0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Смартфон Apple iPhone 6 16GB Silver (MG482)

Залишити відгук
Код товару: 11630
Apple iPhone 6 16GB Silver (MG482)
Apple iPhone 6 16GB Silver (MG482)
Apple iPhone 6 16GB Silver (MG482)
Apple iPhone 6 16GB Silver (MG482)
Apple iPhone 6 16GB Silver (MG482)
Характеристики пристрою наведені для ознайомлення. Детальні технічні специфікації уточнюйте у менеджера. Колір вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником!
Apple
Apple
Дисплей: 4.7 "(1334x 750) / Процесор: Apple A8 64bit 2 ядра (1.4ГГц) + співпроцесор M8 / Оперативна пам'ять: 1Gb / Вбудована пам'ять: 16Gb / Камера: 8 МП + фронт 1.2МП / Батарея: 1810 мAч /
Детальніше про товар
4172
Архівний товар
Оплата
Доставка
Гарантія
Кредит
Ремонт
Оплата
  • Приват24: 4214 грн
  • Післяплата: 4172 грн
  • Безнал без ПДВ: 4589 грн
  • Безнал з ПДВ: 5006 грн
  • Готівкою, Privat24, безготівковий, Visa / MasterCard, Кредит. Будь ласка, уточнюйте остаточну ціну по телефону у менеджера.
  • Детальніше про оплату
Доставка
  • Самовивіз в Одесі-безкоштовно. Час доставки погоджуємо у менеджера.
  • Доставка по Одесі- безкоштовно від 1000 грн. (Великогабаритний товар - узгоджуємо окремо у менеджера)
  • Доставка післяплатою
  • Докладніше про доставку
Гарантія
Кредит
Ремонт
Характеристики пристрою наведені для ознайомлення. Детальні технічні специфікації уточнюйте у менеджера. Колір вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником!
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

iPhone 7 128GB Black.

Останні iPhone 7 уточнені до досконалості. Покращені всі ключові елементи, вводячи абсолютно нову якість. Це набагато більше, ніж смартфон - справжній шедевр мистецтва з найпотужнішим процесором в історії, найяскравіший екран і передові 12-ти мегапіксельні камери. Вражаючий зовнішній вигляд, вражаючі можливості. Ось він новий iPhone 7.

Захоплюючий дизайн.

В цій моделі, стрункий цілісний дизайн отримав матово-чорну обробку. Крім того, повністю перероблений корпус, відтепер може похвалитися стійкістю до дії вологи, бризок і навіть пилу. Використовуйте свій новий iPhone, де і як хочете,як жоден інший смартфон до цього.

Кнопка Home була розроблена з нуля. Зараз вона працює ще швидше і більш ефективно, оперативно реагую на ваші команди.

Неперевершена камера 12Mpix

Культова камера 12 мегапікселів зазнала значну метаморфозу. В першу чергу перероблений і змінений об'єктив з оптичною стабілізацією зображення, який запобігає помутніння фокуса. Додано також діафрагма F / 1.8 даючи 50% більше світла. Ви отримуєте кращі фото і відео незалежно від того, які умови освітлення, тому що спалах True Tone з чотирма світлодіодами розсіює навіть найбільшу темряву.Посміхайтеся ласка.

Відеозйомка

У вашому житті так багато всього відбувається. Знімайте красиві, смішні й зворушливі моменти, відображені їх з якістю 4K. Камера в iPhone 7 використовує оптимальний набір можливостей, в результаті чого ви отримуєте відео в кінематографічному якості. Записані кліпи можуть бути розміщені в IMOVIE, а потім відразу ж продемонстровані вашим друзям. Ви хочете більше? Використовуйте сповільнену або покадровую відеозйомку. Велике задоволення гарантоване.

Екран Retina HD

Чорний екран iPhone 7 відображає один ітой же діапазон кольорів як в цифровий кіноіндустрії. Розглядаючи зміст картинки, таким чином роблячи її більш яскравою і більш природною. Ваші спогади оживають знову, коли ви починаєте показувати святкові фільми. Крім того, поліпшена Retina з діагоналлю екрану HD 4.7 на 25% краще, ніж моделі попереднього покоління.

