0
м. Одеса, вул. Одарія, 2 +38 (063) 781 02 02 mobileplanet.ua logo Без вихідних з 09:00 до 19:00
Компанії 13 років
445 відгуків
0
0
0

Друзi! Працюємо без вихідних. Дзвоніть за контактними номерами. Раді допомогти Вам підібрати потрібний гаджет.

Монітор AOC 23.8" I2490PXQU/BT IPS Silver

Залишити відгук
Код товару: 61710
AOC 23.8
Характеристики пристрою наведені для ознайомлення. Детальні технічні специфікації уточнюйте у менеджера. Колір вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником!
AOC
AOC
Діагональ екрану (дюйм): 23,8; Формат екрану: 16: 9; Тип матриці: IPS; Час відгуку: 4 мс; Дозвіл екрану: 1920 х 1080; Інтерфейс: DisplayPort, HDMI, D-Sub; Яскравість (кд / кв.м): 250; Контрастність: 1000: 1; Кут огляду: 178/178; VESA: 100 х 100
Детальніше про товар
8946
Архівний товар
Оплата
Доставка
Гарантія
Кредит
Ремонт
Оплата
  • Приват24: 9035 грн
  • Післяплата: 8946 грн
  • Безнал без ПДВ: 9841 грн
  • Безнал з ПДВ: 10735 грн
  • Готівкою, Privat24, безготівковий, Visa / MasterCard, Кредит. Будь ласка, уточнюйте остаточну ціну по телефону у менеджера.
  • Детальніше про оплату
Доставка
  • Самовивіз в Одесі-безкоштовно. Час доставки погоджуємо у менеджера.
  • Доставка по Одесі- безкоштовно від 1000 грн. (Великогабаритний товар - узгоджуємо окремо у менеджера)
  • Доставка післяплатою
  • Докладніше про доставку
Гарантія
Кредит
Ремонт
Характеристики пристрою наведені для ознайомлення. Детальні технічні специфікації уточнюйте у менеджера. Колір вироби на фотографії може відрізнятися від реального. Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником!
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
У компанії Ubiquiti представили AmpliFi Mesh Router (скорочено AFI-R), яка є абсолютно новою wi-fi системою. Її призначення полягає в забезпеченні бездротовою мережею котеджу, заміського будинку або квартири великого розміру. AmpliFi використовують в місцях, де звичайні роутери класу SOHO не зможуть впоратися з покладеним на них завданням з надання доступу до мережі Internet всіх пристроїв. AFI-R виконує ролі wi-fi роутера і базової wi-fi станції. Базова станція має потужну радіочастиною в 26 dBm. Також в неї вбудований антенний модуль з підтримкою технології MIMO. Впроваджений стандарт 802.11 ac дозволяє клієнту скористатися сумарною пропускною спроможністю рівній 1,75 Гб / сек. Як розумієте, це безпрецедентнийпоказник. До того ж базова станція є двох діапазонної - роздає сигнал в 2,4 і 5 ГГц-ових каналах. До неї можна підключати пристрої і з більш ранніми ревізіями wi-fi стандарту. Звичні користувачам пристроїв Ubiquiti індикатори зі світлодіодами показують рівень сигналу і таким чином ще полегшують і так простий процес розширення зони покриття дуже потужним сигналом. У застосуванні AmpliFi демонструє впевнене сигнал на величезній площі. До цього пристрою це не вдавалося жодному пересічному пристрою. AmpliFi Mesh Router обладнаний відразу 5 портами Ethernet. Серед них 1 Wan і 4 Lan порту. Їх унікальність в тому, що швидкість по портам обмежена 1000 Мб / с, а ось у звичайних маршрутизаторів цей показник дорівнює 100Мб / с. Виходячи з даних, відразу стає зрозуміло, що AmpliFi буде одним з кращих рішень по забезпеченню сигналом Wi-Fi в абсолютно будь-яких умовах. Виробник Ubiquiti в цьому пристрої поєднав простоту експлуатації і високу ефективність відповідну професійному обладнанню. (+ Р)
Кількість портів LAN: 4
Кількість портів WAN: 1
Кількість портів WAN / LAN: Ні
Швидкість WiFi: 802.11 a / b / g / n / ac 1750 Мбіт / с
