0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Навушники і гарнітури Xiaomi

Bсього товару: 0

По заданих параметрах фільтра товар не знайдений.

Часті питання про Навушники і гарнітури Xiaomi

🏆 Які Навушники і гарнітури Xiaomi найпопулярніші сьогодні?

Найпопулярніші моделі Навушники і гарнітури Xiaomi:

💲 Ціни на Навушники і гарнітури Xiaomi. Скільки коштують Навушники і гарнітури Xiaomi?

Вартість Навушники і гарнітури Xiaomi в роздріб становить від до грн

💻 Де купити Навушники і гарнітури Xiaomi у Львові?

Купити Навушники і гарнітури Xiaomi у Львові можна в інтернет-магазині mobileplanet.ua, а також в наших офлайн магазинах Львів, Україна

🔥 Навушники і гарнітури Xiaomi які моделі найдоступніші?

Найдоступніші моделі Навушники і гарнітури Xiaomi:

Блог
Жов 25, 2017
226582
Може виникнути декілька ситуацій, коли з'являється потреба у використанні ноутбука як монітора. Найбільш популярною проблемою є вихід з ладу основного дисплея...
Черв 28, 2023
158960
У різних країнах та регіонах можуть існувати різні правила та закони щодо доступу до інформації про власників телефонних номерів. Тому рекомендується...
Черв 14, 2022
144338
Знання про те, як використовувати VPN стануть у нагоді кожному користувачеві мережі інтернет. Давайте розбиратися як швидко і без проблем налаштувати VPN для iPhone.
Груд 15, 2022
139655
Лінійка Айфонів компанії Apple досить різноманітна та регулярно поповнюється актуальними новинками. Щороку виробник не втрачає можливості приємно здивувати своїх...
Лип 10, 2022
117764
Кожен користувач стикається з проблемою перенесення своїх фото, відео та інших файлів зі старого телефону на новий або телефон іншої людини. Давайте розберемо...
Жов 09, 2019
111964
Знання свого номера телефону потрібне в різних випадках. Його частенько вимагається підтвердити під час реєстрації на різних сервісах, до нього прив'язується...
Бер 01, 2023
111541
У сучасному житті ми стикаємося з великою кількістю дзвінків із незнайомих номерів. Це може бути не тільки дратівливим, а й небезпечним, якщо по той бік лінії...
Серп 21, 2021
108414
Користувачі макбуків часто стикаються з питанням, як скачати відео з будь-якого сайту на свій мак? У цій статті ми розглянемо способи завантаження відеоконтенту...
Жов 03, 2022
103556
А чи знаєте Ви скільки електроенергії витрачають різні побутові прилади та чи вмієте оптимізувати цю витрату? У цій статті ми поговоримо, скільки електроенергії...
Лист 13, 2017
92765
Покупаючи собі новий телефон, ми не замислюємося про його походження. Головне, на що звертають увагу більшість споживачів - дизайн девайса, його функціональні...

Навушники і гарнітури Xiaomi — інтернет-магазин у Львові, Україна

Навушники і гарнітури Xiaomi давно заслужили любов користувачів по всьому світу. Причина тому — висока якість складання і чисте звучання.

Типи навушників

Компанія випускає як дротяні, так і безпровідні навушники. Майже усі моделі — вкладиші вакуумного типу. У корпус більшості навушників вбудований мікрофон, що дозволяє спілкуватися у будь-який час і у будь-якому місці.

На що звернути увагу при виборі навушників і гарнітури :

  • Радіус дії. Це стосується безпровідних моделей. Найпоширеніший показник у навушників Xiaomi — 10 метрів. Наприклад, у гарнітури Mi Bluetooth Neckband Earphones Black.
  • Місткість акумулятора. Середнє значення — 130-140 мАч. Безпровідні навушники можуть працювати упродовж 6-8 годин залежно від конкретної моделі. При постійному прослуховуванні музики. Середній час зарядки складає 2 години.
  • Частотний діапазон. Від цього залежить якість звучання. Наприклад, модель Xiaomi Piston Fresh Bloom Matte має частотний діапазон в межах 20-20000 Гц. Це хороший показник для подібної цінової категорії.
  • Шумозаглушування. Є присутнім не у усіх гарнітур і навушників марки. Робить звучання чистіше. Дозволяє слухати музику або спілкуватися, не відволікаючись на сторонні звуки.
  • Матеріал. Більшість моделей виготовлена з якісного пластика і гіпоалергенного силікону. Матеріали міцні і подовжують термін життя самого пристрою.

Управляти навушниками можна як через смартфон, так і без нього. Наприклад, у безпровідній гарнітурі Mi Air 2 True Wireless Earphones досить одного дотику до навушників. Так можна отримати дзвінки, перемикати музику, ставити її на паузу.

Функціонал і особливості

Компанія Xiaomi завжди приділяє підвищену увагу функціональності пристроїв і їх додатковим можливостям. Навушники не стали виключенням.

Ключові особливості:

  • Підтримка нових методів передачі даних. У тому числі останніх протоколів Bluetooth. У деяких навушниках доступне використання A2DP — протоколу передачі аудіофайлів. З її допомогою користувач може отримати доступ до музики з будь-якого пристрою.
  • Підтримка AVRCP. Завдяки цій технології можна дистанційно управляти деяким функціоналом смартфону або планшета.
  • Вдосконалене шумозаглушування. Користувач отримує більш високу якість звучання. Навіть знаходячись в транспорті або на шумній жвавій вулиці, можна спокійно слухати музику або добре чути співрозмовника. Також в навушниках є система эхоподавления.
  • Можливість підключати декілька девайсов. Наприклад, два смартфони одночасно. Чи смартфон з планшетом. Це зручно для людей, який звикли робити декілька справ одночасно. Так, з одного пристрою можна переглядати фільм, а з іншого — вести розмову.
  • Невелика вага. Навушники невагомі і мають продуману ергономіку, а тому підходять для будь-якої форми вух і практично не відчуваються на тілі. Наприклад, гарнітура Xiaomi Mi AirDots Youth Edition White важить всього 4 грами.
  • Захист від води. Деякі моделі оснащені водозахистом IPX4. Так що їх можна носити у будь-яку погоду.
  • Великий розмір динаміків. Це покращує якість звуків і передає більше відтінків звучання при прослуховуванні музики. Діаметр динаміка може перевищувати 6-7 мм. Наприклад, у гарнітури Xiaomi Mi AirDots Youth Edition White він складає 7,2 мм.

Різні розміри амбушюр, що йдуть в комплекті. Такі навушники підійдуть і дорослому, і дитині. Більше про характеристики того або іншого товару можна дізнатися в його описі. Зручний фільтр у бічній панелі сайту допоможе швидше визначитися з вибором і знайти свої ідеальні навушники.