Кращий процесор в історії

Застосування процесора A10 Fusion призвело до надзвичайно плавній роботі iPhone 7. Жоден інший смартфон не може похвалитися такою потужністю і швидкістю обробки даних. Інтенсивне використання смартфона не зможе сильно завантажити його, так що ваш iPhone 7 не буде сповільнюватисяабо подвисать. Термін служби батареї на багато довше, тому що, незважаючи на величезну міць нового процесора, він має менший апетит до енергії.

Медіа iPhone 7

Час для абсолютної новизни - Стереодинамики з широким динамічним діапазоном. Вони грають в два рази голосніше, і якість звуків, що видаються ними, безпомилково вражає смаки любителів хорошого звуку. Фільми та ігри отримають відповідні налаштування для повного занурення в процес.

IOS 10

Ця операційна система вражає. І це чудово. Інтерфейс простий і інтуїтивнозрозумілий. Все йде гладко, і ваші улюблені програми завжди під рукою. Більш того, система автоматично захищає цінні дані від інших додатків. IOS 10 виглядає красиво, працює надійно.

Що таке гіроборд (гіроскутер)? Чи траплялося Вам бачити на вулиці людини проїжджаючого на якійсь дивній штуковина, без керма і того ж не відштовхується ногами? Багато хто вже знає, що існує такий апарат як сигвей, але він з кермом! Представляємо Вашій увазі техніку майбутнього - гіроборд.
Гіроборд, гіроцікл, гіроскутер - це в принципі назви побратими девайса, що представляє із себе платформу (дошку) яка до неймовірності нашпигована всередині друкованими платами і акумулятором, які приводять в дію два чималих колеса. Така конструкція дозволяє без особливих проблем переміщати об'єкт вагою до центнера. При досить простої конструкції гіроборд є найцікавішимприкладом сучасної науки, який «пішов в маси», при цьому ще й екологічний.
Природно, хоч це не ковзани і ролики, але подбати про захисні засоби, таких як шолом, налокітники та наколінники на перших парах все ж слід. Перший час від Вас буде потрібно старання в освоєнні їзди на гаджет.
Освоїти техніку володіння катанням на ньому зможуть без праці навіть малі діти. Яким чином здійснюється управління? Для початку слід встати двома ногами на пристрій і зігнути трохи ноги в колінах, для здійснення прямолінійного руху, слід трохи змістити центр ваги вперед (на носочки). Щоб розвернутися, потрібно послабити тиск на одну ногу, тим самим, змінюючи центртяжкості в потрібну сторону.
Володіючи хорошою колісною базою, гіроборд може їздити по траві, асфальту, і невеликого бездоріжжю. Цей апарат, безперечно, буде гідно оцінений любителями гаджетів і людьми люблячими креатив. Також він відмінно підійде любителям походити по магазинах, а точніше вже «поїздити», тим самим, заощаджуючи купу часу.
Так як основне призначення гіроборда це розвага, то варто вказати, що, звикнувши і наловчившись їзді можна виконувати такі трюки, про які Ви раніше і не мріяли.
Катайтеся, дивуйте, економте час і заробляйте гроші разом з гіробордамі від Mobileplanet!