Швидкість Ethernet: 10/100/1000 Мбіт / с
Антена: Внутрішня
Кількість антен: 3 < br /> Діапазон частот: 2,4 ГГц, 5 ГГц
Вихідна потужність: 26 dBm
харчування: Зовнішній адаптер живленняПідсилювачі Wi-Fi від Ubiquiti з назвою AmpliFi MeshPoint HD можуть бути інтегровані в абсолютно будь-яке місце Вашого приміщення. Процес елементарний і швидкий. Необхідно лише встановити підставу підсилювального модуля в розетку і зверху на нього встановити антенний блок. Кріпиться за допомогою унікального конструктивного рішення у вигляді магнітного кріплення. Всі ці нововведення спрощують процес складання і дозволяють кожної з антен зайняти необхідне положення. До того ж впроваджена в конструкцію шкала індикації рівня сигналу. Неперевершена пропускна здатність в 1.75 Гб / с обумовлена ​​стандартом WiFi 802.11 ac і MIMO 3? 3. До того ж, AmpliFi MeshPoint HD підтримує всі більш ранні стандарти Wi-Fi. Це говорить про те, що будь-яка з Вашихпристроїв зможе отримати доступ до Wi-Fi на території дії підсилювача. І ця площа більша, так як раніше таким охопленням могло похвалитися тільки дорогі системи Wi-Fi найвищого професійного рівня. Дане рішення впорається з будь-яким завданням по покриттю Wi-Fi і в будь-якому місці. Це завдяки поєднанню простоти експлуатації і високу ефективність, відповідної передовому професійному обладнанню. (+ Р)
Кількість портів LAN: 4
Кількість портів WAN: 1
Кількість портів WAN / LAN: Ні
Швидкість WiFi: 802.11 a / b / g / n / ac 5250 Мбіт / с
Швидкість Ethernet: 10/100/1000 Мбіт / с
Антена: Внутрішня
Кількість антен: 1
Діапазон частот: 2,4 ГГц, 5 ГГц
Вихідна потужність: 26 dBmAmpliFi HD - це флагман пристроїв з серії AmpliFi. З його допомогою можна досягти дуже високих показників у сфері розгортання зони бездротового зв'язку в котеджі великого розміру, величезному заміському будинку або ж в квартирі. Нові технології, що впроваджені в дане устаткування, дозволяють досягти сумарної пропускної спроможності в 5.25 Гб / с. Що раніше було просто недосяжно для пристроїв даного класу. Універсальна Wi-Fi система AmpliFi HD трехкомпонентная. Роутер і 2 підсилювальні модулі. Роутер за функціями виконує також роль базової станції. Підсилювальні модулі просто інтегруються в будь-яке місце приміщення. Відбувається все дуже просто і швидко. Підстава підсилювального модуля встановлюється в розетку,зверху на нього встановлюється антенний блок. Кріплення відбувається за рахунок оригінального по конструкції магнітного кріплення. Все це спрощує процес складання і дозволяє антен займати потрібне положення. Ще і присутній шкала індикації рівня сигналу. Рекордна пропускна здатність 5.25 Гб / с стала можлива завдяки підтримці стандарту WiFi 802.11 ac і антеною схеми MIMO 3? 3. При цьому пристроєм підтримуються всі версії попередніх стандартів Wi-Fi. А значить будь-який пристрій зможе отримати доступ до мережі на території, що покрита завдяки AmpliFi HD. Площа покриття досягає 1900 м2. Раніше таким показником могло похвалитися тільки дорогі Wi-Fi системи професійного рівня. Дизайн AmpliFi HD оригінальний.Це куб з РК дисплеєм. Круглий дисплей відображає стан пристрою, в реальному часі показує швидкість з'єднання та інші потрібні службові дані. Як бачите, AmpliFi HD - це справді революційне рішення. З його допомогою будь-який гаджет можна буде підключити до всесвітньої мережі навіть в найскладніших умовах. Доступ гарантований. (+ Р)
Кількість портів LAN: 4
Кількість портів WAN: 1
Кількість портів WAN / LAN: Немає
