0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Ваги Grunhelm BES-1SL Sale

Залишити відгук
Код товару: 152615
Grunhelm BES-1SL Sale
Характеристики пристрою наведені для ознайомлення. Детальні технічні специфікації уточнюйте у менеджера. Колір вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником!
GRUNHELM
GRUNHELM
Тип: на підлогу; Механізм вимірювання: електронний; Максимальна вага: 180 кг; Похибка вимірювання: 100 г; Пам'ять (кількість користувачів): немає; Одиниці виміру: кілограми, грами, фунти, унції; Матеріал платформи: скло; Автоувімкнення: є; Автовідключення: є; Харчування: CR2032
Детальніше про товар
508
Архівний товар
Оплата
Доставка
Гарантія
Кредит
Ремонт
Оплата
  • Приват24: 513 грн
  • Післяплата: 508 грн
  • Безнал без ПДВ: 559 грн
  • Безнал з ПДВ: 610 грн
  • Готівкою, Privat24, безготівковий, Visa / MasterCard, Кредит. Будь ласка, уточнюйте остаточну ціну по телефону у менеджера.
  • Детальніше про оплату
Доставка
  • Самовивіз в Одесі-безкоштовно. Час доставки погоджуємо у менеджера.
  • Доставка по Одесі- безкоштовно від 1000 грн. (Великогабаритний товар - узгоджуємо окремо у менеджера)
  • Доставка післяплатою
  • Докладніше про доставку
Гарантія
Кредит
Ремонт
Характеристики пристрою наведені для ознайомлення. Детальні технічні специфікації уточнюйте у менеджера. Колір вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником!
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

Закриті Електрогрилі призначені для більш швидкого приготування страв. У них дуже соковитими виходять традиційні страви для барбекю: стейки з м'яса і риби, овочі гриль, так як випаровуються соки замкнені всередині. Електрогриль смажить м'ясо, картоплю і рибні стейки, підігріває продукти, готує гарячі бутерброди і овочі. За рахунок антипригарного покриття панелей смажити в грилі можна практично без масла страви не пригорять і будуть менш калорійними, корисними і смачними. Розмір панелей електрогриль G1600 - 290 мм х 240 мм, що дозволяє відразу зробити на ньому відразу кілька порцій овочів гриль, домашніх ковбасок або гарячих закусок. Панелі приладу при роботі нагріваються до 210 градусів. продукти швидконабувають хрустку скоринку, яка зберігає соковитість продукту. Під час приготування масло і витоплений жир стікають в знімний піддон.

Тип установки: настільний
Потужність 1600 Вт
Тип управління: механічне
Автоотключение: немає даних
Піддон / рефлектор: є
Колір: чорний, сріблястийКомп'ютерна швейна машинка Janome 450MG на своєму ЖК-дисплеї відобразить будь-яку з вибраних 50 рядків і допоможе встановити потрібні параметри. Аналог Janome DC 601 Три види петель виметиваются автоматично відповідно до необхідного розміром гудзиків. Горизонтальний човник, що обертається швейної машинки JANOME 450MG гарантує практично безшумну роботу і м'який хід. Різноманітний набір рядків - рядки для аплікації, для печворку, декоративні строчки допоможуть в роботі над творчими проектами Виконує 50 видів рядків: - робочі рядки - оверлочні рядки - трикотажні строчки - декоративні строчки - петля-автомат - 3 види і вічко Швейна машина відмінно працює зі усіма видами тканин і нетканих матеріалівПосилений прокол голки контролюється електронікою Зручний інформативний дисплей з яскравим підсвічуванням і повною інформацією про поточні параметри рядки Удосконалений і спрощене управління параметрами рядки Автоматична заправка нитки - нитковтягувач семисегментного рейка-транспортер тканини гарантує якісну роботу з будь-якими матеріалами Плавне цифрове регулювання довжини рядка до 5 мм Плавне цифрова регулювання ширини зигзага до 7 мм Кнопка СТАРТ / СТОП (можливість шиття без педалі) Кнопка реверсу шиття Кнопка точеч ой закріпки Кнопка позиції голки Можливість шиття подвійною голкою Підйом лапки дворівневий - 8/14 мм Плавне регулювання швидкості шиття на корпусі машиниРегулювання натягу верхньої нитки Автоматичне намотування шпульки Автоматичне відключення ігловодітеля під час намотування шпульки Можливість відключення нижнього транспортера для операцій штопання і ручної стібки Знімна рукавна платформа Нітеобрезчік на корпусі машинки Яскрава світлодіодне підсвічування робочої зони Швидкість шиття регулюється педаллю або регулятором на корпусі машинки Максимальна швидкість шиття з педаллю 820 ст. / хв. Максимальна швидкість шиття з кнопкою старт / стоп 700 ст. / Хв. Система голок 130 / 705Н