Огляд Apple iPhone 6
Отже, дочекалися, компанія iPhone в черговий раз представила нову модель ряду телефонів під номером 6, подивимося, чим на цей раз виробники можуть зрадіти нас. Телефон звичайно топовий, іміджевий, а й до слова треба сказати, що іноді доводиться задіяти обидві руки для навігації по меню, тому що однією уже не скрізь виходить дістати.
Перехід з іншого моделі на цю практично безболісний, досить підключитися до «хмарного» сховища або iTunes і відразу можна користуватися своїм улюбленим контентом. Серія випускається в трьох кольорах, золотом, сріблястому і темно-сірому, кольору класичні, виглядають свіжо, приємно і гармонійно. Корпус алюмінієвий, цілісний, завдякиокругленим торцях і легкості конструкції легко піднімається з гладких поверхонь. Металевий корпус гармонійно поєднується зі склом, справляючи враження єдиного монолітного сплаву, він не марок і довго зберігає зовнішню «новизну». Під скляним дисплеєм знаходиться кнопка Home, в якій розташований Touch ID. Кнопка виключення була переміщена з верхнього торця на правий, доведеться звикнути. Гойдалки звуку, відключення звуку - зліва. Знизу розташувався роз'єм Lightning, мікрофон і аудіовихід. Слот для сім карти (nanoSim) розташували зліва. Трохи вище екрана фронтальна камера і основний динамік. Скло покрите олеофобним покриттям, що надає зручність при видаленні відбитків пальців і інших слідівексплуатації простий протиранням спеціальною ганчірочкою.
Як ми вже згадували, iPhone 6 представлений HD дисплеєм Retina, має олеофобним покриття і його діагональ складає майже 11,8 см., Роздільна здатність 1334х750 точок на. Екран може похвалитися якісними кутами огляду і природними чорними і білими квітами. Апарат працює на Apple 8 чипі побудованому на технології 20 нм в два ядра, що дає додаткові 25% до потужності, не женучись за кількістю, а користуючись якістю, тут встановлена ​​оперативна пам'ять 1 Гб, нестачі в додатковій кількості не спостерігається. Що стосується внутрішньої пам'яті, то нам будуть доступні версії з 16, 64 і 128 гігабайтами, особливо радує модель з 128 Гб.
Весь модельний рядоснащений Wi-Fi, Bluetooth 4.0, підтримуються формати AAC, HE-AAC, MP3 VBR, Audible, MP3 та ін. Оновлена ​​операційна система iOS8 8 швидко звикла до новинки і більше не вибиває фонові програми, наприклад при роботі з Instagram або при перемикання від ігр іншу програму. Перемикання від програми до програми або від програми до програми блискавичне, але на то він і iPhone.
На телефоні встановлена ​​камера в 5 лінз, що знімає 8 мегапікселямі, прикрита сапфіровим склом, автофокусування нормальна, для аматорської зйомки відмінний аналог «мильниць». Що стосується автономності роботи, то 1 день активної роботи Вам гарантований, по крайней мере, нам обіцяють 14-15 годин розмов при покритті 3G, близько 50 годин прослуховуваннямузики і 10 годин відео переглядів.
Отже, якщо коротко, то особливих нарікань на апарат немає, відмінний прийом сигналу, природна передача мови, гучний звук динаміка. Спритна і стабільна робота iOS 8 також може не радувати, в порівнянні з попередньою версією, яка встановлена ​​на 5S. Зручна збільшена діагональ створює додаткову зручність при роботі в інтернеті, відтворенні відео і в цілому при роботі з меню.
Легкий, витончений і брендовий iPhone 6 вже встиг завоювати любов мільйонів, тепер залишилася чергу за Вами. Замовте смартфон в Інтернет магазині Mobileplanet і вже завтра Ви можете стати його щасливим володарем.
Автор: В'ячеслав Вербанов