Кількість USB портів: 1 x USB 2.0 < br /> Швидкість WiFi: 802.11 a / b / g / n / ac 5250 Мбіт / с
Швидкість Ethernet: 10/100/1000 Мбіт / с
Антена: 2 х зовнішня знімна; 1 х внутрішня
Кількість антен: 3
Діапазон частот: 2,4 ГГц, 5 ГГц
Вихідна потужність: 26 dBm
Харчування: Зовнішній адаптер живленняНовий процесор Intel Core i7-8700K 8-го покоління, з кодовою назвою мікроархітектури Coffee Lake. Призначений для настільної платформи Intel LGA 1151. Належить до сімейства високопродуктивних процесорів Core i7. Intel Core i7-8700K проводиться за стандартом 14-нм техпроцесу, має 6 ядер, які працюють в 12 потоків зі штатною тактовою частотою 3.7 ГГц, 4.7 ГГц в режимі Turbo Boost. Об'єм кеш-пам'яті 3 рівня дорівнює 12 МБ. Має 2-х канальний контролер пам'яті DDR4. Особливості: Intel Hyper-Threading - робота над двома завданнями одночасно, допоможе виконати більше за менший час Вбудоване графічне ядро ​​нового покоління Intel UHD Graphics Ultra HD 4K - насолоджуйтеся дивним і динамічним відео на ваших Ultra HD і 4K дисплеях (дозвіл до 4096 х 2304) IntelQuick Sync Video дає відмінну можливість відеоконференцій, швидкого перетворення, редагування і авторизації відео, а також онлайн обміну OpenCL - тепер програмісти можуть легко скористатися обчислювальними потужностями графічного ядра Вбудований DirectX 12 API забезпечить найкращі враження від ігор і графіки Технології захисту: Intel Advanced Encryption Standard Instructions Intel Secure Key Intel OS Guard Intel Identity Protection Technology Увага! Процесор поставляється без системи охолодження.
Роз'єми: LGA1151
Внутрішня тактова частота (ГГц): 3,7 - 4,7
кількість ядер процесора: 6
Технологія виготовлення: 0,014 мкм < br /> Тепловиділення (Вт): 95
Ядро: Coffee Lake
Кеш L1: 6 х 32 КБ - 6 х 32 КБ
Кеш L2: 6 х 256 КБ
Кеш L3 : 12 МБ
Інтегрована графіка: Intel UHD Graphics630
Сімейство процесора: Core i7Новий процесор Intel Core i5-8600K 8-го покоління, з кодовою назвою мікроархітектури Coffee Lake. Призначений для настільної платформи Intel LGA 1151. Належить до сімейства високопродуктивних процесорів Core i5. Intel Core i5-8600K проводиться за стандартом 14-нм техпроцесу, має 6 ядер, які працюють в 6 потоків зі штатною тактовою частотою 3.6 ГГц, 4.3 ГГц в режимі Turbo Boost. Об'єм кеш-пам'яті 3 рівня дорівнює 9 МБ. Має 2-х канальний контролер пам'яті DDR4. Особливості: Вбудоване графічне ядро ​​нового покоління Intel UHD Graphics Ultra HD 4K - насолоджуйтеся дивним і динамічним відео на ваших Ultra HD і 4K дисплеях (дозвіл до 4096 х 2304) Intel Quick Sync Video дає відмінну можливість відеоконференцій, швидкого перетворення, редагування іавторизації відео, а також онлайн обміну Вбудований DirectX 12 API забезпечить найкращі враження від ігор і графіки Технології захисту: Intel Advanced Encryption Standard Instructions Intel Secure Key Intel OS Guard Увага! Процесор поставляється без системи охолодження.
Роз'єми: LGA1151
Внутрішня тактова частота (ГГц): 3,6 - 4,3
кількість ядер процесора: 6
Технологія виготовлення: 0,014 мкм < br /> Тепловиділення (Вт): 95
Ядро: Coffee Lake
Кеш L1: 6 х 32 КБ - 6 х 32 КБ
Кеш L2: 6 х 256 КБ
Кеш L3 : 9 МБ
Інтегрована графіка: Intel UHD Graphics 630