Тип човника: горизонтальний
Кількість операцій (діапазон): 20-50
Кількість операцій: 50
Кількість типів рядки: 50
Обметуванням петлі: автомат
Кількість типів петель: 3
Ширинарядки: 7 мм
Довжина стібка: 5 мм
Дисплей: є
Регулятор натягу нитки: є
Регулятор притиску лапки: немає
Наявність верхнього транспортера: немає
Автоматичний обрізувач нитки: немає
Реверс: є
Подвійна голка: є
Пришивання гудзиків: немає
Оверлочная рядок: є
Трикотажний шов: є
Кількість ниток для обметування (для оверлоков): -
Освітлення: є
Розміри (ШхВхГ): 470 х 370 х 250 мм
Вага: 7.3 кгУльтрасучасний оверлок (2-х, 3-х і 4-х нитковий оверлок) стане універсальним помічником при обробці країв тканин. Незважаючи на свої досить компактні розміри, ця перевага. Оверлок часто порівнюють за якістю з промисловим. Швидкість шиття дуже висока - 1200 стібків в хвилину, але є перевага - плавна регулювання швидкості шиття. Функція відключення верхнього ножа дає можливість регулювати ширину обріза будь-якої тканини.

Тип човника: немає
Кількість операцій (діапазон): менше 20
Кількість операцій: 1
Кількість типів рядки: 8
Обметуванням петлі: -
Кількість типів петель: -
Ширина строчки: 6 мм
Довжина стібка: 5 мм
Дисплей: немає
Регулятор натягу нитки: є
Регуляторпритиску лапки: є
Наявність верхнього транспортера: -
Автоматичний обрізувач нитки: -
Реверс: -
Подвійна голка: -
Пришивання гудзиків: -
Оверлочная рядок: є
Трикотажний шов: -
Кількість ниток для обметування (для оверлоков): 2/3/4
Освітлення: є
Розміри (ШхВхГ): немає даних
Вага: 8.5 кгЕлектрична зубна щітка SOOCAS X1 White Доступна і високотехнологічна електрична зубна щітка SOOCAS X1 забезпечить ретельний догляд за порожниною рота. В основі роботи пристрою - технологія звукових коливань, що передаються на щетинки. Захист від води, тривалий час роботи на одному заряді батареї, а також чудовий додаток, яке допоможе вам правильно чистити зуби - збережуть здоров'я і відмінний зовнішній вигляд вашої посмішки. Ергономічний дизайн Надійне утримання та зручне управління Щітка має класичну циліндричну форму рукоятки, яка зручно лягає в долоню і не ковзає у вологих руках. Матеріал, з якого виготовлена ​​щітка, запобігає розвитку хвороботворних бактерій ізабруднення корпусу. Для того, щоб надати своїй щітці індивідуальність, можна встановити одне з 4 кольорових кілець. На передній частині рукоятки знаходиться кнопка управління і світлодіоди, які відображають обраний режим чистки, стан бездротового з'єднання і рівень заряду. Інноваційна насадка Надійна і м'яка щетина Щетина для насадки Soocas X1 зроблена з нейлону Duffont Tynex Classic американською компанією DuPont. Щетинки з цього матеріалу м'які і комфортні для порожнини рота, їх товщина складає всього 0,155 мм. Насадка оснащена датчиками, які збирають інформацію про процес чищення зубів. При цьому процес заміни насадки на зубній щітці дуже простий і зрозумілий. Три режиму роботи Попередньорежими для новачків Для користувача доступні три встановлені режими: чистка, відбілювання і режим для чувтсвтітельних зубів. Крім того, можна налаштувати індивідуальні режими чищення. Зубна щітка, використовуючи інтелектуальний таймер, допоможе вам сформувати звичку здорової і правильного чищення зубів. Ультраскорость Приголомшлива швидкість для оптимальної чистки Мотор ультразвукової щітки Soocas X1 створює частоту руху щетинок 37 200 разів на хвилину, що забезпечує виключно ефективну очистку зубів. Незважаючи на високу частоту коливань і продуктивність, мотор створює низький рівень шуму, що дозволить спокійно чистити зуби і не заважати своїм сплячим домочадцям. При цьому гаджетупотрібно відносно небагато енергії для тривалої роботи на одному заряді - до 18 днів. Захист від води Надійний захист навіть від струменів води Рівень водонепроникності гаджета IPX7 - це означає, що пристрій здатний без пошкоджень внутрішніх механізмів перенести короткочасне занурення в воду глибиною до 1 метра. Ви можете не переживати про бризках, що випадково потрапили на корпус SOOCAS X1. І навіть якщо, раптом, Ви упустите щітку в раковину з водою - це не зашкодить механізм пристрою.

