм
Вага кг: 0.88
Колір: чорнийСтилус без батареї За допомогою стилуса без батареї Ви можете творити в будь-який час, не обмежуючи себе ємністю батареї. Професійна конфігурація Планшет оснащений найвищими 8192 рівнями чутливості до натискання в галузі, швидкістю передачі даних 233PPS і дозволом екрану 5080LPI. Професійна конфігурація робить кожен штрих більш плавним, а робоча область 10 x 6,25 дюйма забезпечує користувачеві найзручніший розмір для роботи без затримок. Модний і функціональний зовнішній вигляд Матовий матеріал корпусу і конструкція із закругленими краями робить планшет одночасно естетичним і практичним. Спеціальний матеріал захищає його зовнішній вигляд від подряпин, а конструкція забезпечуєстійкість при роботі. Передбачає регульовані клавіші швидкого доступу 12 настроюються клавіш з жорстким ходом + 16 індивідуальних м'яких клавіш можуть створювати різні комбінації ярликів. Ви можете встановити для них будь-яку функцію відповідно до ваших звичками і уподобаннями.

Дозвіл: 5080 lpi
Розмір робочої поверхні, мм: 254 х 159
Кількість градацій натискання: 8192 < br /> інтерфейси: USB
Клавіші ExpressKey: 12
Розміри: 360 х 240 х 10 мм
Вага кг: 0.77
Колір: чорний
Роздільна здатність:5080 lpi
Розмір робочої поверхні, мм:254 х 159
Кількість градацій натискання:8192
Інтерфейси:USB
Клавіші ExpressKey:12
Розміри:360 х 240 х 10 мм
Вага кг:0.77
Колір:чорний
Всього відгуків: 0
0
рейтинг
0
0
0
0
0
Написати відгук

Ще немає жодного відгуку. Жодного прихильника чи критика.

Часті питання про Графічні планшети

🏆 Які Графічні планшети найпопулярніші сьогодні?

Найпопулярніші моделі Графічні планшети:
Huion HS611 USB Space Grey (HS611SG_HUION) (5413 грн)
Wacom Cintiq 16 FHD (DTK1660K0B) (27003 грн)
XP-PEN Artist 13.3 Pro (16045 грн)
Huion Kamvas Pro 16 (GT156) Держком (21893 грн)
Huion Kamvas 22 Plus (GS2202) (22118 грн)

💲 Ціни на Графічні планшети. Скільки коштують Графічні планшети?

Вартість Графічні планшети в роздріб становить від 1039 до 161223 грн

💻 Де купити Графічні планшети у Львові?

Купити Графічні планшети у Львові можна в інтернет-магазині mobileplanet.ua, а також в наших офлайн магазинах Львів, Україна

🔥 Графічні планшети які моделі найдоступніші?

Найдоступніші моделі Графічні планшети:
PowerPlant Writing Tablet 8.5" Frog Shaped Pink (NYWT085CP) (1039 грн)
Huion H420 (1307 грн)
XP-Pen Deco Fun Black (Deco Fun XS_BK) (1478 грн)
XP-Pen Deco Fun XS Pink (Deco Fun XS_R) (1622 грн)

Блог
Січ 11, 2023
866
Купити графічний планшет - це недорогий спосіб виявити свої творчі здібності: завести нове хобі або спробувати себе в іншій професії. Однак, якщо Ви стикаєтеся з...
Також вас можуть зацікавити
Код товару: 96538
3837 грн ($96.6346)
Є на складі
Дозвіл: немає даних; Розмір робочої поверхні, мм: 415 х 330; Формат робочої поверхні: немає даних; Розміри: 480 х 360 х 8; Вага кг: 1.6; Колір чорний
Код товару: 100024
10774 грн ($271.32)
Є на складі
Розміри робочої поверхні: 350 х 218 мм; Роздільна здатність: 5080 lpi; Чутливість до нахилу: ± 60 °; Кількість рівнів тиску пера: 8192; Підтримка ОС: Windows 7, 8, 10, Mac OS X 10.8;...
Код товару: 100026
4125 грн ($103.884)
Є на складі
Розміри робочої поверхні: 254 x 159 мм; Роздільна здатність: 5080 lpi; Чутливість до нахилу: ± 60 °; Перо: PW100; Кількість рівнів тиску пера: 8192; Підтримка ОС: Windows 7, 8, 10, Mac OS X 10.8;...
Код товару: 100028
17774 грн ($447.594)
Є на складі
Роздільна здатність: 5080 lpi; Перо: PW507; Чутливість до нахилу: ± 60 °; Кількість рівнів тиску пера: 8192; Підтримка ОС: Windows 7, 8, 10, Mac OS X 10.11+; Особливість: 4 функціональні...
Код товару: 100029
2005 грн ($50.4878)
Є на складі
Розміри робочої поверхні: 210 x 310 мм; Особливість: LED панель; Країна виробництва: Китай
Топ продажів
Код товару: 104457
27003 грн ($680)
Є на складі
Підключення: провідне, бездротове; Робоча область: 344.16 х 193.59; Дозвіл: 1920 x 1080 (Full HD); Діагональ: 16 "
Код товару: 104458
106912 грн ($2692.33)
Є на складі
Використовуйте Wacom Cintiq Pro 24 * для абсолютної гармонії зі своєю роботою. Високоякісний екран 4K з колірними характеристиками світового класу і практично без...
Код товару: 104688
161223 грн ($4060)
Є на складі
Технологія: електромагнітний резонанс; Активна область, мм: 697 x 392; Співвідношення сторін: 16: 9; Матриця: IPS; Діагональ: 31.5 "; Дозвіл: 3840 х 2160; Кількість кольорів: 1.07 млрд;...
Код товару: 104689
40161 грн ($1011.36)
Є на складі
Дозвіл: 1920 × 1080; Кількість рівнів чутливості до натискання: 8192; Інтерфейси: HDMI, USB, VGA, DVI; Країна виробництва: Китай
Huion Inspiroy H1060P
3772 грн