Сімейство процесора: Core i5Новий процесор Intel Core i3-8100 8-го покоління, з кодовою назвою мікроархітектури Coffee Lake-S. Призначений для настільної платформи Intel LGA 1151. Належить до сімейства високопродуктивних процесорів Core i3. Intel Core i3-8100 проводиться за стандартом 14-нм техпроцесу, має 4 ядра, які працюють з штатної тактовою частотою 3.6 ГГц. Об'єм кеш-пам'яті 3 рівня дорівнює 6 МБ. Має 2-х канальний контролер пам'яті DDR4. Особливості: Вбудоване графічне ядро ​​нового покоління Intel UHD Graphics Ultra HD 4K - насолоджуйтеся дивним і динамічним відео на ваших Ultra HD і 4K дисплеях (дозвіл до 4096 х 2304) Intel Quick Sync Video дає відмінну можливість відеоконференцій, швидкого перетворення, редагування і авторизації відео, а також онлайнобміну OpenCL - тепер програмісти можуть легко скористатися обчислювальними потужностями графічного ядра Вбудований DirectX 12 API забезпечить найкращі враження від ігор і графіки Технології захисту: Intel Software Guard Extensions Intel Advanced Encryption Standard Instructions Intel Secure Key Intel OS Guard Intel Identity Protection Technology Intel Device Protection Technology with Boot Guard
Роз'єми: LGA1151
Внутрішня тактова частота (ГГц): 3,6
кількість ядер процесора: 4
Технологія виготовлення: 0,014 мкм
Тепловиділення (Вт): 65
Ядро: Coffee Lake
Кеш L1: 4 x 32 КБ - 4 x 32 КБ
Кеш L2: 4 х 256 КБ
Кеш L3: 6 МБ
Інтегрована графіка: Int el UHD Graphics 630
Кількість потоків: 4
Сімейство процесора: Core i3Монітор AOC I2490PXQU має привабливий дизайн з тристороннім безрамковий корпусом і оснащується гнучкою, міцною підставкою з безліччю опцій регулювання ергономіки. 23,8-дюймова IPS-матриця монітора створює чітке, живе зображення з роздільною здатністю Full HD і кутом огляду до 178 °. Колірний обхват на рівні 90% NTSC і 100% по sRGB укупі з високою точністю передачі кольору і хорошою однорідністю квітів дозволяє задовольняти найрізноманітніші запити при редагуванні зображень і відео. Вхідні порти HDMI, DisplayPort і VGA забезпечують можливість підключення самих різних зовнішніх пристроїв. Для комфортної роботи користувачів, які проводять багато часу за монітором, передбачена захисна технологія Flicker-Free,регулююча яскравість дисплея за допомогою системи підсвічування з постійним струмом і зменшує рівень мерехтіння екрану, а також режим Low Blue Light, що знижує інтенсивність потенційно небезпечних коротких хвиль у синій частині спектра випромінювання. Енергозберігаючий монітор I2490PXQU, крім того, повністю відповідає вимогам сертифікатів захисту навколишнього середовища, наприклад, Energy Star, EPEAT і TCO. Вбудований таймер виключення відключить Ваш монітор після заданого часу, а еко-режим підлаштувати екран під різні види контенту (текст / Інтернет / гри / кіно / спорт) для зниження енергоспоживання. в ньому передбачено безліч опцій для індивідуальної настройки ергономіки. Виставити потрібний кут огляду можнашляхом регулювання монітора по висоті (в межах 130 мм), нахилу монітора в межах від - 5 ° до + 25 °, повороту вліво або вправо на кут до - 165 ° / + 165 °, а також зміни його орієнтації - з альбомної на портретну (на 90 °). Завдяки цим функціям користувачеві гарантована можливість комфортної роботи в будь-якому положенні.
Діагональ екрану (дюйм): 23,8
Формат екрану: 16: 9
Тип матриці: IPS
Час відгуку: 4 мс
здатність дисплея: 1920 х 1080
Інтерфейс: DisplayPort, HDMI, D-Sub
Яскравість (кд / кв.м): 250
Контрастність: 1000: 1
Кут огляду: 178/178
VESA: 100 х 100
Динаміки: 2 Вт
Діагональ екрану (дюйм):23,8
Формат екрану:16:9
Тип матриці:IPS
Час відгуку:4 мс
Роздільна здатність екрана:1920 х 1080
Інтерфейс:DisplayPort, HDMI, D-Sub
Яскравість (кд/кв.м):250
Контрастність:1000:1
Кут огляду:178/178
VESA:100 х 100
Динаміки:2 Вт
Всього відгуків: 0
0
рейтинг
0
0
0
0
0
Написати відгук