Тип: Розумна зубна електрощітки
Харчування: Акумулятор
Час роботи від акумулятора: до 18 днів
Матеріал: Пластик
Колір: БілийGrunhelm BES-1SL - стильні зручні підлогові ваги зроблені з безпечного загартованого скла і ударостійкого пластику. Мають автоматичне включення і відключення і сенсорне управління. Максимально допустима вага становить 180 кг, при цьому похибка не більше 100 гр. Ваги підтримують різні одиниці виміру: грами, кілограми, фунти, унції; вся інформація відображається на великому екрані. Всі вище перераховані якості роблять покупку даних ваг розумним і економічним рішенням.

Тип: на підлогу
Механізм вимірювання: електронний
Максимальна вага: 180 кг
Похибка вимірювання: 100 г
Пам'ять (кількість користувачів): немає
Одиниці виміру: кілограми, грами, фунти, унції
Матеріалплатформи: скло
Автоувімкнення: є
Автоотключение: є
Харчування: CR2032
Розрахунок індексу маси тіла (BMI): немає
Автоматична ідентифікація користувача: ні
функція контролю за вагою: ні
Діагностичні функції: немає
Синхронізація з пристроєм: немає
Габарити: 280х280 мм
Колір: малюнок

Тип:підлогові
Механізм вимірювання:електронний
Максимальна вага:180 кг
Похибка вимірювання:100 г
Пам'ять (кількість користувачів):Ні
Одиниці вимірювання:кілограми, грами, фунти, унції =є
Живлення:CR2032
Розрахунок індексу маси тіла (BMI):ні
Автоматична ідентифікація користувача:ні
Функція контролю за вагою:ні
Діагностичні функції:ні
Синхронізація з пристроєм:ні
Габарити:280х280 мм
Колір:малюнок
Всього відгуків: 0
0
рейтинг
0
0
0
0
0
Написати відгук

Ще немає жодного відгуку. Жодного прихильника чи критика.

Часті питання про Ваги підлогові

🏆 Які Ваги підлогові найпопулярніші сьогодні?

Найпопулярніші моделі Ваги підлогові:
Ваги Xiaomi Mi Smart Scale 2 White (XMTZC04HM) (715 грн)
Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 White (510942) (1199 грн)
Esperanza EBS010 (519 грн)
Esperanza EBS012 (599 грн)
Примі Технікс ПСБ 1501 С (584 грн)

💲 Ціни на Ваги підлогові. Скільки коштують Ваги підлогові?

Вартість Ваги підлогові в роздріб становить від 299 до 6231 грн

💻 Де купити Ваги підлогові у Львові?

Купити Ваги підлогові у Львові можна в інтернет-магазині mobileplanet.ua, а також в наших офлайн магазинах Львів, Україна

🔥 Ваги підлогові які моделі найдоступніші?