Товар: айфон
Тип товару:Смартфон
Клас:Іміджевий
Форм-фактор:Моноблок
Розміри:138.1 x 67 x 6.9 мм Вага: 129 г
Розмір SIM-карти:Nano sim
Дисплей:4.7" Retina, сенсорний ємнісний, Multi?Touch Роздільна здатність: 1334 x 750 пікселів (326 ppi) Контрастність: 1400:1 (стандартна) Яскравість: до 500 кд/м ? =Вібровиклик Поліфонічні мелодії MP3 як дзвінок
Стандарт зв'язку:CDMA LTE: діапазони 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29
Функції пам'яті:16 Гб
Органайзер:Календар Годинник Світовий час Будильник Калькулятор Нотатки СекундомірТаймер
Управління викликами:Гучний зв'язок Ідентифікація абонента Останні / Пропущені / Вихідні
Робота з повідомленнями:SMS, MMS, E-mail
Інтернет:EDGE HSPA+ DC -HSDPA LTE
Бездротові технології:Wi?Fi 802.11 a/b/g/n/ac Bluetooth 4.0 GPS (з підтримкою A-GPS) і ГЛОНАСС NFC
Операційна система:iOS
Камера:Основна (iSight): 8.0 Мп з розміром пікселя 1.5 µ Автофокус і технологія Focus Pixels Діафрагма: ?/2.2 Спалах True Tone П'ятилінзовий об'єктив Гібридний ІЧ-фільтр Датчик освітлення стабілізація зображення Автоматичне увімкнення HDR під час зйомки Удосконалена функція розпізнавання облич Контроль експозиції Панорамна зйомка (з роздільною здатністю до 43 мегапікселів)Серійна зйомка Фокусування дотиком Прив'язка фотографій до місця зйомки Режим таймера Запис відео з роздільною здатністю 1080p HD (30 або 60 кадр/с) Запис уповільненого відео (120 або 240 кадр/с) Покадрова зйомка Кінематографічна стабілізація відео Слід збільшення Фронтальна камера (FaceTime): 1.2 Мп Роздільна здатність: 1280 х 960 пікселів Діафрагма: ?/2.2 Запис відео з роздільною здатністю 720p HD Автоматичне включення HDR при фото- та відеозйомці Контроль експозиції
Всього відгуків: 0
0
рейтинг
0
0
0
0
0
Написати відгук

Ще немає жодного відгуку. Жодного прихильника чи критика.

Розпродаж
Розпродаж
Код товару: 159653
17746 грн 16281 грн ($410)
Є на складі
Екран: 4.7 "IPS (1334x750 точок, 326ppi) Retina HD, контрастність 1 400: 1 / вбудована пам'ять: 128 ГБ / RAM 3 ГБ / процесор: Apple A13 Bionic + Neural Engine 3 / ОС: iOS 13 / GPRS, EDGE, 3G , 4G / GPS, A-GPS, Glonass, Galileo, QZSS, NFC / 12 МП...
Розпродаж
Код товару: 23884
9739 грн 8935 грн ($225)
Є на складі
Дисплей: 4 "(1136x 640) / Процесор: Apple A9 64bit 2 ядра (1.85Ггц) + співпроцесор M9 / Оперативна пам'ять: 2Gb / Вбудована пам'ять: 32Gb / Камера: 12 МП + фронт 1.2МП / Батарея: 1624 мAч /