Ще немає жодного відгуку. Жодного прихильника чи критика.

Розпродаж
Розпродаж
Код товару: 273287
17439 грн 15999 грн
Є на складі
Бренд: LG; Діагональ екрану, дюймів: 35; Тип РК-матриці: VA; Формат зображення: 21:9; Роздільна здатність, точок: 3440x1440; Крок крапок, мм: 0,238 х0, 240; Час реакції, мс: 5; Кут огляду,...
Розпродаж
Код товару: 273288
20139 грн 18999 грн
Є на складі
Бренд: LG; Діагональ екрану, дюймів: 27; Тип РК-матриці: IPS; Формат зображення: 16:9; Роздільна здатність, точок: 3840x2160; Крок точок, мм: 0,1554; Час реакції, мс: 5; Кут огляду,...
Розпродаж
Код товару: 217565
14849 грн 13499 грн
Є на складі
Тип пристрою: монітор; Призначення: для ігор; Діагональ екрану: 31.5 "; Покриття екрану: антивідблиску; Підтримка сторін: 16: 9; Тип матриці: VA; Широкоформатний монітор: є;...
Розпродаж
Код товару: 225462
5615 грн 5399 грн
Є на складі
Діагональ екрану: 27 " / Дозвіл екрану: 1920 × 1080 / Формат зображення: 16: 9 / Тип матриці: IPS / Покриття екрану: Матове / Частота оновлення екрану: 75 Гц / Час реакції: 5 мс / ...
Розпродаж
Код товару: 273289
10191 грн 9799 грн
Є на складі
Бренд: LG; Діагональ екрану, дюймів: 31,5; Тип РК-матриці: VA; Формат зображення: 16:9; Роздільна здатність, точок: 1920x1080; Час реакції, мс: 5; Кут огляду, гір / верт: 178 / 178; Тип...
Розпродаж
Код товару: 217564
9899 грн 8999 грн
Є на складі
Тип пристрою: монітор; Призначення: для ігор; для дому та офісу; Діагональ екрану: 29 "; Покриття екрану: антивідблиску; Підтримка сторін: 21: 9; Тип матриці: IPS;...
Розпродаж
Код товару: 307120
6862 грн 6354 грн ($160)
Є на складі
Розмір дисплея: 24.5" / Роздільна здатність: 1920x1080 / Щільність пікселів: 89.9 dpi / Час відгуку: 1 мс / Підтримка кольорів: 16.7 мільйонів / Частота оновлення: 144 Гц / ...
Розпродаж
Код товару: 105803
46349 грн 44999 грн
Є на складі
Діагональ екрану: 34 "; Підтримка сторін: 21: 9; Тип матриці: Nano IPS; Входи: Thunderbolt, DisplayPort, HDMI, USB Type-C; HDMI: 2 шт; Яскравість: 450 кд / м2; контрасное (статична) 1200 : 1; Контрастність...
Розпродаж
Код товару: 245798
12959 грн 11999 грн
Є на складі
Тип монітора: Для відеомонтажу, Безрамковий, Для дому та офісу, Широкоформатний; Діагональ дисплея: 34"; Тип матриці: IPS; Максимальна роздільна здатність екрану: 2560 х...
Розпродаж
Код товару: 99503
36719 грн 33999 грн
Є на складі
Діагональ екрану: 32 "; Підтримка сторін: 16: 9; Тип матриці: IPS; Входи: Thunderbolt, USB, DisplayPort, HDMI; HDMI: 1 шт; Виходи: Вихід на навушники; Яскравість: 350 кд / м2, 450 кд / м2 ; контрасное...

Часті питання про Монітори

🏆 Які Монітори найпопулярніші сьогодні?