Найдоступніші моделі Ваги підлогові:
Rotex RSB06-P (345 грн)
Rotex RSB07-P (362 грн)
Ardesto SCB-965DOG (378 грн)
Ardesto SCB-965MARMOT (403 грн)

Блог
Жов 25, 2017
226524
Може виникнути декілька ситуацій, коли з'являється потреба у використанні ноутбука як монітора. Найбільш популярною проблемою є вихід з ладу основного дисплея...
Черв 28, 2023
158817
У різних країнах та регіонах можуть існувати різні правила та закони щодо доступу до інформації про власників телефонних номерів. Тому рекомендується...
Черв 14, 2022
144323
Знання про те, як використовувати VPN стануть у нагоді кожному користувачеві мережі інтернет. Давайте розбиратися як швидко і без проблем налаштувати VPN для iPhone.
Груд 15, 2022
139634
Лінійка Айфонів компанії Apple досить різноманітна та регулярно поповнюється актуальними новинками. Щороку виробник не втрачає можливості приємно здивувати своїх...
Лип 10, 2022
117738
Кожен користувач стикається з проблемою перенесення своїх фото, відео та інших файлів зі старого телефону на новий або телефон іншої людини. Давайте розберемо...
Жов 09, 2019
111871
Знання свого номера телефону потрібне в різних випадках. Його частенько вимагається підтвердити під час реєстрації на різних сервісах, до нього прив'язується...
Бер 01, 2023
111458
У сучасному житті ми стикаємося з великою кількістю дзвінків із незнайомих номерів. Це може бути не тільки дратівливим, а й небезпечним, якщо по той бік лінії...
Серп 21, 2021
108403
Користувачі макбуків часто стикаються з питанням, як скачати відео з будь-якого сайту на свій мак? У цій статті ми розглянемо способи завантаження відеоконтенту...
Жов 03, 2022
103519
А чи знаєте Ви скільки електроенергії витрачають різні побутові прилади та чи вмієте оптимізувати цю витрату? У цій статті ми поговоримо, скільки електроенергії...
Лист 13, 2017
92738
Покупаючи собі новий телефон, ми не замислюємося про його походження. Головне, на що звертають увагу більшість споживачів - дизайн девайса, його функціональні...
Також вас можуть зацікавити
Код товару: 152617
590 грн ($14.85)
Є на складі
Тип: на підлогу; Механізм вимірювання: електронний; Максимальна вага: 150 кг; Похибка вимірювання: 100 г; Пам'ять (кількість користувачів): немає; Одиниці виміру:...
Код товару: 159355
1465 грн ($36.8887)
Є на складі
Тип: діагностичні (smart); Механізм вимірювання: електронний; Максимальна вага: 180 кг; Похибка вимірювання: 100 г; Пам'ять (кількість користувачів): 16; Одиниці виміру:...
Код товару: 196615
378 грн ($9.525)
Є на складі
Тип роботи: Електронні; Максимальна вага зважування: 150 кг; Градація: 50 г; ЖК дисплей: монохромний;
Код товару: 196616
428 грн ($10.785)
Є на складі
Тип роботи: Електронні; Максимальна вага зважування: 150 кг; Градація: 50 г; ЖК дисплей: монохромний;
Код товару: 202957
618 грн ($15.555)
Є на складі
Тип: на підлогу; Механізм вимірювання: електронний; Максимальна вага: 150 кг; Похибка вимірювання: 100 г; Пам'ять (кількість користувачів): немає; Одиниці виміру:...
Код товару: 210594
876 грн ($22.065)
Є на складі
Максимальна вага, кг: 180; Похибка вимірювання, г: 100; Пам'ять (кількість користувачів): 8; Автоматичне включення / вимикання: є; Матеріал корпусу: скло; Харчування: 3...
Код товару: 210595
863 грн ($21.735)
Є на складі
Максимальна вага, кг: 180; Похибка вимірювання, г: 100; Пам'ять (кількість користувачів): 8; Автоматичне включення / вимикання: є; Матеріал корпусу: скло; Харчування: 3...
Код товару: 213141
1058 грн ($26.64)
Є на складі
Тип харчування: CR2032; ЖК дисплей: монохромний; Тип роботи: Електронні; Максимальна вага зважування: 160 кг; Автоматичне відключення: є; Матеріал: Скло; Техніка...
Код товару: 221461
1158 грн ($29.16)
Є на складі
Тип: діагностичні (smart); Механізм вимірювання: електронний; Максимальна вага: 150 кг; Похибка вимірювання: 100 г; Пам'ять (кількість користувачів): 16; Одиниці виміру:...