Розпродаж
Код товару: 85779
14594 грн 13899 грн ($350)
Є на складі
Екран 6.1 "(1792x828 точок, 326ppi) Liquid Retina HD, контрастність 1400: 1, сенсорний, ємнісний, моноблок / Nano-SIM; eSIM / A12 Bionic 64bit + Neural Engine / камера 12 Мп + фронтальна 7 Мп / Bluetooth 5.0, LE / Wi-Fi 802.11 ac / ...
Розпродаж
Код товару: 23886
11794 грн 10722 грн ($270)
Є на складі
Дисплей: 4 "(1136x 640) / Процесор: Apple A9 64bit 2 ядра (1.85Ггц) + співпроцесор M9 / Оперативна пам'ять: 2Gb / Вбудована пам'ять: 128Gb / Камера: 12 МП + фронт 1.2МП / Батарея: 1624 мAч /
Розпродаж
Код товару: 254605
55538 грн 51424 грн ($1295)
Є на складі
Екран: 6,1" OLED 2556x1179 / Вбудована пам'ять: 512 Гб / Оперативна пам'ять: 6 Гб / Процесор: Apple A16 Bionic / Кількість ядер: 6 / Основна камера, Мп: 48 + 12 + 12 / Фронтальна камера, Мп: 12 / ОС: iOS...
Розпродаж
Код товару: 254606
55352 грн 52219 грн ($1315)
Є на складі
Екран: 6,1" OLED 2556x1179 / Вбудована пам'ять: 1 ТБ / Оперативна пам'ять: 6 Гб / Процесор: Apple A16 Bionic / Кількість ядер: 6 / Основна камера, Мп: 48 + 12 + 12 / Фронтальна камера, Мп: 12 / ОС: iOS...
Розпродаж
Код товару: 228321
33545 грн 30775 грн ($775)
Є на складі
Екран: 6.1 "OLED (2532x1170 точок, 460 ppi) Super Retina XDR / вбудована пам'ять: 256 Гб / RAM 4 Гб / процесор: Apple A15 Bionic / ОС: iOS 15 / 2G, 3G, 4G (LTE), 5G / GPS, A-GPS, ГЛОНАСС, Beidou, Galileo, QZSS, NFC / камера: 12 + 12Мп +...
Розпродаж
Код товару: 255819
36136 грн 34746 грн ($875)
Є на складі
Екран: 6,7" OLED 2778x1284 / Вбудована пам'ять: 128 Гб / Оперативна пам'ять: 6 Гб / Процесор: Apple A15 Bionic / Кількість ядер: 6 / Основна камера, Мп: 12 + 12 / Фронтальна камера, Мп: 12 / ОС: iOS 16 / ...
Розпродаж
Код товару: 53599
10623 грн 9928 грн ($250)
Є на складі
4.7 "(1334x750), Retina / ОС iOS 11 / A11 Bionic 64bit + Embedded M11 / Основна 12 Mpx + фронтальна 7 Mpx / RAM 2 Gb / ROM 64 Gb / один тисяча вісімсот двадцять одна mAh / 138.4x67.3x7.3 / Space Gray
Розпродаж
Код товару: 183593
21257 грн 20054 грн ($505)
Є на складі
Екран: 6.1 "OLED (2532x1170 точок, 460 ppi) Super Retina XDR / вбудована пам'ять: 64 Гб / RAM 4 Гб / процесор: Apple A14 Bionic / ОС: iOS 14 / 2G, 3G, 4G (LTE), 5G / GPS, A-GPS, ГЛОНАСС, Beidou, Galileo, QZSS, NFC / камера: 12 + 12Мп +...