Найпопулярніші моделі Монітори:
ASUS ROG Strix XG27AQ (18997 грн)
DELL 23.8 "SE2422H (210-AZGT) VA Black (4457 грн)
LG 27UP650-W Держком (13499 грн)
LG 23.8 "24MP400-B IPS Black (3999 грн)
Samsung F24T450FQI (LF24T450FQIXCI) (5599 грн)

💲 Ціни на Монітори. Скільки коштують Монітори?

Вартість Монітори в роздріб становить від 3190 до 399158 грн

💻 Де купити Монітори у Львові?

Купити Монітори у Львові можна в інтернет-магазині mobileplanet.ua, а також в наших офлайн магазинах Львів, Україна

🔥 Монітори які моделі найдоступніші?

Найдоступніші моделі Монітори:
Prologix 23.8" PL2424H VA Black (3190 грн)
2E A2222B (2E-A2222B-01.UA) (3241 грн)
AOC 24B2XDM (3313 грн)
LG 22MP410-B (3399 грн)

Блог
Груд 13, 2022
1378
Якісний монітор – неймовірно важлива річ, здатна значно полегшити Вашу роботу за комп'ютером та зробити її набагато комфортнішою. У цій статті ми поговоримо про...
Також вас можуть зацікавити
Код товару: 64566
4499 грн
Є на складі
Тип монітора: Для дому та офісу; Діагональ дисплея: 23.8 "; Тип матриці: IPS; Максимальна роздільна здатність екрану: 1920 х 1080; Співвідношення сторін: 16: 9; Інтерфейси і...
Код товару: 65658
14149 грн ($356.3)
Є на складі
Виробник: Neovo; Модель: TM-22; Артикул: TM-22; Тип монітора: Для дому та офісу, Сенсорний дисплей; Діагональ дисплея: 21.5 "; Тип матриці: TN + film; Максимальна роздільна здатність...
Код товару: 73867
4949 грн
Є на складі
Діагональ екрану: 23 "; Підтримка сторін: 16: 9; Тип матриці: IPS; Входи: D-Sub; HDMI: 1 шт; Яскравість: 250 кд / м2; Контрастність (динамічна): 80000000: 1; Колір: білий
Код товару: 80009
9085 грн ($228.786)
Є на складі
Тип монітора: Професійні; Тип матриці: IPS; Діагональ дисплея: 27 "; Максимальна роздільна здатність екрану: 1920 х 1080; Співвідношення сторін: 16: 9; Інтерфейси і...
Код товару: 88312
3620 грн ($91.155)
Є на складі
Діагональ екрану (дюйм): 23,6; Формат екрану: 16: 9; Тип матриці: MVA; Час відгуку: 5 мс; Дозвіл екрану: 1920 х 1080; Інтерфейс: HDMI, D-Sub; Яскравість (кд / кв.м): 250; Контрастність: 3000: 1;...
Код товару: 92368
19866 грн ($500.266)
Є на складі
Основні характеристики; Діагональ дисплея: 24.1 "; Тип матриці: IPS; Максимальна роздільна здатність екрану: 1920 х 1080; Частота оновлення екрану: 60 Гц; Співвідношення...
Код товару: 94669
11999 грн
Є на складі
Діагональ екрану: 27 " / Дозвіл екрану: 3840x2160 / Тип матриці: IPS / LED-підсвічування: є / 3D-технології: немає / Сенсорний: немає / Вигнутий екран: немає / Макс. Частота...
Код товару: 95799
7999 грн
Є на складі
Основні характеристики; Діагональ дисплея: 24.1 "; Тип матриці: IPS; Максимальна роздільна здатність екрану: 1920 х 1080; Частота оновлення екрану: 60 Гц; Співвідношення...
Розпродаж
Код товару: 99503
36719 грн 33999 грн
Є на складі
Діагональ екрану: 32 "; Підтримка сторін: 16: 9; Тип матриці: IPS; Входи: Thunderbolt, USB, DisplayPort, HDMI; HDMI: 1 шт; Виходи: Вихід на навушники; Яскравість: 350 кд / м2, 450 кд / м2 ; контрасное...