Часті питання про Apple iPhone

🏆 Які Apple iPhone найпопулярніші сьогодні?

💲 Ціни на Apple iPhone. Скільки коштують Apple iPhone?

Вартість Apple iPhone в роздріб становить від 8935 до 77832 грн

💻 Де купити Apple iPhone у Львові?

Купити Apple iPhone у Львові можна в інтернет-магазині mobileplanet.ua, а також в наших офлайн магазинах Львів, Україна

🔥 Apple iPhone які моделі найдоступніші?

Найдоступніші моделі Apple iPhone:
Apple iPhone SE 32Gb Gold (MP842) (8935 грн)
Apple iPhone SE 32Gb Silver (MP832) (8935 грн)
Apple iPhone SE 32Gb Rose Gold (MP852) (8935 грн)
Apple iPhone 8 64GB Gold (MQ6M2) (9928 грн)

Блог
Черв 14, 2022
144397
Знання про те, як використовувати VPN стануть у нагоді кожному користувачеві мережі інтернет. Давайте розбиратися як швидко і без проблем налаштувати VPN для iPhone.
Груд 15, 2022
139697
Лінійка Айфонів компанії Apple досить різноманітна та регулярно поповнюється актуальними новинками. Щороку виробник не втрачає можливості приємно здивувати своїх...
Вер 22, 2022
86544
Практично кожен другий користувач «яблучних» гаджетів бажає дізнатися про країну виробника iPhone ще перед покупкою свого смартфона.
Лют 13, 2023
46084
Улюблена пісня, встановлена як рінгтон, - піднімає настрій і підкреслює індивідуальність, а також дозволяє точно знати, чи Ваш телефон зараз дзвонить. Сьогодні ми...
Трав 23, 2022
44434
Гаджети Apple – еталон продуктивності, швидкості і надійності. Користувачі «яблучною» техніка вже звикла до того, що девайсы працюють досить спритно, миттєво...
Лип 25, 2023
28848
Щоб скачати Minecraft на ваш iPhone, вам знадобиться використовувати App Store - офіційний магазин програм для пристроїв Apple. Зверніть увагу, що Minecraft є платною програмою. Це...
Лют 07, 2022
25630
IOS має багато зручних функцій, що спрощують життя. Деякі полегшують роботу з іншими пристроями, роблячи життя користувача комфортнішим. Але тому, що ці фішки не на...
Вер 17, 2022
24808
Придбати офіційну техніку від американського бренду Apple можна лише в авторизованих точках продажу, які мають відповідні сертифікати якості.
Лип 14, 2020
20238
Уся продукція компанії Apple має бездоганну репутацію за рахунок застосування передових технологій, широкого функціонала і унікального дизайну. Але є ще один украй...
Черв 10, 2022
16675
Однією з типових задач, з якою стикаються користувачі айфонів, - це питання швидкого перекидання даних з одного айфону на інший. Давайте розглянемо найпопулярніші...
Також вас можуть зацікавити
Код товару: 11708
11873 грн ($299)
Є на складі
Дисплей: 4.7 "(1334x 750) / Процесор: Apple A10 64bit 4 ядра (2.3Ггц) + співпроцесор M10 / Оперативна пам'ять: 2Gb / Вбудована пам'ять: 128Gb / Камера: 12 МП + фронт 7МП / Батарея: 1960 мAч /
Код товару: 11709
12072 грн ($304)
Є на складі
Дисплей: 4.7 "(1334x 750) / Процесор: Apple A10 64bit 4 ядра (2.3Ггц) + співпроцесор M10 / Оперативна пам'ять: 2Gb / Вбудована пам'ять: 128Gb / Камера: 12 МП + фронт 7МП / Батарея: 1960 мAч /
Код товару: 11710
14097 грн ($355)
Є на складі
Дисплей: 4.7 "(1334x 750) / Процесор: Apple A10 64bit 4 ядра (2.3Ггц) + співпроцесор M10 / Оперативна пам'ять: 2Gb / Вбудована пам'ять: 128Gb / Камера: 12 МП + фронт 7МП / Батарея: 1960 мAч /
Код товару: 11718
15090 грн ($380)
Є на складі
Дисплей: 4.7 "(1334x 750) / Процесор: Apple A10 64bit 4 ядра (2.3Ггц) + співпроцесор M10 / Оперативна пам'ять: 2Gb / Вбудована пам'ять: 32Gb / Камера: 12 МП + фронт 7МП / Батарея: 1960 мAч /
Код товару: 23880
15884 грн ($400)
Є на складі
Дисплей: 5.5 "(1920x 1080) / Процесор: Apple A10 64bit 4 ядра (2.3Ггц) + співпроцесор M10 / Оперативна пам'ять: 3Gb / Вбудована пам'ять: 128Gb / Камера: 12 МП + фронт 7МП / Батарея 2900 мAч /
Розпродаж
Код товару: 23882
9382 грн 8935 грн ($225)
Є на складі
Дисплей: 4 "(1136x 640) / Процесор: Apple A9 64bit 2 ядра (1.85Ггц) + співпроцесор M9 / Оперативна пам'ять: 2Gb / Вбудована пам'ять: 32Gb / Камера: 12 МП + фронт 1.2МП / Батарея: 1624 мAч /
Розпродаж
Код товару: 23883
9203 грн 8935 грн ($225)
Є на складі
Дисплей: 4 "(1136x 640) / Процесор: Apple A9 64bit 2 ядра (1.85Ггц) + співпроцесор M9 / Оперативна пам'ять: 2Gb / Вбудована пам'ять: 32Gb / Камера: 12 МП + фронт 1.2МП / Батарея: 1624 мAч /